215

НИЕ ПАСЕМЕ ТРЕВА!

преди 3 години

АКО Е ДО "СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕСТВО".....ЗНАЧИ --"НИЩО СЪЩЕСТВЕНО"!!!!ВЪВ СЛУЖЕБНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА .....САМО СЕ МАРКИРА "РАБОТА"....И СЕ ЧАКА ДА ДОЙДЕ СЛЕДВАЩИЯ , ЗА ДА ПОЕМЕ "ГОРЕЩИЯ КАРТОФ НА ВЛАСТТА"!САМО ЩЕ СЕ КРАДЕ И ВЪРТИ ДАЛАВЕРА....НИЩО ПОВЕЧЕ!

214

Недоразбрал

преди 3 години

Господин Борисов е смел и не го е страх от нищо.На Бойко ще му пръднете на оная работа!!Ако си мислите,че нещо разбирате от игрите и от политиката в БГ,жестоко се мамите!!Драпането и тръшкането по жълтите павета. Бойко ако пръдне ще ви обгази с 200, ама няма да пърди, защото неговата пръдня е национално богатство а то не бива да се прахосва за такива като вас.

213

Анонимен

преди 3 години

До MKIIНе е просто Божков зад Слави,ако беше само Божков,с мед да го намажеш!

212

Недоразбрал

преди 3 години

Носи се слух,че Учиндолецът го инструктира Домузчиев,интимен приятел на Доган?!И всички в хор заявиха,че ще го подкрепят,новите ,честните и умните?!Е тогава за каква смяна на системата драпаха,след като пак ще натрапят моделът Орешарски 2,та да да се накрадът,да фалират банковата система и най много за втори път да спрът строежът на Хемус,като окрадът парите!Но тоя път бат ви Бойко ще си вири х,чецът,а на вас ще ви се пука гърбецът и ще си ближите м,дите за сол с 4 долара на месец!Народе?!?!

211

Анонимен

преди 3 години

До НедоразбралДе да беше това проблема, само за едно ловене на риби и да крадат, но проблема е много по-голям от това и е заложено бъдещето на България на карта, плюс несигурната международна обстановка, плюс апетити от чужди държави, изолирайте Слави!

210

Няма страх!

преди 3 години

Какво е това петно на панталона на Тиквата?

209

Десислава Атанасова

преди 3 години

Господин Борисов от нищо не го е страх. Той е смел и е потушил много пожари.

208

Даниела Дариткова

преди 3 години

Господин Борисов от нищо не го е страх. Той е смел и може да бие Радев.

207

Цвета Караянчева

преди 3 години

Господин Борисов от нищо не го е страх. Той е смел и не ходи пеша.

206

Анонимен

преди 3 години

Лъжеш, страх те е!

205

MKII

преди 3 години

Добре е да знаете, че Васил Божков стои зад Слави, Манолова и Хаджигенов.

204

Тома Бикова

преди 3 години

Господин Борисов от нищо не го е страх. Той е смел и е каратист.

203

Недоразбрал

преди 3 години

На Бойко ще му пръднете на оная работа!!Ако си мислите,че нещо разбирате от игрите и от политиката в БГ,жестоко се мамите!!Драпането и тръшкането по жълтите павета беше уж да се смени моделът,което би означавало най напред да се заличат БСП,ДПС и на трето място ГЕРБ?!*** това е НЕМИСЛИМО и кукловодите и артистите,Бойкикев,Маютка Раз поретинова,учиндол и отровните гъби го знаят много добре!Тяхното драпане е да се наместят във властта,да предизвикат анархия и да си наловят *** риби в мътната вода

202

Анонимен

преди 3 години

До До 207Слави ще донесе страшна национална катастрофа на България, помнете ми думата, затова ,докато не е късно го изолирайте от властта, защото ако вземе власт, всички ще страдате жестоко, но тогава няма да можете и да протестирате,щото ще падате още преди да сте помислили да протестирате, Радев също е предател!Върнете старите партии - БСП,ГЕРБ,ДПС,ДБ,СДС,Татяна Дончева,Мая и т.н.

201

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

А най добре е ...срещу мутрите по мутренски....Опозицията да подкрепи кабинет на ГЕРП и после с мнозинството да си прави гаргара с него...а!!!! До резил и разпад!!!!

200

Анонимен

преди 3 години

До АнтиседерастТо скоро вие ще роните сълзи, а пожеланията се връщат.Справка, Деса.

199

ИТН

преди 3 години

още пишете против Бойко, нали няма да може да събере депутати за да му гласуват правителство, ноооо... да не би да ви е страх, че може нещо да се обърка

198

До216

преди 3 години

Чакай бе подложке Гербава,той Трифонов още не е идвал на власт ти бързаш да го изпращаш,ако някой трябва да си ходи незабавно то това е вожда ти!

197

Анонимен

преди 3 години

Служебното правителство назначено от Радев, само ще влоши проблемите на Радев по отношение на държавната измяна, която извърши. Да не говорим за връзките му с руското разузнаване.

196

Анонимен

преди 3 години

До да попитамВ момента не ми е до философия и кой бил крив и кой бил прав в миналото, просто Слави трябва да си ходи,за да спасим България от национална катастрофа и старите партии да се връщат на власт,без Слави! И без това ,той е неканен гост!