362

Анонимен

преди 3 години

Спокойно !Той Бойко знае че няма да го избират и затова го предлага.

361

Анонимен

преди 3 години

Искаме си Майчето Манолова и отровното трио.............не очаквах да го кажа...............но от герб всякакви граници преминаха ...........да предложат агент на чужди служби за премиер.......................ужас!!!

360

7 , 8

преди 3 години

нали искахте промяна -ето - ориентиран към сащ, ес, запада говори езици , ходи с костюм....има два варианта- митов или славчо,

359

ТЖ

преди 3 години

Тодор Живков беше голям политик и държавник, чак сега го разбирам ...................не го харесвах навремето, признавам си!!И да отбележа, никога не съм бил фен или член на БКП и БСП!!!

358

фигура

преди 3 години

слави да предложи тошко , и без това всички ще играят срещу герб .

357

Анонимен

преди 3 години

По-добре ББ......................мафиот, пожарникар, ***, но човек от народа..............вместо тоя, който е откровен слуга на западните служби!!!

356

Анонимен

преди 3 години

Ех.................мислех, че след Борисов не можа да има по-лош вариант..............но се оказа, че съм грешил............ може...........да................"Нищо не е толкова зле, че да не може да стане по-зле"...........един от законите на Мърфи!!!

355

????

преди 3 години

Само не един въпрос не мога да си отговоря за Даниел Митов...........дали е агент на ЦРУ(САЩ) или е агент на Мосад(Израел)??!!! Може и да е франкофон..............още по-зле............те франсетата(заедно с англичаните) са едни от най-големите врагове на България!!Е..........няма голяма разлика.........важното е, че служи на чужди интереси!!!

354

Анонимен

преди 3 години

До ХНаистина кариерист, сменил 3 партии за да заеме пост. На всичкото отгоре и съден. В пълен конфликт на интереси. абсолютно неподходяща фигура.

353

Handel

преди 3 години

Той кога излезе от затвора?

352

до 413

преди 3 години

моля, виж какво е бил последните години и ще се успкоиш....

351

До Идеалист

преди 3 години

Разбира се, че тоя е 100 пъти по-лош от Бойко Борисов.............Бойко поне си го знаем, народно момче..............поне е естествен и народен човек.............с всичките му кусури................но това момченце ще ни разкаже играта..............може и във война с Русия да ни вкара, няма да се очудя!!

350

Тоя

преди 3 години

е агент разрушител не му е чист косъма.

349

Анонимен

преди 3 години

Не съм привърженик на насилието и принудителните мерки................но сега разбирам защо имаше един остров с враговете на държавата и народа.................ами да, интересите на мнозинството го налагаха.............поне тогава не ни командваха посланици с хубави имена като Херо Мустафа!!!

348

Идеалист

преди 3 години

Този вариянт Б дали е бил договорен в деня, когато мустафата отиде при него да го успокои след онази вечер, когато Боко почти беше хвърлил оставката. Това не негово решени, то му е наложено. Предлагат ни за министър председател - типичен ***, байданист, който дълго е работил за интересите на Големия задокеански брат. Този човек е по-лош дори от Борисов. Няма да мине този заговор!

347

ВЪПРОС

преди 3 години

Това новия Барни Ръбъл ли е ?

346

Позитано

преди 3 години

Браво!!! Давайте все така по ленински другари и другарки от форума ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването . Слава на БКП и лично на другарката Нинова, другарката Манолова и другаря Радев !!!

345

До Анонимен 404

преди 3 години

Неофициални срещи..............може би инструктажи от тайни ложи , банкери-кръвопийци и масони.....вие имате ли други версии???

344

NB

преди 3 години

Ирина Бокова..........Кристалина Георгиева............Даниел Митов............формално образовани, но некадърни и продажни............идеални слуги на Сатаната и Новия световен ред!!!

343

Анонимен

преди 3 години

Този ще се запомни ,че като външен министър отиде в САЩ за цяла седмица,където имаше официални и повече неофициални срещи.Обикновено външен министър отива на посещение в чужда държава за ден-два ,повечето е за инструктаж!