134

Ямболски цървул

преди 3 години

**** ** * троловете..Помнете ми думата.Скоро ще има противопоставяне на световната глобалистка мафия и такива партии като ВЪЗРАЖДАНЕ ще убият господството на феодално-сатанинският глобализъм.В световен мащаб.И тогава,вие оувсце ще бъдете свободни.

133

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОИ как реши, че Гешев е престъпник, гледал си го в ръцете.

132

Анонимен

преди 3 години

Сричащияъ депутат е от БСП.

131

Анонимен

преди 3 години

С това служебно правителство президента ще си подпише смъртната присъда. Ще лъсне цялата му некомпетентност и комунистически идеи. На есен ще види мандат през крив макарон.

130

хахаха

преди 3 години

Естествено че няма да бави, ама кой ще е в това правителство бе другарю президент?

129

до гумичката

преди 3 години

Е, вервай си, и си втълпявай в невежеството.

128

Калеко Алеко

преди 3 години

Естествено, как да го бави ? На път е да се сбъдне заветната му мечта за служебно правителство, в което той ще строи бъдещите си министри като аскер на балаЛАтума за развод преди караула ... Румбата има много комплекси за избиване, самальота му вече не набира нужната височина, а Деса иска да лети нависоко и да пикира надълбоко, та затова мUнчо дири друго поле за изява където да се изяви и с което да я впечатли ... !!!

127

Ямболски цървул

преди 3 години

ПП ВЪЗРАЖДАНЕ.

126

Радев-фигурант

преди 3 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

125

Анонимен

преди 3 години

Сричащият депутат - футболен съдия - Стефан Апостолов от ГЕРБ верно ли е събрал 9 000 преференции или баща му, кметът на Симитли, който има взаимоотношения с Боко Тиквата, е платил, колкото трябва?

124

Гумичка за триене

преди 3 години

Да Костов е виновен за всичко той продаде България за долар и ги научи да крадат!!!

123

Гумичка за триене

преди 3 години

Нема служба румба не остана както се казваше навремето!!УВО21

122

Анонимен

преди 3 години

Иван Костов бил виновен за всичко... ега ти заблудения народ.

121

Анонимен

преди 3 години

"Има такъв народ" ще бъде мотор на президентската кампания на Румен Радев за втория мандат.Из София се говори, че ИТН стягат правителство на малцинството с премиер Меглена Кунева. Но Меглена Кунева вече се провали преди време. През 2016г.м. февруари НС избра М. Кунева за министър на образованието. Кандидатурата и беше издигната от Реформаторския блок и номинацията беше от Борисов. Тя е най-слаб министър в образованието до преди Вълчев.Не разбирам как залагат на куци коне в новите врътки за НС.

120

Сата НАТО

преди 3 години

Радев няма правомощия да прави или иска оставката на Гешев.----- Президентът има право да иска оставката на държавния престъпник Гешев, така кскто всеки обикновен гражданин има това право. Освен това Президентът може да му тегли една ПМ безнаказано, за разлика от мене - защото има имунитет.

119

Анонимен

преди 3 години

До ТРЯБВАУбиват ги по време на вашето протестърско правителство, Бойко вече не е на власт.

118

Анонимен

преди 3 години

До КОГА до 131Оставката на Иван Гешев не зависи от никого другиго освен от самият него. Прочетете си конституцията преди да дрънкате глупости.И се образовайте правно, че то само с хвърляне на яйца държава не се строи!

117

Сийка

преди 3 години

ГовОри от името на Гешов докОга питам аз Стовян от Стойново

116

Анонимен

преди 3 години

Дърти комунисте, за тебе предчувствието е лошо, ама за нас добро. Кой както го мисли.Дай боже да остане Борисов в политиката.БСП и Нинова употребиха много викове, крясъци и енергия да го очернят. Но въпреки това спечели с 10% преди Слави.Въпреки помията и фалшификатите.Харесват си го хората и това не можете да му простите.Дай боже да има избори - ще гласувам за него.

115

Анонимен

преди 3 години

Парашутиста Радев се строява за последен път.Старото се уволнява, мини партийки реват.И ето идва Пауър Пойнт програматас презентация - уволнениеее!