195

Анонимен

преди 3 години

Море,теб ли не те е страх от служебно правителство назначено от Радев,страх те още бягаш от него като дявол от тамян!

194

Чиновник

преди 3 години

Ако някой трябва да го е страх, това е народа. Тези, които избрахте да ви управляват, много бързо ще ви върнат с 15 години назад. Пазете си спестяванията. Не харчете пари за глезотии защото тези пари ще ви трябват за храна наесен и през зимата.

193

До 207

преди 3 години

Съгласен съм с теб, но това че всички до сега са били такива означава ли, че трябва да търпим тези същите. Може би и следващите след Боко ще са такива, но това не го знаем нали? Не е ли по-разумно да се пробва с ново, отколкото да сме незаинтересовани?

192

Анонимен

преди 3 години

До ЧичоНеслучайно са сложили военен като Радев там,няма нищо случайно, Радев е предател, А Слави ще донесе зло на България,върнете старите партии без Слави!Неслучайно никой не иска Слави във властта и всички се ослушват и треперят от страх,макар, че официално уж го подкрепят!

191

Анонимен

преди 3 години

До АнтиседерастА аз искрено ти желая да те интубират в общинска болница ...

190

Анонимен

преди 3 години

Дойде време за апокалипсис в БГ - защото голяма част от този жалък народ го заслужава напълно ! Да искаш да те управляват Трифонов, Манолова , Дончева и Бабикян , значи си много, много зле с мозъка !

189

да попитам

преди 3 години

всички дето сте изригнали като вулкан от омраза към ГЕРБ и персонално към Борисов, що тая непримиримост, неприязън и агресия не е адресирана и до всички политици и управници от 1990 година на сам.Нима до управлението на Борисов живяхте охолно и щастливо, нима само той е крал и убивал,щото и *** го наричат.Като ще се борите за демокрация и добър живот не забравяйте и другите виновни.Ама враг трябва да има да си чешете езиците вместо да градите .

188

Чичо

преди 3 години

Хайде платения *** да спре малко да меси Русия и да ни плаши с нея.България е член на ЕС и няма нищо общо с Украйна.Ако трябва да сме обективни САЩ са по-голяма заплаха за България от Русия.В България няма Руски военни бази,но има американски.Не на НАТО,а на САЩ.Бъдещето ни обвързано с държавите от ЕС и това е правилния път.

187

Анонимен

преди 3 години

В МОМЕНТА ОБСТАНОВКАТА ОКОЛО НАС Е КРАЙНО НАПРЕГНАТА, НЕ СТАВАЙТЕ ГЛУПАВИ ДА СЛАГАТЕ СЛАВИ НА ВЛАСТ точно сега, ГЛУПАЦИИИИИИИ!ВЪРНЕТЕ старите партии на власт,не допускайте Слави да вземе власт, ще ви вкара в национална катастрофа и ада,не случйно всички се ослушват и не го искат,но го подкрепят от страх!

186

Анонимен

преди 3 години

Вижте Украйна и гледайте след няколко месеца България. Тези, които се пишат русофили не разбират, че когато Русия окупира части от България тогава те самите ще бъдат изгонени от домовете си, защото Русия от векове вземе ли нова територия моментално я заселва с руски колонисти.Така направиха в Крим, изселиха над 200 000 украинци, същото в Донбас и Луганск.

185

Nobody

преди 3 години

До опиянените чалгарчета дето гласуваха за Слави, ей така с веселяшката мисъл "Ей кво мазило ще стане". Сега доволни ли сте? Парламента се заседава в старата сграда. Това бяха промените.Идва ред на задкулисните договорки, парчета от баницата, обръчи от фирми и всички други екстри. До половин година вие същите веселяци, ще виете като зверове по площадите, ама ще е късно....

184

Shark

преди 3 години

Многото приказки, които изприказва тоя, говорят за страх и пълна неориентираност в обстановката. Той не е спрял да плещи какво ли не от момента, в който се видяха резултатите. Мишка в трици!

183

Анонимен

преди 3 години

Само обратното на умни могат в подобен напрегнат момент от човешката история да сменят правителства. Сега всякакви резки движения са пагубни .

182

Анонимен

преди 3 години

А тези избори организирани от ГЕРБ бяха ли честни?

181

Анонимен

преди 3 години

Това беше смисълът на протестите, да се свали проверпейският Борисов за да се Калина власт русофилско правителство, което да изкара България от ЕС и да я превърне във васална проруска република по модела на Донбас в Украйна.

180

Анонимен

преди 3 години

"Един служебен кабинет има ролята да организира честни избори" - и точно от това ги е страх Баце и калинките му.

179

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМОЖЕ НА ТЕБЕ ДА ТИ Е СМЕШНО, НО НА МЕН НЕ МИ Е СМЕШНО, ЧЕ ИСКАТ ДА ВКАРАТ СТРАНАТА НИ В НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА И Я ЗАВЛЕКАТ ОТ ЕВРОПА КЪМ АЗИЯ И ОРИЕНТА!ХОРА, СПРЕТЕ СЛАВИ, ВЪРНЕТЕ СТАРИТЕ ПАРТИИ, РАДЕВ Е ПРЕДАТЕЛ!

178

Анонимен

преди 3 години

Не *** естрахот длужебну правителству мс гледа кат теле у железница

177

Анонимен

преди 3 години

Никой, него да го сложат най умния политик в България .

176

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКой е сложил Ивайло Калфин за премиер? Къде го видя?