241

заслушай се

преди 2 години

ХЕЙ *** НАЙ ГОЛЕМИЯ ПАЗАР НА СВЕТА Е РУСИЯ. И ДОРИ В ТОЯ САИТ СИ МЕРЕТЕ ПРИКАЗКИТЕ. ЕДНО ВРЕМЕ ХРАНЕХМЕ ПОЛОВИН ЕВРОПА И ЦЕЛИЯ СССР С ЧУШКИ ДОМАТИ И ПЛОДОВЕ. СЕГА СМЕ ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА НАЦИЯ НО СМЕ ВЕЛИКИ ДА КРИТИКУВАМЕ ВСИЧКИ И АМЕРИКАНЦИ И РУСНАЦИ И НА М....НАТА ви с уважение.

240

Анонимен

преди 3 години

Бъдещето принадлежи на Русия,а за сащ и техните жалки слугиостава само и единствено позор.

239

Marina

преди 3 години

До АнонимныйУ России всегда есть будущее. Это вечная страна. А у тебя его нет.

238

В Русия са свободни

преди 3 години

да вървят на май_ната си.Проблемът е,че имат пета колона на много места,агресивна политика и като са тръгнали за никъде,искат да вземат със себе сии невинни странични косвени жертви.

237

Учителя

преди 3 години

Въпросът е ние да бягаме далеч от Русия...

236

ГОЧО

преди 3 години

*** Христова(авторът на статията), Вие сте изключително повърхностна!

235

Анонимен

преди 3 години

Въпроса е, накъде отиваме ние?

234

рушката курва отива

преди 3 години

наМайка сиВпутката от 1917 та.

233

Анонимен

преди 3 години

Джуджа вече не издържа психически.

232

Ке Неф на историята

преди 3 години

До Вирус "...е под въпрос."Сигурно няма въпроса къде е преди малко мястото на Ром-Бантустана със Вирусно население.

231

Вирус

преди 3 години

Русь заминава там, където й е мястото - в клоаката на историята, а дали ще Има Такава Дэржава (ИТД) след 2050, е под въпрос.

230

Мозъчен Лекар

преди 3 години

Искам да попитам кои и къде са чувстват на сигурност?Отговор: Само във Лудницата!

229

Факт

преди 3 години

Русия никога не е била в цветущо състояние.Обаче винаги е оцелявала и е давала своя принос към световната история-спирала е бесни мераци за световно господство.Сега се очертава същото-Русия е единствената пречка пред американската мания за световен контрол.И както изглежда отново ще изпълни историческата си мисия.Без полза за себе си-като предишните пъти...

228

Анонимен

преди 3 години

Русията го закъсва яко! Много скоро ще избие гноясълият цирей вътре!

227

Анонимен

преди 3 години

Какви естествени братя бре? Много си се изгубил братче, безнадеждно!

226

Щирлиц

преди 3 години

Така е,горките руснаци си нямат Бойко,затова са мнооого несигурни,мда.

225

Дедо

преди 3 години

До КолевНедей се чуди ами виж къде емигрира и продължава да емигрира цвета на нацията, нашата а и руската, къде са децата на нашите велможи и на руските и ще ти стане ясно защо се идентифицират с един свят различен от нашия, свят в който работещия човек има спокойствие и сигурност и надежда за спокойни старини каквито у нас само ги бленуват.

224

шмatka

преди 3 години

До Колев Ей, човек, мине не мине и все разни ***..анари се заглавичкват с Русия! Е и какво произлиза от празнословията на кило? Ами едно голямо нищо,защото хората с акъл в главата виждат , разсъждават и си правят заключения кой крив, кой е прав.Айде, наздраве пък вие си пишете ,а ние дали ще верваме на дивотии е друг въпрос!

223

Анонимен

преди 3 години

До КолевТи си най-обикновен ***.Руснаците са ни "братя" колкото нигерийците. Даже нигерийците може и по-близки да са ни, те поне не са ни мачкали културно, не са ни крали и не са ни убивали както руснаците и техните лакеи.

222

Колев

преди 3 години

Голяма част от нас българите са ударили дъното на оскотяване. на смазваща тъпота и на бясна злоба. Влизам в тези форуми само за да разбера нивото и се отчайвам. Тия, предполагам млади момчета, нямат елементарна историческа и политическа култура, те всички смятат, че като застават от страна на ревящите русофоби минават за по-високо ниво. Обиколил съм Европа, бил съм в Русия и Щатите и се чудя колко трябва да си *** за да се идентифицираш с англосаксонците срещу нашите естествени братя, колко??