402

Анонимен

преди 3 години

гербер,вие като видите недоволен от управлението на ГЕРБ,а такива са 80-90% от населението,веднага го наричате комунист! Много удобно забравяте ,че идолът ви е бил гавазин на баш комуниста бай Тошо,и самия той си е комунист от сталински тип! Много лицемерно звучи да наричате недоволните "комунисти" ,при положение,че масово членовете на ГЕРБ са бивши комунисти,а някои от тях политически прости!тутки скачали от партия на партия!

401

антиседераст

преди 3 години

Никога повече гербероседерасите на власт

400

Анонимен

преди 3 години

А Митов съгласен ли е?Да не стане като един случай от казармата-от поделението трябваше да пратим 15 човека да гледат местните самодейци в читалището(май и роднини на командира играеха).Култура и единство на народ и армия.Никой не му се ходеше обаче.И чух следния разговор:-Стига бе ,старшина, не ми се ходи на театър.Аааа, не ми се ходи!А вчера ти що не слезе на физарядка,а? Като се правиш тарикат- сега на театър!

399

Става!

преди 3 години

Трудно е да се носи глава на раменете, направо опасно ! Още повече, че ви е дадена възможност да гласувате.

398

Става!

преди 3 години

Даниел Митов е със сериозен опит във външната дипломация, изключително важно перо на което България ще трябва да разчита през следващите месеци. Предвид нарастващото напрежение в Черноморския регион, важните политики и сериозни решения с ЕП определящи икономическата стабилност в кризата в момента, не мисля, че има по- добро предложение в момента.

397

Анонимен

преди 3 години

Обаче Боко ни мисли за въз т ъ пи....

396

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ СЛУЖИ НА БОРИСОВ , А БОРИСОВ СЛУЖИ НА ДЯВОЛА!ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ СА СКЛЮЧИЛИ СДЕЛКИ С ДЯВОЛА!

395

Анонимен

преди 3 години

До КОНСТАНТИНОВОт твоя опит ли съдиш за другите?

394

Ф.С.В.

преди 3 години

фактът че избират тази 'персона" значи че освен да се е кълнял във вярност и да е целувал ръка на Дон Барбароне - явно е целувал ръка и на Чичо Том с еврейската значка!

393

Анонимен

преди 3 години

Добър ход.Не иска да се харчи, не иска да харчи и Дончев.И поставя ДБ в положение да обясни какво не му харесват на доказалият се умнокрасавец от тяхното котило:-)))Той обаче защо се съгласява да играе ролята на падаща фигура в сценария, не ми е ясно:-)

392

Анонимен

преди 3 години

До 479. Ама ти добре те ли си? Първо, то е пределно ясно, че няма да бъде одобрен, второ, написал си глу.пости, които няма да се случат.

391

абсурдистан

преди 3 години

туй хари потър от къде изкочи изведнъж ? -то било от дсб,сск,и ттр па сега на ви премиер от геП ! корни и тя - сдс ,па сега бсп и стотици други Безпринципни хамелеони !А почти Всички са отрочета на Бкп !

390

Анонимен

преди 3 години

Този е по-лош избор и от Тиквата.Нивото на корупция ще остане същото + огромно сервилнечене към САЩ,нищо чудно да разположат някакво американско оръжие тук като ракетни установки или ядрено оръжие.Ако положението стане напечено тоя ще избяга в САЩ, а тукще се водят бойни действия.Икономиката пък ще рухне и поне още 1 милион ще напуснат следващите 4 години.

389

до 447

преди 3 години

Да се надяваме че Трифонов ще обслужи и твоите... и ще си купиш поне нова Дачия.

388

Анонимен

преди 3 години

който и да сложат е ясно, че всичките са един дол дренки и не са там за да обслужват интереса на редовия човек, а частни интереси

387

поредното еврейче

преди 3 години

До антисимитЕто кои са на власт в България! Комунистите ни предадоха...

386

Анонимен

преди 3 години

Човек и добре да си кара джипката,дава оставка и друг идва!

385

Анонимен

преди 3 години

Кой го познава за жив?

384

bocko

преди 3 години

тоя каква мишка е! Скри се като мишок и постави този суполанко.Голем мъж си Боце е сега беше момента да се покажеш като политик ама се скри. Мислиш си, че след 4-5 месеца на предсрочните избори ще спечелиш и ще се върнеш на бял кон, само коня да не те изрита по мазната ти мутра

383

Анонимен

преди 3 години

До до 456Помним какво беше до 2009. И то като се почне от 1945г.