141

Анонимен

преди 3 години

Крайно време беше. Това София е антиград, само претенциите там са много. Дори и така наречените софиянци само чакат почивни дни и да се махнат от там. Добра е тенденцията за децентрализация, надявам се фирмите да запазят дистанционната работа за по-дълго и България да се съживи.

140

123

преди 3 години

Едва ли. На всяка крачка мякащи с нагли претенции, паркирали бараките си по тротоари и градинки.

139

Анонимен

преди 3 години

До БарселонаОбитавана от артисти и художници, композитори и писатели, не забравяй!

138

Анонимен

преди 3 години

така е по-добре. Малко да си починат хората и градовете от пренаселените квартали и улици. Дано да продължи по-дълго този ефект и да се върнат хората по градчетата и селцата, да се съживят опустелите къщи и земи и да потръгне към по-добро.

137

Барселона

преди 3 години

Едно време Лозенец беше вилна зона....

136

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че преди това сeлянияta прогoни повечето готини софиянци в чужбина. Ако не беше така, сега можехме за кратко време да си възстановим града и пак да е чист, хубав и културен, поне в добрите квартали.

135

Анонимен

преди 3 години

Шшт, тихо да не чуят чакащите на опашка за апартаменти в София, че чак до Волуяк е стигнала.

134

Котарак

преди 3 години

Какво е това София?

133

Психиатър

преди 3 години

До АнонименЯ кажи ти от кое от обединените шопски села са ти корените, кореняк-гражданино. Всеки път когато софиянец срещне провинциалист трябва да му целува ръка. София след като става столица е изградена от провинциалисти. Всички знакови сгради са построени от хора, които нямат корени в София. На шопа всичко му е наготово дадено и егото с годините му е порастнало за разлика от акъла. Гена ви е такъв, няма оправяне. Добре че сте малко.

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134Леле, леле, няма ли свършване вашето плиткоумие. Дори няма смисъл да се обръща внимания на такива недоразумения като тебе. Освен ако не ти плащат, което е мерзост, аз не виждам нормален човек как може да твърди подобни глупости.

131

айде бе

преди 3 години

Намаляват само възрастните. ГЕРБ ги избиват с вируса и така мъдро решават социалните проблеми

130

Анонимен

преди 3 години

Интересно тогава, как цените на имотите в София растат. Да виждате нещо ненормално? Да ви мирише на скорошен балон?

129

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

"По думите ѝ смъртността е била изключително висока по време на пиковете на вируса."Точно така, но тази смъртност НЕ e от вируса, а от мерките - хора със сърдечни, онкологични или бъбречни заболявания умират мухи заради безумната забрана за планови операции. Старци в социални заведения и села умират като мухи от опасни ваксините... Лекари, медицински сестри и дори студенти по медицина биват убити или осакатени от ваксините също... Журналисти, Коритаров, умират дни след като уж са имунизирани.

128

Анонимен

преди 3 години

До 128Както и да го увърташ провинциалистите СА "втора ръка" хора.ЗАПОМНИ това ЗАВИНАГИ!!

127

Анонимен

преди 3 години

"COVID прогони хората от София, за пръв път населението ѝ намалява"ХА-ХАА дано ама надали.Като гледам наоколо какви надървени селяни и селянки са плъзнали не само че не виждам намаление ами има увеличение.тая статистика си я заврете ......знаете къде.Провинчиалистите прииждат като ордите на Чингиз Хан, прегладнели и озверели.Пасммина !

126

Мен

преди 3 години

До До 108-МЕНЯ кажи ти какво си оставил.

125

Анонимен

преди 3 години

Умрели за година 15хил човека повече. Не от вируса, а от спирането на лечение на останалите болни. Забранени операции,изследвания, постъпване в болница и... хората умират. Плащат на роднините, ако подпишат, че починалия е от вируса. Не че вирус няма, но парите от Европа за борба с вируса опорочиха цялата система.

124

Vako

преди 3 години

Не са виновни хората .Света е такъв -глобализация.Просто искат да оцелеят.

123

Vako

преди 3 години

До Жалко за София!Студентски град .то е казано това не е София а град малък до София.Направен е за студенти от цялата страна.И това за мякането не ти прави чест.Ако бяха родени в Америка примерно наямаше да мякат.

122

Тя

преди 3 години

Тази статия е относително вярна, защото около мен в Княжево се купуват апартаменти и то предимно от хора от други градове. Аз също им се чудя за заробването с кредити за цял живот, за да дойдат в този вече пренаселен и мръсен град. Ремонти постоянно и за хората, които работят от вкъщи е трудно. Но те казват на домоуправителя, че вече са собственици и ще правят каквото си искат. Не съдя никого, но това е моят роден град и някак си ми е тъжно, че живота в него се промени и не към добро.