161

Future

преди 3 години

Феодална Рус няма бъдеще в 21-ви век. Тя ще изчезне от картата на света, веднага щом догодина нападне САЩ с ядрени ракети през Тихия океан. С Космическа Америка трябва мирен договор, а не война. Всичко друго е безумие за бъдещето на света.

160

Ревално погледното

преди 3 години

До Анонимен"в момента сме хиляди пъти по-добре,"Караме коли втора употреба. Носим дрехи втора употреба Ядем храна почти втора употреба.Добре че технологиите като цяло мръднаха напред и обезцениха битовите уреди та си мислим че "сме по-добре".....

159

Анонимен

преди 3 години

Колко да са зле руснаците... Накупиха си ваканционни имоти по Черноморието ни. Обикалят курортите на Турция, Египет, Гърция, в Дубай руска реч колкото искаш. И това е средната им класа! Богаташите обикалят Монте Карло и Монако. Зле били, глупости.

158

Разпутин

преди 3 години

Русия върви към своето величие и съдбата си на Трети Рим. Християнско спасение на света, натам върви, мили ***.

157

Анонимен

преди 3 години

Путин се държи като хитлер през 1938 година.

156

Анонимен

преди 3 години

Те не си виждат своите недъзи и жестокости, за Русия се загрижили и на чужди гробища заплакали. Колко жълти жилетки останаха без очи от гумените куршуми в Париж? Как пребиха каталунците в Барцелона не им позволявайки да гласуват? Защо Асандж е в затвора? А Навални със сигурност са го почерпили в Германия с бавно действаща отрова, щом са толкова сигурни че ще умре. Имат опит в тия работи. И после по живо по здраво го изпратиха в Русия. Явно решиха, че жив не е много ефективен.

155

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоАко не бяха развита държава особено в военно отношение .Въобще нямаше да са на тема постоянно в новините.Дори и Американците които контролират 5 пъти повече армия и технологии като количество се плашат, а ти припомням че Америка е най голямата световна сила и са нещо като шеф на света.

154

Малко факти

преди 3 години

Никой не сравнява Русия с България.Русия е развита държава с 12 века история.И защо тогава е по-бедна от България ?Мин.раб.заплата в Русия е 12 000 рубли = 250 лв.Мин.раб.заплата в България е 650 лв.Животния минимум в Русия е 100 ? месечно и с това щивеят 20 мил. руснаци !

153

Анонимен

преди 3 години

До Ревално погледнотов момента сме хиляди пъти по-добре, но пилешкия ти мозък не може да го проумее. Единственото на което е научен е да поглъща руска пропаганда от черпака.

152

Не сте познали!

преди 3 години

Главният въпрос в Русия: "Да ги търпим ли още нашите западни 'партньори' или да им покажем каквво стана с нацистите?"

151

Зозо

преди 3 години

........все пак Русия е развита държава......Уааааххахааааааа, вицът на деня :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

150

Анонимен

преди 3 години

"Много сме живнали с 220лв прнсия и 630" - Ти да не си намерил машината на времето и да пишеш от миналото? Не че сме цъфнали и вързали, но нито пенсиите са 220 лв., нито заплатите са 630 лв.. Дори минималната е повече - 650 лева, а за да работиш за минимална работна заплата означава, че имаш минимални умения и образование. Образовай се, подобри уменията си, създай собствен бизнес, направи нещо и няма да взимаш минималната. Иначе ще се оплакваш, че държавата ти е виновна и цял живот нищо...

149

Анонимен

преди 3 години

До Айде бе БайданНе го страйскай Алцхаймера - ще даде фира по стълбите!

148

Анонимен

преди 3 години

Евала на руснаците, че започнаха да действат по-твърдо!

147

Зозо

преди 3 години

Блатная никога няма да се оправи. Крепостни завинаги :)))))))))))))))))))))))))))))

146

Ревално погледното

преди 3 години

Сами и развиващи се сме по-назад отколкото бяхме преди с рашките.Разликата са хипермаркетите западна собственост.Ама на село вилите са в упадък. Животните вече няма кой да ги гледа. Заплатите са ни приравнени на тези отпреди прехода... Предприятията за страната се броят на пръстите на ръцете... огромната катастрофа е неизбежна....

145

Айде бе Байдан

преди 3 години

Освободи руснаците , диктатора няма да остави народа си да живее ,от сутрин до вечер ги плаши с натовци тръгнали да му плячкосат Сибир .

144

до 186

преди 3 години

Правиш сравнение с България.Никой не сравнява Русия с България.Когато се говори за Русия винаги сравнение се прави с други развити държави а не с разни колонии, все пак Русия е развита държава с 12 века история.

143

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаА Америака грейт агаейн води до блак лайф метърс!

142

Анонимен

преди 3 години

Много сме живнали с 220лв прнсия и 630 заплата и останали3-4 града ,другото е руини и останки от строеното под руско робство сигорно и в момента живееш в жилището на баба ти