475

Eдин От Навалицата

преди 3 години

Ама иначе, да си направите ремонт на Партийния дом и да го направите на парламент, викаш, няма проблем, а? И що? Щото ви носи парички. Същото е с Президентството и МС - най-яко комунистическите постройки в сталински нео-арт... НДК-то? И него го използвате, без капчица свян и срам, че е строеж на БКП. И що? Щото ви носи парички. Що не ги съборите всички тези сгради, като сте толкова отворени? Лицемери!

474

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно е прав, демонтаж на ***(монумент на окупационната червена армия) и смяна на имената на градовете.

473

ГРОБар смотан

преди 3 години

То това ли Ви е проблема сега ?

472

Анонимен

преди 3 години

Тоя откъде се взе?

471

13

преди 3 години

,Полковник Тодор Ангелов-"Божаната" в момента има паметник в Кюстендил, българин-комунист , национален герой на Белгия , - ако е бил в България, то нашите комунисти биха го вкарали в Белене, като истински комунист!

470

13

преди 3 години

Ако същият този "Божаната" беше в България, *** щяха да го вкарат в Белене!

469

Анонимен

преди 3 години

Ако комуниста е бил само борец срещу фашизма какво толкова? Комунист *** дума ли е? 90% от България са го строили те.

468

1

преди 3 години

Те комунистите си управляват България все още виж сегашния парламент. На всичкото отгоре всички така наречени бизнесмени ( крадци и измамници) са свързани с БСП(БКП) ,ДС или ДПС. Как очакващ да се махнат комунистическите и турските имена.

467

ПроСоТо

преди 3 години

по-важния въпрос е до кога местности,селища и планински върхове ще носят ТУРСКИ имена?!?!ПЪРВО и най-важно:-Президента да преименува туркистанското "заглавие"на най-високия връх в Рила и на балканския полуостров от "Мус Алла" на .."Връх Св. Иван Рилски"!!!ОТ ТУК ДА ЗАПОЧНЕМ!!!!Не го ли направим,над нас ще тегне зла прокоба,която ще ни учудва "До Века" :..-"Абе уж сме толкова хубави хора,а защо НИЩО НЕ НИ Е "като хората"?."

466

СТАНИШЕВ

преди 3 години

ААА !!! НЕ , АААА !!!! НЕ , ПРЕДЛАГАМ КИТНОТО СЕЛЦЕ НА *** КОРНИ ДА СЕ КАЗВА КРУШОВИЦА-ИМПЕКС

465

@

преди 3 години

Ами да върнат старото има на димитров град! Упс то комунистите го построиха! За Благоевград имаше допитване до гражданите и те не пожелаха да си сменят името на града. Г-н Ковачев е явно поредният болшевик! Просто предложете да има местен референдум! Вие г-н ковачев сте назначен от тиквата човек без репутация в страната!

464

Анонимен

преди 3 години

Да преименуват и Сандански. Той е бил предател, комунист и ***.

463

Анонимен

преди 3 години

Този човек, който яде в Брюксел наши пари, явно няма никаква работа. Нещо не разбирам, защо му плащаме.

462

кой не знае ?

преди 3 години

Доказано е , че Левски и Ботев са СОЦИАЛИСТИ !И кО праИм ?

461

Експерт

преди 3 години

Евродупетатче,учило и живеело в Германия.Загрижило се за имената на българските градове,а не за живота на хората,живеещи в тях,ти да видиш.

460

Татул продължение

преди 3 години

Медиите пишат за прин Хари, за Меркел и Байдън. Пиашат какво се слъчва в Афганистан и Пакистан, но какво се случва в България никой не пише. Предаванията по ТВ от образователни станаха комерсиални по Американските модели. И ако трябва да реши нещо нашето правителство, погледа му се обръща на запад. Аз предлагам в центъра на София да направим паметник на една крава. В памет на великите кравари, които са довели света до лудост вече.

459

Татул

преди 3 години

А защо не разрушим всичко, което е построено досега? Всеки един паметник. От мавзолея, пари можехме да печелим, ама и него съборихме. Комунизма си е част от нашата история. И аз мисля, че много хора с носталгия си спомнят за него. Няма как да обяснявам на моя син, какво е било, защото през последните 20 години виждам една целенасочена подмяна на ценностната ни сисстема и той няма да ме разбере. Но виждам как започвам да празнувам св. Патрик, св. Валентин, Хелуин и ред други ЧУЖДи празници.

458

айде да

преди 3 години

Айде дано....и дума не заслужават тези комунистически песове

457

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен В Белгия има площад ,,Полковник Тодор Ангелов,, българин-комунист , национален герой . Кво праим ?

456

Джамбазки

преди 3 години

Докато има дългогодишни министър-председатели с партийни книжки в джоба (чекмеджето)...