327

Анонимен

преди 3 години

"потомствени политици" Не думай - потомствени политици, потомствени бюрократи, това е ленива каста. МОгат да станат потомствени само ако бъдат избирани на избори редовно заради добре свършена ранота и ако поколенията им са работливи.

326

ФатаМоргана

преди 3 години

До БезпартиенПартийният модел е морално остарял. Както и да го въртите, буксува. Докога???

325

Безпартиен

преди 3 години

Съгласен съм за мажоритарна система, но не при сегашния централизиран модел на управление. Мажоритарна система в два тура, ако парламента е двукамарен, както е в по белите напреднали държави, дори и в Русия и Румъния са. Трябва да създадем някакви потомствени политици за 20 години за да върви.Общините трябва правят законите, не София. Няма как Софийското метро с цялото ми уважение, да е проект с национално значение. Ми не е. Национални проекти са Дунав мост 3, Шипка 2 тунела, Магистрала Ч.

324

Анонимен

преди 3 години

ех Тошко Африкански... преди 4 години, единствените гласували за мажоритарен вот бяха тея дето искате да сваляте сега. Против бяха всичките ви сегашни приятели. Усещаш ли как сте на пързалката, ***?

323

тодоре

преди 3 години

бързо се качвай обратно на палмата .

322

Пенсионер

преди 3 години

Днес гледах изказването на този юнак от трибуната на Народното събрание. Извинявайте много за въпроса, ама той нормален ли е ?

321

Анонимен

преди 3 години

и сега по всички канали по всички телевизии тече шоуто на Станиславчу

320

Българин в чужбина

преди 3 години

Ние, българите в чужбина искаме да гласуваме с СМС! Защо е предаванията на Магардич Халваджан може да се гласува с СМС, а на изборите за нас, българите в чужбина не? Това е дискриминация, която само Слави Трифонов може да премахне! Да живее Слави, Баба Вуна и Гацо Бацов!

319

Додо

преди 3 години

"възмoжнocт бългaритe зaд грaницa дa глacувaт и пo пoщaтa"========================================Бухахахахахахаха, това направи от учебника "Как се правят банкерско-демократични избори" на Сорос ще да го е взел хаджи Тошко! Клоун пълен!

318

Анонимен

преди 3 години

Я ги погледнете тия от ИТН що за хора са,гаранция са наркомани и умствено изостанали с комплекси за малоценност!

317

Анонимен

преди 3 години

Тошко Ментата да си направи една проста сметка .ГЕРБ печели в 24области ,във вторият тур ще бъдат подкрепени от ВМРО и НФСБ-Воля ,а нищо чудно и от ДПС.Къде са тръгнали останалите след като те са орел,рак и щука?

316

Анонимен

преди 3 години

другаре и другарки, пригответе се за новото крадене на народа!гладни хиени хоро не играят.

315

Щерю

преди 3 години

Тоя човек бил жив простакк...

314

Анонимен

преди 3 години

Грозотата при Тошко е външна и вътрешна.Ще повърна.

313

Пешо

преди 3 години

Нищо няма да направят и тез палячовци на Славчо, незнам толкова ли са глупави хората, че им се вързаха, дори и да преработят изборите, ГЕРБ пак ще са първи, единствените, които направиха нещо! Сега другите спасители ще се наиграят за 2-3 години, ще докажат, че нищо не става от тях и пак Бойко ще се върне на бял кон!

312

истина

преди 3 години

Дръскач на хайтурки с възпитание много под нулата, безкрайно озлобен с визия на психично болен - не знам по каква причина, може би защото им спряха шоуто по БТВ и никоя друга телевизия не ги искаше та се наложи да си направят собствена за да си излъчват глупостите и простотиите. Жалко, много жалко, че много хора в чужбина се подведоха по патриотичните патоси и изказвания на Слави Трифонов.

311

Избирателни системи

преди 3 години

България има много сериозен опит с мажоритарната избирателна система в продължение на 43 години след освобождението ни през 1879 г. През 1912 г. Народното събрание я отменя като непригодна за нашата страна и я заменя с по-модерната и европейска пропорционална избирателна система, но ние можем също да я въведем за 40 - 50 г. и тогава като не ни хареса да я махнем. Някои народи си вземат поука от историята, а някои - не.

310

..

преди 3 години

Всякаква *** е била в парламента но Тошко счупи всички рекорди!

309

Анализатор

преди 3 години

Какво значение има какъв е вида на изборната система при наличие на манипулация на вота с дейното съдействие на ЦИК и Информационно прислужване? Остана ли някой неразбрал, че в България избори няма!? Затова и толкова се стараят българите в чужбина да ме гласуват. Това трябва да е първата промяна. Образователния ценз за гласуващите и кандидатите за власт е задължителен! Това ще намали влиянието на купения вот.

308

Крас

преди 3 години

Тошкооооо голям *** си и ниска топка се оказваш.То злоба,злоба но каквото посееш това ще жънеш. Я кажи как ще наречеш Ердоган , Меркел , Байдън ,Путин .Че ти веднага ще ни вкараш във война бе брат с тия епитети.