395

Гео Милев

преди 3 години

Първо ти си смени името.Защо се казваш Андрей,на името на поп Андрей от Септемврийското въстание?

394

Вачев

преди 3 години

Ковачев да не се напъва излишно, а да си наляга парцалите и да работи върху това, за което е изпратен, защото ще му е за последно.

393

Анонимен

преди 3 години

Тоя господин да не е ходил скоро на ония *** партита в европа, където се връткат по 20-30 такива като него. Там да са му подшушнали нещо на ушенцето..

392

Не

преди 3 години

Ако премахнеш паметник на партизанин, воювал заедно с майор Томпсън срещу фашизма, значи си фашист!

391

Не

преди 3 години

Ако премахнеш паметник на партизанин, воювал заедно с майор Томпсън срещу фашизма, значи си фашист!

390

Ани

преди 3 години

А защо не предложите на американците да сменят името на град Москва, щата Айдахо и в Пенсилвания, Одеса в Тексас, Санкт Петербург във Флорида, Севастопол в Калифорния. Още в Калиефорния - форт Рос/основан от руснаци и все още празнуват това/ или Russian River и Московския път. В центъра на Сан Франциско има Руски хълм. Ами в Аляска говорят на смесица от староруски и американски диалект, защо не им забраниш и това.

389

Изглежда

преди 3 години

тоя ********** не е разбрал,че любимият му идол,патрон и вожд,ведно с партията и правителството си от черни,но верни и покорни роби и слуги е в оставка,и вече не върви!?!?Антуражът и слугинажът е в нокдаун,а лидерът им в будна кома,стои заключен в дома!?!?

388

СС

преди 3 години

И Альошата в Пловдив, и Гиганта във Варна! :)

387

Анонимен

преди 3 години

Докато хората които живеят в тези градове решат, а не разни *** и продажници

386

Анонимен

преди 3 години

До Санди"Пикльо ***, изтрий си сополите и си затваряй устата за неща, които не разбираш.Тези специално хора са били идеалисти, а не като всички вас сега *** и алчни кариеристи със ***, продаден на западняците.'ХахахахахахахахахаххахаГеорги Димитров - идеалист. Хахахахахахахаха.Тоя тип така се е бил закачил за властта, че е продавал родината си всеки път, когато се налагало да си я пази!

385

Додо

преди 3 години

Чудесна идея, деградивно за нацията е и до ден днешен имената на комунисти-атеисти и богохулци да носят имената на населени места! Към изброение от Ковачев бих добавил и Велинград и Сандански! Комунистите са отрицатели на род, родина и свещенното християнско семейство. Комуниста с всичките му производни, е пътник за Ада и идолизирането им чрез смяна на имената на градове в тяхна чест е позор и падение! Абсолютно нито един политик от 1989г. до ден днешен не намери т0пки да изрине торта! Време е!

384

Док

преди 3 години

Като роден и израснал в Димитровград ще кажа, че няма смисъл да се преименуват въпросните населени места, защото за добро или зло са част от историята ни и ако се опитаме да я заличим, рискуваме тя да се повтори. По-добре да ги даваме за пример на поколенията какво представлява човеконенавистната идеология на комунистите.

383

жоро

преди 3 години

До Анонимен; Да се върнат имигрантите, ама защо не промените България малко - все още комунистически паметници и имена. Прав е Ковачев, топй само предлага да стартира обществена дискусия. Може би да има и допитване до народа. Но народът няма политическата зрялост да взема решения, затова той си избира предствители, които да решат. Не е на всеки човек от Д-град работата да се занимава с името.

382

Анонимен

преди 3 години

Димитровград няма да го сменят,те си казаха,града е връзката с бригардирското движение,началния подем,по нареждане на " Вожда"От друга страна по името не личи че е нов град строен от младежи.Могат да му дадат име в този смисъл.Виж за Благоевград това име е трагично.На името на сатрапа на църквата "Св.Неделя" и дестабилизатора на революционетите в Македония ,предател и виновник за провала съвсем умишлено и поръчково от др.Сталин.

381

Анонимен

преди 3 години

Комунистите въпреки, че бяха атеисти не събориха нито една църква. Само сравнявам.

380

Анонимен

преди 3 години

щеги махнеш тези паметници колкото махнахте альоша решават гражданите на града но не и ти ти не си този човек

379

Анонимен

преди 3 години

г-не вашият мозък е добре промит я си помисли тези гурбетчий да ги върнеш абратно в бг че изчезваме като нация вие говирите за градове които са без людни че и ти си ял комунистически хляб велинград е известен в цяла европа дори и в азия ние говорим заразоръжавме вие говорете за воина голям си демократ нека да решават самите граждани но не и вие продажниците

378

Анонимен

преди 3 години

До Див врачанинМного роми във Враца и гласуват за ГЕРБ или ДПС.

377

Анонимен

преди 3 години

До sofetoНе се знае може пък комунизма ще се върне.

376

sofeto

преди 3 години

До Анонимен 410Добре, и имената останали от "османските" поробители да останат и после защо имали претенции?