247

Язе

преди 3 години

Не, че нещо но в този парламент само ИТН са нова партия и то условно. Всички други са си стари муцуни. То в предишния имаше повече нови хора от тоя. Ако АБВ и Атака бяха влезли, спокойно щяха да си възстановят БКПто ...

246

И.Т.Нататък

преди 3 години

ЕВРОПА И ТУРЦИЯ ЕДИН МАНДАТ. АНГЛИЯ АМЕРИКА ЕДИН МАНДАТ. РУСИЯ И АЗИЯ ЕДИН МАДАТ И.Т.Нататък . борисов нинова галева доган кандидати у ФАКУЛТЕТО 1 МАНДАТ и И.Т.Нататък.

245

Язе

преди 3 години

До АнонименТова са пълни глупости. Манипулираш хората това не е вярно. Така ще е ако изборите са в един тур, но те ще са в два тура. Така, че в крайна сметка Парламента ще е 51 на 49 %. Мажоритарния вот е сложна работа и е като лекарство. Ако предозираш умираш ако е по малко пак умираш. За да не умрем трябват правила. Да си на не по малко от 40 г. да си образован, да имаш поне 10 г. трудов стаж, да не си криминално проявен, да не си съден, да си БГ гражданин и то роден в страната и т. н.

244

СС

преди 3 години

и хейтърката габи пусна предиобедно г0 вн0

243

Така като гледам

преди 3 години

май накрая ще стане всички срещу ИТН - вече дори изгладнелите за власт от ДБ и БСП видяха истинската им ДПС закваска. Ще има мнозинство против мажоритарния, ще има мнозинство против субсидия 1 лв, ще има мнозинство против гласуване по пощата и винаги различно но против предложенията на ИТН.

242

ГАБИ

преди 3 години

БАБА ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА ОТКРИ ПАРЛАМЕНТА ЦИРКАЖИЯТА ТОШКО КОЗАРЕВ ЩЕ ГО ЗАКРИЕ

241

A

преди 3 години

Тоше, Тоше, ако има мажоритарни избори ти ще влезеш в парламента ама нанайси... Писна ми от тия австралопитеци дето все ги вкарваме да ни "управляват" и "оправят"...

240

моч

преди 3 години

".....ще искаме на следващите редовни парламентарни избори да се гласува мажоритарно в два тура."Простете невежеството ми , някой знае ли кога ще са следващите "РЕДОВНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ" ????По моите разбирания най-рано след 4 години ако този парламент завърши пълния си мандат....ами ако не го завърши , ами ако и следващия не изкара мандата....ами.....А?Възможно ли е следващите редовни парламентарни избори да са примерно след 15 или 20 години ???ЧАЛГАТА СИ Е ЧАЛГА , ТОЧКА !

239

С ГЕРБ надолу

преди 3 години

До До тикволандия: Критерии много, но реалният показател за икономическото състояние на една държава е точно брутният национален продукт (БНП) на глава от населението. А ти си тръгнал да сравняваш БНП на държавите. Естествено, че България с под 7 милиона не може да се сравнява с Румъния, която е с 18 милиона население.Но по БНП на глава от населението по времето на Станишев бяхме на едно ниво. Защо сега сме с 30% назад?Дължим го на Бойко и корумпираната му и некадърна гербаджийска дружинка.

238

Анонимен

преди 3 години

Ако има мажоритарни избори ще гласувам за Теодоси Теодосиев,а не за Тошко Йорданов или Слави Трифонов.Но едва ли ще доживея до такава възможност.

237

Анонимен

преди 3 години

До Зозо.Ми,те заминаха триста хил.Откъде 3 500000.Нужен е закон за тезипоmacy.Избори по пощата,не е за никой.Пощен- ските станции,ще станат като районнитеизбир. комисии,налазени от партиите.От ИТН ,да знаят ,че протести може даима срещу тях за лъжесвидетелство.Вярно,нови са и са на пързалката.Трудно е ,но да се опомнят.Бирисовбе същия,ни стана 100 глава ламя.Бесепето вече се извъртя за единя лев.Мажоритарният вот,не изработен.Такана юруш...,абе стегнете се и се определете.

236

!

преди 3 години

В момента герберите разписват и удължават концесии на ишлеме за жълти стотинки, тея с избори се заниват. Всичко е договорено между Няма Такява Партия и ГРОБ, да се даде скъпоценни седмици за Боковите далавери.

235

г-жа Лъжа

преди 3 години

До истината Хахаха хахахахаха хахахахаха

234

Хитър Петър

преди 3 години

"Октоподи скариди разна друга морска храна"Слушайте песента и ще видите ,че тази партия е направена срещу герб а не срещу статуквото!

233

Гербер

преди 3 години

До 225. Хе-хе, поздрави от 2013-2014. И тогава си писал същото, нали. И после? Белият кон е оседлан, да знаеш.

232

истина

преди 3 години

Поздравявам младите хора от България и живеещите и учащи българи в чужбина, с избирането на нови лица в политиката за промяна на системата ГЕРБ. Това са новите лица -Мая Манолова, Татяна Дончева,Георги Михайлов, Корнелия Нинова,Велизар Енчев, Христо Иванов,Атанас Атанасов......Другарите имат опит като участвали в поне четири парламента и правителства на национални катастрофи. Честито.

231

Nobody

преди 3 години

Това ли ви е най-важната цел бре. Да ровите избирателния кодекс. Вие сте бетер комунистите от едно време. Направо забранете Герб да участва на избори, че дано докопате мнозинство. Нещо за борбата с пандемията, за икономиката, за развитие, за доходи да кажете? Но това не ви е приоритет.Всички тези промени са малоумия.Никъде няма дистанционно гласуване.Никъде няма машинно гласуване.Никъде няма гласуване в чужбина.Последствията ще са ужасяващи.

230

До тикволандия

преди 3 години

България не е изостанала от Румъния при Борисов ! През 2007 Румъния е с 30 места по-наоред по БВП (на държавата ) от България.Сега е с около 10 ! При условие,че Румъния не спазва изискването за бюджетен дефицит ,а България е в БОРД ! Абсолютно нереално и несъвместимо е да сравняваш икономически страни ,едната ,от които е във ВАЛУТЕН БОРД !

229

Слави

преди 3 години

Ще направи от България - Холандия за no time! Само 3×4години им трябват и ще тънем в блаженство невиждано!По-добре музикална академия, отколкото полицейското в Симеоново!

228

Гражданин

преди 3 години

До 222. Е, убаво, ще разследват боковистите. Макар че, като помня истерията от 2013 с многото ровене, нищо не излезе. Само че, освен баналното за всяко ново управление вторачване в бельото на предишните, искаме да знаем новите какво смятат да правят с управлението на държавата. За мен, а предполагам не само, второто е доста по-важно. И ако половин година се чешката само с ревизии няма да ги търпим дълго.