161

Обективен

преди 3 години

Както беше казал някой - "Кореняци" софиянци се завръщат по родните си места.

160

ля ля

преди 3 години

изнасяйте се с усмивка надалеч за да можем да премахнем после и отвратителните сгради които наквъцаха навсякъде Вие драги сънародници да дойдете и да се изхождате с негативния ви манталитет и маниери за да доведете аристокрацията да я няма! прост0тия до шия и наред с новия ни министър председател - с тъмните очила и в хамър надрусан до край! кой ги помни тези моменти от новодошлите?!жалко

159

Строител-предприемач

преди 3 години

Ау, не, това не е варно и не трябва да е вярно, защото имаме блокове за строене и продаване на безумни цени. Ние искаме да сме кожодери цял живот!

158

Анонимен

преди 3 години

Това са много добри новини.

157

СТОЯН

преди 3 години

ЗАЩО ЛИЧНИЯ МИ ЛЕКАР НИ ПРЕГЛЕЖДАТ ПРЕЗ РЕШЕТКИТЕ НА КАБИНЕТА, ПО ТЕЛЕФОНА, И ОНЛАЙН А НЕ КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ СЪС СЛУШАЛКИТЕ ЗАЩОТО ЛИЧНО ДОКТОР БОЙКА ХАДЖИЕВА СОТИРОВА ОТ 28 ПОЛИКЛИНИКА В СОФИЯ ПРЕГЛЕЖДА САМО ПО ТОЗИ НАЧИН И ОТКАЗВА ДА ВАКСИНИРА А СИГУРНО НЕ Е Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО ПРЕГЛЕЖДА ТАКА АКО ТОВА МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ПРЕГЛЕД МИ ИМАЛИ ИНСТИТУЦИЯ КОЯТО ДА НАКАРА ДОКТОРИТЕ ДА НИ ПРЕГЛЕЖДАТ КАКТО ТРЯБВА, И СТИГА С ТЕЗИ ФИКТИВНИ ГОДИШНИ ПРЕГЛЕДИ НИКОГА АМА НИКОГА НЕ Е ПРАВИЛА ГОДИШНИ ПРЕГЛЕДИ А КОЛКО И Е ПЛАТИЛА ДЪРЖАВАТА ЗА ТОВА ПО ДОКУМЕНТИ АМАН ВЕЧЕМИСЛЯ ДА ОСЪДЯ БЪЛГАРИЯ ЗА ОТКАЗ ОТ ЗД

156

А, дано!

преди 3 години

Ама, надали...ПП: 1/2 България се премести в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе. Защото по родните им места няма работа. Най-малкото на никой не му се пътува до окръжна болница 1 час. Или до денонощна аптека. Да не дава Господ, нали.

155

Мен

преди 3 години

До СофиянецКажи една историческа сграда в София построена от човек с корени от тук.

154

Софиянец

преди 3 години

София е култура и история, дух и съвременност, традиция и визия. Чест е да бъдеш гражданин на София, но е време да я управляват хора адекватни на същността й. Ще бъде, скоро!

153

от малък град

преди 3 години

И ние разбрахме ,жалко е ,че част от завърналите се са забравили от къде са тръгнали и се възмущават на ,,простащината,,........не става дума за образованите и успели да се реализират в дадени сфери хора.

152

Купувач

преди 3 години

А с цените на имотите в София, какво става?

151

Най-после...

преди 3 години

една добра новина !Колкото по-вече празна, толкова по-вече истинска !

150

Анонимен

преди 3 години

А колко хора си отидоха заради нелекувани хронични заболявания, отлагане на планови операции, защото вече за медицината има само една болест. Бог да ги прости.

149

Анонимен

преди 3 години

Не дай боже да стане по-яко земетресение в София както през 1977 г. тогава брокерчето да го видим какви ще ги дъвче за панелките , за тухлените сгради на 70-80 г. и сегашното ново строителство на което предимството е в само в думата - ново.

148

Абе

преди 3 години

Не само ковидът, ами и платеното паркиране - българинът не е нито толкова богат, нито толкова ***, да плаща за паркиране на обществено място, за което вече плаща данъци !

147

Софиец

преди 3 години

СвРъшиме спръжата. Зареждаме и се връщаме1

146

Анонимен

преди 3 години

До ГъчоЩе растат разбира се брокерите са алчни същества.

145

Анонимен

преди 3 години

До Брокер проСкоро брокерчета ще излезете от експлоатация.

144

Брокер про

преди 3 години

Ще има да чакате цените на имотите да паднат. От една страна имаме стотици хиляди живеещи в мухлясали 70-80-100 годишни тухли, а ЕПК-та и панелите са пред разпад. Всичко това е с изтекъл срок на експлоатация и трябва да бъде заменено с ново строителство.

143

Гъчо

преди 3 години

И кво стана ся ? Имотите ще растат, *** няма кой да купи?

142

До 142

преди 3 години

А всички българи да целуват ръка на ЕС, че от там са парите за метрото, магистралите, пристанището на Бургас, санирането, абе всичко у нас в последните 15 години е с ЕС пари направено.