15

123

преди 3 години

Проверки,проверки....как ще го върнат това младо момче....Трябвало е да му се помогне,а не е направено навреме.Как се живее с такава мъка???

14

Анонимен

преди 3 години

До1 По-скоро самоубийство. В случая дори и "лошата" ваксина на Астрата щеше да го спаси от смърт.

13

Гоце

преди 3 години

Да бяхте мислили като гласувахте за шай.ката. Амин!

12

Елемаг

преди 3 години

И ГРОБ 2 години създаваше такава изкуствено завишена статистика,за да ви тормози!!!Иначе пишат КОВИД!!!

11

28г. МЛАД И НАХАКАН

преди 3 години

Къв вирус ве,кви маски,сега Слави, Корнелия,Мая и Ицката ще направят кабинет,ще сложат Мангърката за главен епидемиолог,чао на маските,вирусите, пандемии, мандемии и ще настане як,безкраен купон.Да се веселим,айде ХОРААААА!

10

do 5

преди 3 години

След тебе :)

9

maca

преди 3 години

Е какво момче, той е мъж на 43 г, ще му вика момчето говорителката на спешна помощ. Мир на праха му, още един умря в борбата за реформи в здравеопазването, Амин.

8

222

преди 3 години

Диваци, толкова ли трудно беше да изгоним всички държавни служители в неплатен отпуск, ясно е че нищо не работят , а само си чакат заплатите и разнасят вируса из институциите си. Един месец без заплати в тях, защото пари за помощи няма и щеше да паднат бройките.

7

София

преди 3 години

Проверки, глупости, говорене. И накрая едно голямо нищо. Няма кой да върне синът на тази майка. Обаче тука сега разни министърчета ще нареждат проверки, разни фантазорчета ще се надпреварват да говорят глупости по телевизията.Бог да го прости.

6

Анонимен

преди 3 години

Потресаващ разпад! Нищо не е в състояние да ме убеди, че Спешна помощ са чак толкова претоварени. Просто бойкотират, защото (по тяхна преценка) заплатите им не са адекватни. От 30 години мизерия и неуредици изгубихме най-важното, човечността си.Сметката плащаме ние, останалите в територията гюромихайловци.Покой на душата му, съболезнования на майката.

5

Конспиратор

преди 3 години

Не, не. Не е корона. От настинка е умрял.

4

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисова България 2021 - министър председател все още е той днес. По зле от войните 1912-1918 г. Съболезнования за починалия.

3

Тцтц

преди 3 години

Светла му памет на момчето, е сега Мангъра и ония *** от БАН да обяснят как е ''грипче'' и се лекува с чай.

2

Анонимен

преди 3 години

Ей това е новината на седмицата. Хайде господа журналисти намерете министъра да обясни ефекта от мерките и контрола на спазването им.

1

Хичо

преди 3 години

Убийство...