342

един мечтател

преди 3 години

В един по-справедлив свят Доналд Тръмп щеше да е президент на САЩ..........Байдън и сина му-наркоман............в затвора..............а дъртите вещици Килъри Клинтън и Мадлин Олбрайт..............в затвора за военни престъпления!!!И Русия, и САЩ.........щяха да са ни приятелски държави и враговете на България.........турски, английски и френски агенти............изгонени и вкарани в затвора!!

341

Анонимен

преди 3 години

Оооооооооооо......................не..............агент на Израел............вече много ми идва!!!

340

ДМ

преди 3 години

Прочетох биографията на Дани Митов.............има много интересни факти в нея...........работил в "Национален демократичен институт на САЩ" в Ирак..............още помним, че американци и англичани не намериха доказателства, че Садам Хюсеин е имал оръжия за масово унищожение..............то въпреки това разсипаха още една държава............много внимавайте................тоя Дани Митов е един от проводниците на Новия световен ред............млад, образован и щампован...........!!!

339

Анонимен

преди 3 години

В едни по-добри времана тоя митов щеше да чyka камъни на един остров.

338

Йеп

преди 3 години

Станало е недоразумение.Митов:Официално опровергавам!

337

Анонимен

преди 3 години

В едни по-добри времана тоя митов щеше да *** камъни на един остров.

336

Анонимен

преди 3 години

време е да изметем недоразумението мухобойко

335

Анонимен

преди 3 години

Е това си е опит за директно назначение от Израел. Боко май се опитва да оцелее физически вече. Като външен министър Митов се помни с гафа с Ирина Бокова. Дето извадиха втори - Георгиева и загубихме всичко.Отвращение може да изпитваме към тези действия на българоубийците Бойко и цялатс политическа клика назначена отвън. И не визирам само Герб. Бсп, Вмро, Дпс, Сдс с разновидностите...всички до сега участвали в парламента. Бог вижда!

334

Анонимен

преди 3 години

До еееХхахаха, никой не те пита за кого си гласувал.Каквото - такова

333

еее

преди 3 години

ко?Митов премиер?.....съжалявам, но не съм гласувал за Митов

332

аха

преди 3 години

17 ноември 2020 -Румен Радев отказва да назначи бившия външен министър Даниел Митов за посланик в Румъния........

331

????

преди 3 години

Само една мисъл ме тормози...............дали БГ-политици не ни вкараха пак в отбора на губещите държави!!!!

330

NB

преди 3 години

За НАТО-вците..............гледах едно интервю с обикновени войници от САЩ.........млади американци.............те плачеха и се чувстваха виновни, затова, че са убивали невинни хора от Сърбия след като им беше заповядано да хвърлят бомбите с уран...........горките момчета, и те са жертва на мафията, която командва САЩ............не мразя обикновените американци, дори ми е жал за тях..........имам приятели-американци, те са добри хора!!!

329

Анонимен

преди 3 години

Ако Доналд Тръмп беше спечелил изборите в САЩ...............сега тая паразитна и фашистка организация НАТО нямаше да я има...................но демократите му откраднаха изборите и инсталираха стария Джо-педофила с Алцхаймер на поста президент...........да.............това е най-голямата лъжа в новата история на човечеството!!!

328

NB

преди 3 години

Феновете на НАТО.............помните ли войната в Сърбия??Дори няколко бомби бяха паднали на БГ-територия....................да................но спокойно, тя радиацията и вас ще умори, и децата ви.............той урана не подбира кой демократ, кой комунист.............всички сте мутирали вече................а много хора умряха от рак..........още много хора ще умрат от рак!!!

327

Зозо

преди 3 години

Хахааа руските комунисти още си мислят, че ще правят България азиатска държава от путински тип :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Другари, спукана ви е работата :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

326

NB

преди 3 години

НАТО са фашисти и световни терористи.............защо разпуснаха Варшавския договор.............а НАТО продължава да го има................я кажете.........заради *** като простия колхозник и предател Мишата Горбачов и третокласния артист от Холивуд Роналд Рейгън!!

325

демократи

преди 3 години

Усещам засилена и зловредна дейност на демократите от всички страни............България и САЩ...........първо махнаха с машинации Доналд Тръмп, сложиха за президент на САЩ един изкукал дядка и педофил стария Джо Байдън...........сега насила ще ни вкарат във война с Русия............очаквам апокалипсис много скоро!!!

324

Анонимен

преди 3 години

Баце тоя чорап от къде го извади

323

Анонимен

преди 3 години

НАТО е една престъпна организация..............тия гадини пускаха бомби с уран над Белград.........затова сега има толкова много рак.......да знаете.......затова жените са стерилни...........80 % от тях .......... и не могат да раждат, а мъжете............поне 80 % от тях са с лоша потентност!!