94

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията е грешка, а Борис 3 беше последният добър политик!!!!!

93

Unlike/Like

преди 3 години

Президента назначава Служебно правителствоМиню,Ветко,Банев,Васил Божков и Митьо Очите харесват това

92

Анонимен

преди 3 години

само бкп и коминизма е истината за българиа!

91

Има такъв народ

преди 3 години

И се надявам да има такова правителство и то да бъде на всички българи.

90

Анонимен

преди 3 години

Президентът Румен Радев ще предложи премиера -дама от неговия екип или експерт,и на практика той ще подреди правителството.... ама чушки.Ще го подреееди Черепа. Вече е подредено всичко е натъкмено.Делят баницата.Трифонов може и да върне мандата заради аферата Емири. ДАНС са засекретили аферата, но нищо не се знае ако направи кабинет може и да изтече секретната информация. Отива се към нови избори през лятото когато хората са на почивка. Разчитат на ниска активност. Радев готви президентските изб

89

Анонимен

преди 3 години

Аз ви казах че ще има правителство много преди изборите, без значение как ще завършат те... Причината са сладките депутатски места и заплатки!Ако ще и 24 партии по 10 депутата да влязат в парламента, пак ще успеят да съставят правителство, само и само да са на хранилката

88

да, за съжаление

преди 3 години

Наистина Има такъв народ в Европа или по-точно една много изкукуригала и проста нация, която допусна чалгата и марионетките на галевци и божковци да се докопат до парламента !!!

87

Нашият ВЕФ

преди 3 години

Много се радвам на квиченето на Фигуранта Радев - няма да издържи и до Коледа - имунитета му пада наесен и хоп при Прокурора за държавна измяна !

86

Анонимен

преди 3 години

Следващия е бунтаро с комунистката .

85

Бабикян

преди 3 години

Се гласи за министерско кресло.

84

Анонимен

преди 3 години

Ти какво си построил комуниста.При вас е само грабежи фалити на страната .Мутрите кой ги създаде неверници, вие комунистите ,държавна сигурност вие сте мутрите .Продажници на страната и искате да затъркат0е страната .Избори до дупка и следващи е тоз бунтаро, с комуниската дъ....та комунистка.

83

КЕФ

преди 3 години

Много се радвам на Квиченето на Гербаджийте в Сайта . Коледа е за вас .Така не квичеха и *** през 1989 година по вестниците .

82

До 93

преди 3 години

А за ДПС няма проблеми така ли бе ? И кой - Слави мая Христо и Хаджигенов - това ли са спасителите?

81

Анонимен

преди 3 години

Ще плати ли Информационно обслужване неустойки за неработещите машини за гласуване? Кога ще затворят тази паразитна компанийка?

80

Ти да видиш

преди 3 години

Мун Чо ходел и на кино, не бил само с плеймейтките на Карбовски ( това изказване на Фигуранта е пред посещението му на кино заедно с Йотова - любовницата-съпруга липсва )

79

Пирин - сатовча

преди 3 години

Близо 100 000 души са гласували за Божков! Как е възможно това?Бъдете честни#

78

ТРЯБВА

преди 3 години

Трябва да може да гласуваме в Интернет - Сертификат , ЕГН , и Парола - така работят Банките и е Сигурно .

77

Анонимен

преди 3 години

А подмениш вота на хората ,президенто бунтар .......избори до дупка, да ви изринеме цялата комунистическа партия.Маниполатори комунистически ,ама няма кой да ви вярва.Избори до дупка иначе тия ще приберат всичко ,по добре избори.

76

гнус !!!

преди 3 години

Ей на такива жалки пионки като тоя разчитат руснаците за интересите си тука и навсякъде. Жалки, безсрамни, безполезни ама жадни за власт. Типичния профил на комуниста.

75

Иво

преди 3 години

Радев ще изкара от джоба си като факир поредната любовница (пилот била).Ще видите жена ще е този път премиер на служ. кабинет на Радев.Но при послдения служебен кабинет на Радев видяхте как ГЕРБ победи за 4-ти път. Сега ще победи за 6-ти път при служ. кабинет на Радев. Защото са некадърници и народа ще излезе този път с над 70% гласуване. Няма да са 51% както сега.Заради явлението чалга народа ще се активира на макс и ще изрине Нинова, Слави и ДПС. Този път Манолова ще е под чертата. Скоро ще е