153

Анонимен

преди 3 години

До 176Хубаво, че котката ти е бременна, да се окоти с няколко котенца след време. Мнението ти обаче е неподходящо за тази новина.

152

Щерю

преди 3 години

Дано лекарите й помогнат да оздравее на жената! Злото вършее и смъртта унищожава повсеместно! А ние като общество и хора сме толкова разделени...

151

Анонимен

преди 3 години

Тъжна новина в последния ден от месеца на войната. Дано съпругата на Президента г-жа Десислава Радева да оздравее!

150

Иван

преди 3 години

Ще се оправи, спокойно. Въпроса е: кога за нас обикновените хора ще има такова здравно обслужване ... знам отговора - НИКОГА.

149

Льотчик

преди 3 години

Ей изветрела капо, нали Ковид няма. Ама тебе да те удари проста главо, жената е невинна.

148

Анонимен

преди 3 години

Г-жо Радева, смелост! Вашият съпруг е много почтен, добър и сърдечен човек и достоен Български Президент! Бъдете жива и здрава, вярвайте в Господ Бог Иисус Христос и в Пречистата Божия Майка и Дева Мария, вярвам, че оздравеете! Нужна сте ни!

147

Анонимен

преди 3 години

Дано да се оправи, излекува и оздравее съпругата на президента.

146

Нищо и

преди 3 години

Нема

145

СИМИТЛИЧАНИН

преди 3 години

ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 1996 ГОД. САМО ЗА 2 ЧАСА НАМЕРИХ АДРЕСА НА ЧОВЕК САМО ПО ПЪРВОТО ИМЕ В БЛАГОЕВГРАД. ПО ПРОСТОТИИТЕ ПИСАНИ ОТ ВАС В САЙТА ДО МОМЕНТА МОГА АКО ИСКАТЕ ДА ДАМ ИМЕНАТА ПОНЕ НА ТРИМА АНОНИМНИ. И ТО САМО КАТО ЧЕТА ПОДСКАЗКИ ОТ ГЛУПОСТИТЕ ВИ. КАЗАХ ДА СПРЕТЕ ДЕБАТИ ПО ТАЯ ТЕМА. НЕ ВИ Е СРАМ. ДАНО НИКОЙ ВАШ БЛИЗЪК НЕ СЕ РАЗБОЛЕЕ. АМИН

144

Срам

преди 3 години

Срам ме е, като чета коментарите по-долу.Оздравявайте г-жо Радева, желая Ви здраве, късмет и много семейно щастие.Злобарите затова са злобари, защото се различават от нормалните човешки същества, просто не им обръщайте внимание.

143

Анонимен

преди 3 години

Деската още изтрезнява от погребението на цар Киро.И е прекалила с почерпката. А от нея много боли главаИ дори има риск да ослепееш.

142

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140Правиш ли разлика между аневризми и кръвни съсиреци? Аневризма е по рождение. Храни се от кръвта. Увеличава се и притиска мозъка. Води до болка и опасност при по-голяма емоция или натоварване да предизвика кръвоизлив. Може да му се спре кръвта да се храни като през артериите се проникне и се запушат. След няколко дена човек става и ходи. Ако се спука съд се налага отваряне на черепа и поставяне под медикаментозна кома. След операцията се излиза от кома постепенно. Минал съм го.

141

Илияна Иотова

преди 3 години

Радев да му бъде намалена заплатата на три минимални Работни Заплата СБОРА ИМ = 650 + 650 + 650 = 1950 ЛВ .КОЕТО ПАК Е МНОООГО МНОГО МНОГО ГОЛЯМА СУМА И ЗАПЛАТА !А ДЕПУТАТИТЕ == НА СТАВКАТА ЗА МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ = 300 ЛВ = ЕДНА ДЕПУТАТСКА ЗАПЛАТА !ТОВА Е СПРАВЕДЛИВОСТТА !...ИСКАМЕ ОТМЪЩЕНИЕ И ВЪЗМЕЗДИЕ .

140

А Пешо

преди 3 години

От махалата все го боли от пиене главата.

139

и те така

преди 3 години

след края на мандата тая година , на фигуранта ше му бъде изпята песента - развод ми дай ! все пак деси спази уговорката с партията , изтърпя го 4 г. иначе нека оздравее ! да не мислите че и е било лесно с тоя .

138

Анонимен

преди 3 години

Десен съм и имам непоносимост към Радев !Но с най-дълбоки чувства на състрадание пожелавам на съпругата му да се излекува и да се оправи необратимо ! Хора сме в края на краищата !

137

Ролята на тази жена

преди 3 години

в политиката у нас,въпреки че според Конституцията тя е никоя,няма длъжност"първа дама",е на сив кардинал.Тя е най-важният съветник на мъжа си,който,неподготвен за заемания пост,е маша в ръцете на съветниците си.Ако неги слуша и действа на своя глава,прави глупости.Ако ги слуша,става партиенговорител и оръдие на чужда воля.А тя,след като сътвори ред скандали,се спотаи,мина в "нелегалност" и сега се опитва да предизвика съчувствие,че била болна горката,жертва на грижата си за хората.

136

Анонимен

преди 3 години

Къде го откриха тоя мозък в Десито... :)

135

пенко

преди 3 години

До азЩе се задавиш в лигите си май от злоба.

134

Анонимен

преди 3 години

От ваксина ли е?