113

Mda

преди 3 години

Сега и Славун ако влезе в бомница с усложнения от Ковид и на много хора няма да издържат бушоните!!! :-) :-) :-) Ще има пандемия от аневризми

112

Конспиративно

преди 3 години

Абе тая жена не беше ли цял месец зад океана?Интересно..

111

Анонимен

преди 3 години

Много, много тежка диагноза...Майчето ми на 55 години си замина от мозъчен аневризъм.Дано оправи жената!

110

Резидента

преди 3 години

Аз я планирах за министър председател тя къде отиде.

109

Анонимен

преди 3 години

Абе 115, ти откога живееш в САЩ!Със сигурност поне от 20 г. Защото ако живееше тук СЕГА щеше да знаеш, че българките от много отдавна не готвят на котлона като баба ти! Виж си американските дунди, дето една супа не могат да сготвят на децата си, малките американченца, дето не знаят как да боравят с нож и вилица и после ела да плюеш по нашите деца и нашите жени!

108

Анонимен

преди 3 години

Tova ne e wazmojno! Anevrizmi v nishtoto?!

107

Някой

преди 3 години

Да ревне за някоя бедна, болнава женица, която работи по 12 часа. Много благородни се извъдихте. Заради тия утре хоратави препитание няма да имат.

106

Анонимен

преди 3 години

Отдавна се забелязваше това заболяване.

105

Анонимен

преди 3 години

Един мозък,а три аневризми?Тежко нещо е президентстването - НСО, бутици,фризьори,шев и кройка!Да се поболееш просто !

104

Анонимен

преди 3 години

Не разбрахте ли, че когато говорим за здраве и живот НЯМА ПОЛИТИКА!Всички сме хора и имаме право да сме здрави и да живеем. Не пожелавам болест на никой, особено пък българин! Не я харесвам, но тя е българка, българска майка и дори само заради това искам да е здрава. Предпочитам да споря с нея и да докажа правотата си, отколкото да й пожелавам зло.Пожелавам операцията да е успешна и възстановяването бързо!

103

Лелеее

преди 3 години

Размазахте се от благопожелания...

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 113Видял съм ви и "уважението" към учителя, и "готвенето", дето на две социалистически готварски книги сте се учили селените да готвите и пак нищо не сте научили, затова само обикаляте по кръчмите да хапнете сготвена храна, а по супермаркетите са опашки пред витрините за топла кухня и мазните готови салати.На кой ще ги пробутваш тия беееееей?

101

А бе

преди 3 години

Човек трябва да помни, кога е вдигнал юмрук.. Голям залък хапни,голяма дума не казвай!Имаше едни, дето много се радваха, когато колегата на Радев преди него, загуби детето си!Господ гледа...

100

Анонимен

преди 3 години

До 104Добре че са благородните, честни и почтени американци да ни облагородяват. Може да извикаме и някое американско детенце да покаже на нашите прости и смотани хлапетии как се живее и как се уважава учителя. А може и американски жени да си вкараме, че да научат на майчина любов и как да готвят например нашите прости, сматани дуфли!

99

Проумяла е

преди 3 години

Какво става....

98

здраве

преди 3 години

Като президентска съпруга не спечели нито всеобщо одобрение, нито почит, за всенародна любов, да не говорим. Но когато става въпрос за здравето на който и да е човек, вкл. и за нея - от сърце й пожелавам здраве, здраве и още много здраве!

97

kires

преди 3 години

Това е лъжа! Тя мозък няма!

96

А как

преди 3 години

Е първата жена?

95

Ники Пелев

преди 3 години

Може тази жена да е обществена личност, но тази новина е лична! Поне изключете коментарите, то е ясно, че търсите "сензация" на гърба на другите, но поне изключете коментарите, защото доста хора пишат глуп#тевини! И аз не харесвам глуп#вия и мъж, но е много ***# да се коментира под такава новина! Добра-лоша, господ ще я съди, след време!!!

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89"Българите не бяхме лоши хора. Не знам какво ни стана, честно..."Аз знам, руснаците ни направиха абсолютни циници и мизерници ...