95

Митев

преди 3 години

Нали " Любимците на народа" Слави и Румен от година говорят, че няма Корона, че всичко е блъф, че не трябва да се носят маски?! Защо ГЕРБ да ви е виновен?

94

Митев

преди 3 години

До Сър Кари Обратно е, разбирачо! ПРЕДИ 89 имаше БЪРЗА ПОМОЩ!!!

93

Анонимен

преди 3 години

До АнонименС млади хора ,които говорят английски ,и получават 1500 Е чисто.и 9 медицински хеликоптера с екипи.

92

ss

преди 3 години

видими резултати от ГЕРБ Работа Работа Работа тоест гледайте си работата....

91

Анонимен

преди 3 години

Герб не стават, сега Слави ще ни лекува, той е най добрия.

90

:(

преди 3 години

За съжаление и моя опит е същия.Линейка не дойде. Извиках доктор от погребална агенция за да констатира смърта след няколко часа.Това е. Как всички викат нещата са наред а когато наистина се озовеш в тази ситуация разбираш как са в действителност.Съжалявам за загубата.

89

SS

преди 3 години

е, да се, ама принцесата на герб само повтаря през час, че всичко със здравната ни система е наред и "Ние успяхме". - В нищо не са успяли (освен в кражбите!). Жалко за човека...Каквато държавата, такава и "бързата" и помощ, да не дава Господ да я викаш!герб е ПОЗОР за БЪЛГАРИЯ !

88

Сър Кари

преди 3 години

А парите от данаците те са на държавен бюджет първо се запознаи после говори.Бърза помощ са на отделен бюджет.Как преди 89 имаше спешна помощ

87

До юанам

преди 3 години

Бърза помощ са длъжни както на всякаде да свалят и качът болния .Записаное и се учи в университетите ако са били на лекции.има спициялни столове ако няма асансьор за сваляне и качване на болен които са на релси и ме е нужно никакво усилие дори едно дете може да го свали.Бърза помощ в България правят каквото си искат като Чили сме животни.След това се оплакват че ги бият за което си заалужават

86

Dtrumpp

преди 3 години

Нищо не наливате в здравната каса- 20лв на месец застраховка ли наливаш! После очакваш здравеопазване..

85

Лекар

преди 3 години

87, пожарна, съседи

84

до Българин

преди 3 години

принципно си прав, зашо тогава да наливаме пари в здравната каса.

83

Анонимен

преди 3 години

112 и в трудовата ти хатектеристика влиза ли смъкване на пациенти по стълбите

82

Анонимен

преди 3 години

До АТАКИСТИ защо да я подава, ти нали викаше, че няма Коронавирус?

81

Лекар

преди 3 години

84, това "длъжен" може да си го завреш някъде. Ние сме длъжни само към родителите си, към всички останали е пожелателно

80

112

преди 3 години

Шофьор пуши лекарката се подпира и само вика .Аиде сваляйте го че тръгвам.Направо побеснях.идваше ми да ги отрепя.И влязох в спор с тях.И тези хора трябва да разберат един път за винаги че ти им плащаш да работят а не те на нас.Свалихме човека и шофьор ми каза хвърлите го на носилката.Направо полудяха.Двамата сме лекари и знаем как трябва да бъде третиран един болен .Ако аз направя това на другия ден съм на улицата.Във всяка линейка има разпечатана жалба в 4 екземпляра с различен цвят и номер.

79

lekar2

преди 3 години

Жалко за младия мъж. Но като гледам по НоваТВ как майката, която има положителен PCR тест, говори без маска , си представям как са се пазили в това семейство. Смята ли са , че това е едно "леко грипче", което ще премине от самосебе си. И това е благодарение на внушенията, които внасят редици опозиционни лидери, че такава болест няма. Но накрая когато опре ножа в кокала, започват да се оплакват. Но тези, които им внушават, че такава болест няма, СЕГА се лекуват с предимство.

78

до лекар

преди 3 години

и как трябва да слезе болния, орез терасата сигурно. Като не могат звънят на 112 и от там пращат екип от пожарната.

77

манама

преди 3 години

Бърза помощ почнаха ли да предлагат услугата качване на болния на носилката или продължавате да ги извозвате до самата линейка, защото "това не е тяхна работа"? За един приятел питам...

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Предвид факта, че живея на бул. Пенчо Славейков с/у Мед. академия и в контекста на ежедневните оплаквания колко са претоварени, да - точно това очаквам.