455

Анонимен

преди 3 години

А защо да няма градове с такива имена?Какво знае за комунизма тоя ***?С комунизма се бори олигархията всащ, защото иначе жална им майкана прослойката от 5%, които владеяти управляват 90% от всички богатства.А обикновените американци са нули,мравки, нямат право да разсъждават,само да изпълняват без мислене.

454

Анонимен

преди 3 години

Истински срам и нещастие за Българияе че подобни индивидчета са евродепутатив Брюксел и там гласуват всякакви глупостивъв вреда на страната.

453

Анонимен

преди 3 години

Искаме булевард "Ердо чока ***".

452

Щирлиц

преди 3 години

А столичен булевард с име на британски шш.пионин-антибългарист,м?

451

bocko

преди 3 години

да ги сменят, но и да премахнат имена на населени места като Томпсън, кръстено на свален от българската авация американски пилот бомбандирал София през втората световна война

450

Анонимен

преди 3 години

Да се прекръсти на Манфред Вебер,защото позори името на поп Андрей,истински българин.Стой си в Германия,проводнико на немски интереси.

449

Роза

преди 3 години

Смятам,че навремето беше правилна смяната на името "Толбухин"с "Добрич".Маршал Толбухин е бил предводител на съветската окупационна армия и не е подходящо български град да носи неговото име.Що се отнася до градовете Димитровград,Благоевград и Велинград,според мен там трябва да бъдат проведени местни референдуми и решението да бъде взето от населението в тези градове,а не да им се налага отгоре.

448

Нарочно

преди 3 години

не го махат тоя.

447

Munchen_DE

преди 3 години

Прави се референдум, както е в цивилизования свят и ако жителите решат с мнозинство над 50%, името се сменя. Въпросът трябва да съдържа новото име.Ако народът реши, че името остава или прекалено малко гласуват, не се пипа нищо.Иначе такава смяна на имена без съгласието на хората в 21 век...

446

Анонимен

преди 3 години

Иска да смени имената на комунисти които са бг. А на турците и турските имена или латински като Габриел няма да се сменят. Или сменете имената на всички не бг или на никой.

445

брей ,бре !?

преди 3 години

Аз за това се чудя , защо тая държава не върви , а то за какво било ,.. имената са виновни !

444

Т.е.

преди 3 години

На гол тумбак , чифте пищовЕ !

443

Фактите !

преди 3 години

Такива ли хора има в ЕС ????А нещо за беднотията , неграмотността , здравето на народа , КОРУПЦИЯТА ???Тука е ключът от бараката , г-н / джен-дър/ Ковачев ...Вие нали сте сити , ....ама преименувайте ги на Плевнелиев , Цветанов, Бойко , Цачева , Бакърджиев , Костов ....

442

Тра-ла-ла

преди 3 години

тъпанарино, ти за тва ли мислиш по цел ден у еуропарламента срещу сума пари нахалост, а?

441

ikar

преди 3 години

До БрюкселИ в Париж има спирка на метрото "Сталинград".

440

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДайте им само да се облагодетелстват и рушат.Така разрушиха умниците от СДС мавзолея на Г.Димитров,вместо да го използват тази стабилна сграда за съхранение на прозведения на изкуството ,старинни книги,или български съкровища/ако изобщо нещо е останало/.Да те е срам какво невежество се разхождаше и се разхожда сега по червените килими в парламента.

439

Мара

преди 3 години

Това ли ти е проблемът, момче!Затова ли си в ЕП!Това ли ще допринесеш за уж по-добро бъдеще!Да ти умре коня от мъка като ги слушаш и гледаш такива евронезнамкаквоси.

438

Niki13

преди 3 години

До Анонимен 382Да историята си е казала думата, за света Димитров е антифашист, затова и в Париж има кръстен на него булевард.

437

Niki13

преди 3 години

До 1990 - времелинияПо лошо, крадат коли и обират мазета.

436

Niki13

преди 3 години

Смятам, че когато в Париж преименуват бул. Георги Димитров, тогава можем да оставим палячовците да се гаврят с нашата история. В коя друга държава отмениха народния съд.