193

Анонимен

преди 3 години

A за Фигуранта търсим ветеринар

192

Анонимен

преди 3 години

Нещо не се е разтъжил много Фигуранта , след като ходи на кино с Вицето в НДК!Па може и да е прав!Карбовски ще му намери нещо ново и по-младо....за да се върне пак в ефир и да разказва за вълнуващите си срещи с Черепа в Дубай.

191

Анонимен

преди 3 години

Сега като е увреден единственият мозък с който разполагаше сем. Радеви,ко прайм?Той и без това този мозък не функционираше

190

Анонимен

преди 3 години

По-бързо оздравяване, г-жо Радева!. Вие, "морските" хора, сте много жилав народ, така че се надяваме, че след десетина дни ще сте отново в къщи!

189

PR ход!

преди 3 години

пускат фейк на материала, с цел анкета за изясняване подкрепа.

188

торнадо

преди 3 години

Една аневризма е достатъчна да убие човек.Това е разширен кръвоносен съд.Стискам и палци,дано оцелее.

187

IQ 3.14

преди 3 години

аневризми в кое?

186

Въпрос

преди 3 години

С каква ли заплата я е уредил втория на първата.

185

Ха Дано

преди 3 години

Ама на да ли?Последна умира надеждата.

184

До 208

преди 3 години

Е да,контрабандата с цигари душа бере,ден през ден нарколаборатории закриват,а там инвестиции бол,та хората се бунтуват,отрязаха им черния бизнес.Черепа емигрант,7 хил.предмета от иманяри събрал човечеца,прекопал родината,ограбил,гушнал милиарди от талончета от лапнишарани,фалирал Левски,поизпрал нещо си,Бобоците заринали страната с токсични,та как да се доволни от управление и прокуратура?Затова Мая секретарката им ще дере гърло,ще" гони "мутрите,но за нея има само една,другите чистак,спонсорит

183

Анонимен

преди 3 години

Решено е, Тиквата отива в кауша!

182

Анонимен

преди 3 години

Е,обгрижена е навреме,може и да я излекуват.Щателни изследвания на " значима" личност.Тъй де,тя беше следковидна.Снощи на 12.04.другаря Радев беше на кино с другарката вице в НДК на годишнината на НДК,а домашната госпожа с гърч главоболна.Ами такива работи из скучните резиденции!

181

Рамзан Кадиров

преди 3 години

До Трай, не думай!Ха, познай де!

180

Тома

преди 3 години

Това е някаква мъгла. И Деса и Слави изолирани и не се показват. Явно кроят нещо мръсно. Как ли се чуства Метежника?

179

диагноза

преди 3 години

Предусеща края.Втората на първия или първата на втория.

178

наблюдател

преди 3 години

Забелязали ли сте, че момчетата със черните ботушки като потропат на вратата на някоя мутра, изведнъж се оказва че въпросната мутра има заболяване което е опасно за живота?Сега да видим каква болежка ще се появи и на други от заверата. Я синя пъпка, я Сибирска язва.Не е лесно да си мутра на тези години.

177

Вирус

преди 3 години

Споко, това са разширени вени в мозъка.След кратко облъчване ги възвръщат в нормално състояние и пациентите са изписвани. Така е в западните държави, "на изток от рая"В началото не е сериозно отклонение, но на лицето му забраняват да мисли за неща, които не са му работа.

176

Вирус

преди 3 години

Т.нар. "Мозъчна аневризма" е следствие от няколко фактора:- тютюнопушене- пиене на спиртни течности- ползване на кокаин- инжектиране със Спутник антивайръс - Мъде ин СеСеСеРе - прекалено много смисловна дейност и пренапрежение на СиПиЮ при маломощен биологичен компютър.

175

Анонимен

преди 3 години

А сега кой ще рита *** отзад и да му казва какво да прави?

174

Анонимен

преди 3 години

От мислене как да съставят правителство и да прецакат баце и се е пръснал мозъка.