267

Анонимен

преди 3 години

До 276Е, поне отпада заигравката с "неволното" омастиляване на неправилните бюлетини и внезапното им сподобиване с невалидност...

266

@ к.257

преди 3 години

Мажоритарен вот в два тура? Не бих отишъл в такъв случай и на първия тур. Много по-рационално би било да не се допускат неграмотни хора да гласуват. Който не може да чете и пише е манипулируем. Второ: да се разреши електронно гласуване и такова по телефона. В САЩ 1/3 от жителите й гласуваха по телефона. Също в САЩ, Германия, ВБр българските емигранти бяха активни. Защо се забрани ннад 2 млн. души да гласуват? ДБ и поне още 4 други партии щяха да заемат челните места! Оставете засега мажорит.вот.

265

Анонимен

преди 3 години

Я, тоя преспа и обърна палачинката! Карикатури ви казвам, прости смешници! Или, пък Славчо му дръпна ушичките? А, пък на Славчо му ги дръпна кой? Баджанакът от Дондуков или спонсорът от Дубай? Цирк!

264

Анонимен

преди 3 години

Никой не може да ме убеди ,че при машинното гласуване вота се фалшифицира по- трудно.

263

OMG_Lucker

преди 3 години

Тоше, искам да те попитам: знаеш ли какво щеше да се случи ако на тези избори имаше мажоритарен вот? А Тоше? Бат Бойко щеше да има над 50% депутати. ДПС щяха да имат същия брой депутати. Това ли ви е целта, а Тоше?

262

Анонимен

преди 3 години

Защо ще ми забраняваш на мен да гласувам на хартия а на някакви си там им се разрешава гласуване по пощата. Хайде стига бе . Още влязоха в парламента и се загрижиха как да фалшифицират следващите избори. Никой не е в състояние да контролира дали е честен вота по пощата а и няколкото специалисти които отговарят за машините се купуват по лесно .

261

Анонимен

преди 3 години

Мажоритарните избори в 2 тура са най-голямата глупост. Така печели навсякъде партията, която е първа по одобрение, дори и с 1 процент. ДПС печели поголовно в своите райони. Оттам няма да има ни един депутат от ГЕРБ, ИТН, БСП и др. Ако ГЕРБ са с 26 % подкрепа, ИТН - 24, БСП -15 и т.н. всикчи депутати ще са от ГЕРБ. Освен ако не се съюзят 2-те с 3-тите на принципа - всички срещу първия.Можем да се окажем в ситуация - 200 депутати ГЕРБ с 26%, ИТН - 0 депутати - 24% гласували за тях?

260

стенли

преди 3 години

няма не искам няма недей- комунисти опреде пак диктуват на всей.....ха ха ха...наденахте се на Мая и Татяна.Гледам новини...все Мая излиза-*** тя ли победи на тея избори?

259

Анонимен

преди 3 години

Що бе,Тоше? Какво им е на тези избори?Май много ви дойдоха гласовете и депутатите гаче ли?

258

кратко и ЯСНО !!!

преди 3 години

Чалгопитеците и мърлячите от протеста, намърдали се в парламента да го духат !!!

257

Nobody

преди 3 години

до 265И защо никъде няма машинно гласуване ...дори в стари демокрации отпреди 100-200-300 години?Защото може да се подправи, всеки софтуер е правен от хора и хора го обслужват.Единствения вариант да няма недействителни бюлетини е връщане към старите бюлетини. Всяка партия на отделно листче, избираш си партията и пъхаш нейното листче в плика. Точка по въпроса.

256

фф

преди 3 години

не на системата...и отпред Татяна Дончева (адвокат на Мултигруп) и безброй бандити...и Мая Костинбродкса-острието на БСП.Глупав ми юроде - БСМ оглавиха протеста , чрез Мая и Татяна....кой каквото прави комунистите винаги са най-отпред в тая страна

255

Минувач

преди 3 години

Мутри вън на Божков се оказва мутри вътре. Кви тотлани неграмотници гласуваха за тези кучета Божкови

254

Анонимен

преди 3 години

Пътят към нормализиране на България минава през отстраняването на мутрите от властта като първа стъпка. Засега това все още не е станало.

253

Анонимен

преди 3 години

virusat vodi clavcho za nosa...;)))...dali si e kupil veche luksozen kovcheg ili predpochita luksozno izgariane v kematoriuma? ;-)))

252

Анонимен

преди 3 години

Машинното гласуване елиминира един от начините, по който ГЕРБ фалшифицират изборите - неваллидните бюлетини в полза на ГЕРБ. На сегашните избори 3,4% от бюлетините се оказаха невалидни, а преди мутрите да завземат властта през 2009 година, невалидните бюлетини бяха под 1%. Щом мутрите взеха властта през 2009 година, процентът на невалидните бюлетини скочи в пъти.

251

Анонимен

преди 3 години

Моят брат гласува за Герб и не е токсичен и семейството му не са токсични.Не,бе, льольо. ГЕРБ са токсични, защото са крадливи корумпирани мутри. Брат ти, докато не е започнал и той да краде, не е токсичен а той и семейството му са само глупави.Чети внимателно и осмисляй прочетеното, преди да почнеш да маркираш нови територии.

250

Анонимен

преди 3 години

tochno sastia umen dobre presmetnat lubezen otgovor ste poluchite ot bg asker, bg moriak, bg mitnichar, bg policai, bg doktor, bg virusolog, bg daskal, bg pojarnikar, bg prokuror, bg sadia, bnt, bnr, bnb, bg speshna pomost, bg darjavni olimpiiski sportisti pri malka ili goliama nujda...neka facebook i chujbinskite kuku bulgari da vi varshat speshnata rabota na zakonnata darjavichka kato edna choveshka dlan tuk i sega...;-)))

249

Анонимен

преди 3 години

Това заявление почти е едно към едно с изявлението на Славчо във Фейсбук.Само че Славчо има един ред който ме отврати.Герб били токсична партия която трябва да изчезне.Слушай кво Славуцо. Гласувах за вас с доверие че ще промените нещо, а на първия ден се извъртяхте и гушнахте с стари комунистически *** които са загробвали страната. Моят брат гласува за Герб и не е токсичен и семейството му не са токсични. Разбрахте ли мутри безподобни, дето се тръгнали да насъсквате българи срещу българи.

248

Доньо Данев

преди 3 години

Е, каква я направихте. Не сте ли гледали моето "Умно село"? Отървахте се от едните мутри и калинки и си вкарахте други такива. От едно зло не може да се отърве човек като го замени с друго. Ум трябва тука! Така ще бъде докато неграмотн и незнаещи езика ни гласуват. Аз не ходих да гласувам поради тази причина. Псредствеността винаги побеждава, за съжаление. Дано Бог се смили над нас и помогне.