35

Анонимен

преди 3 години

До 29"огромни имения, луксозни коли и свръхбогати "бизнесмени"... Ама и те газят в ***. И богаташите ни станаха като в Латинска Америка - чалга богаташи. Отгоре лъскавко - отдолу пдч.

34

БАЙ ХОЙ

преди 3 години

До Анонимен 30или ако беше Корнела , Слави и т.н.

33

Жоро

преди 3 години

1 ден не е закъснение, а отказ изобщо да отиде.1 път ми се е налогало да викам линнейка и е такъв пазарлък по телефона.... измерете си кръвното, измерете си температурата...... пиите вода.....А 500 лева от заплатат ми отиват за усигоровки и данъци....Просто не е за приказване................трагедия, молете се да ни Ви се наложи.

32

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Най-вероятно скоро е бил ваксиниран затова...То и Коритаров беше "защитен", а какво стана??

31

до баба мара

преди 3 години

то след Бойковия разгром на държавата скори линейки трудно ще има

30

Е, па...

преди 3 години

Не възмутително, потресаващо беше обяснението на спешна помощ. За пореден път. Разбирам, че са претоварени, сигурно е така. Обаче, да се твърди че всичко е наред и пандемията е под контрол, защото правителството най-добре управлява кризата, е меко казано нелепо. Да го кажат това на майката на починалия мъж... Жалко за него

29

Анонимен

преди 3 години

Вчера почина родилка.А сега и млад мъж.Какво става със здравната ни система?Май съвсем се скапа.Ботокса какво мисли по въпроса?

28

Анонимен

преди 3 години

ако беше някой от артистите или социолози на Герб щеше да е в Мед.Академия но обикновеният човек си умира в къщи и никой не го интересува.

27

1

преди 3 години

днес докато пътува за работа покрай мен мина товарен влак сигурно на 60 години и си помислих, как така се е случвало по време на т.н. комунизъм да се купи и построи всичко което днес имаме и ползваме? как за 30 години не успяхме да построим и купим нещо ново и модерно? този преход вече ще догони времето през което сме били "поробени" от комунистите а какво постигнахме - огромни имения, луксозни коли и свръхбогати "бизнесмени". кой е виновен - ВСИЧКИ НИЕ

26

Анонимен

преди 3 години

Те линейките си работят с един списък със животозастрашаващи симптоми и при претоварена система ако не си със задух или друг сериозен симптом няма линейка, така си е със или без ковид за съжаление.

25

до 17

преди 3 години

като каза за лудия демек Мангъра се сетих за едни съчки, този мъж е от неговите съчки....

24

баба мара

преди 3 години

сега като доиде чалгаря на власт от линеики няма да можем да се разминем

23

баба мара

преди 3 години

сега като доиде чалгаря на власт от линеики няма да можем да се разминем

22

Има ли новина?

преди 3 години

Така работи системата на здравеопазване БАМ, асоциирана през последната година с имената на д-р Бойко Борисов (министър-председател на Република България), проф. Костадин Ангелов (поредния министър на здравеопазването в правителството на Доктора), и проф. ген. Венцислав Мутафчийски, началник на НОЩ.

21

Анонимен

преди 3 години

Никой не проследява веригата на заразата. Големите фабрики и заводи работят, защото хората трявба да правят БВП да може на калинките банкоматите да им галят ушите, пускайки пари. Кръчмите, моловете и големите магазини обират каймака на шляещите се безцелно хора, които в голямата си част са в болничен, но без тест , за да не ги заклещи РЗИ У тях под карантина . Журналистите - не търсят истината до край , дават трибуна на управляващите , за да им галят егото само.

20

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНищо не можело да го убеди! Него! Що не идеш за няколко часа доброволец - знаеш ли колко бързо ще се убедиш! Ей, аман от разбирачи!

19

Анонимен

преди 3 години

къде е Бойко да каже че успешно се справяме.....жалка история

18

Гледах

преди 3 години

репортажа и слушах говорителката на спешна помощ по ТВ. От девет кладенеца вода носи, само и само да оправдае бездействието на медицинските екипи, и още малко и щеше да изкара виновен починалия и майка му. Такава наглост...

17

Професор пръц

преди 3 години

Оставка на здравния министър,срам и позор за управляващите...срам и за майката...досвидяха и 50лева за частна линейка ли?

16

Анонимен

преди 3 години

Жалко за момчето ама нали Мангъра и оня дето влезна у парламента Чорбата викат да се лекуваме с чайчета и да чакаме да стане зле