73

Анонимен

преди 3 години

Та толкова ли са много руснаците, че да има в Сирия, кавказ , крим, Украйна и на други места. Е кой ги храни тия военни.

72

Анонимен

преди 3 години

руслямия иска мир.....весь Мир! Щото 1/7ма от сушата не и стига, иска да направи кочинна и другите 6/7ми.

71

Татул до 75

преди 3 години

Аз питам къв го дирят Американците там. Русия има интерес да подкрепи руското население там. Не съм чувал да има Американско.

70

Анонимен

преди 3 години

не ми се пиши златка, украйна е руска територия. Прочети руският фолклор и ще разбереш доста неща. Даже има руска поговорка Език до Киеве доведет.

69

Анонимен

преди 3 години

Към го дирят руснаците в Украйна? Не им ли стигат 1/4 от планетата ? Аман от иперялисти и капиталисти

68

Друга тема

преди 3 години

Живко от Варна, цар с прякор Живодар го направете на България, за да може живота ни да стани ПЕСЕН !

67

Анонимен

преди 3 години

Мордорски изродиииииии вън от Украйна!Крим е Украйна завинаги!

66

Златка

преди 3 години

Лелее тук е пълно с промити руски мозъци, е тогава си заслужавате русия да асимилира и българия

65

Анонимен

преди 3 години

До До 61/65С тия ракети най-много да бяхма бутнали един два квартала на Истанбул (най-много). С кеф участвах в разпарчатосването им. Имаха едни титанови лайсни, що зор видяхме докато ги разкачихме.:))))

64

Анонимен

преди 3 години

Стари руски номера. Тестват Байдън. Ако ги нашамари, ще се приберат по къщурките си и няма да мръднат от там до следващия президент.

63

SS

преди 3 години

по-добре само двама, отколкото 20 хил.Украинските военолюбци трябва да се вразумят овреме, поражението им ще бъде съкрушелно. Ще ги треснат и откъм Беларус. И освен Донбас, може да загубят и още по-голяма територия в качеството на буферни зони

62

Златка

преди 3 години

До the greekНо ако американците не подкрепят украйна, русия ще си вземи цяла украйна и утре ще е литва, латвия, естония и т.н.....това ли се надяваш да стане? Нито германия, нито англия, франция и т.н не се интересуват от украйна и русия, единствено америка може да противодейства на русия.....не че американският народ иска нова война, но русия е злото в случая, немога да повярвам, че бихте искали, русия да разпокъса и унищожи една държава

61

Анонимен

преди 3 години

Света държи да се изпълняват мащабни проекти и то международни с ДОГОВОРИ ОТ ЧАСТНИ И ЯСНИ СОБСТВЕНИЦИ. НЕ КАТО Русия ОТ ТОТАЛИТАРНА ФИРМА НА ДЪРЖАВЕНА БЕЗОТГОВОРНОСТ. Както стана с Белене. Милиарди закопани и виновен няма.28473

60

Да живее Украйна!

преди 3 години

Жалко за войничетата-украинци,трябваше да са американските кофелета,които тикат двата братя да се трепят! Дано Путин се осъзнае! Дано Путин разбере,че трябва да разруши обора и всичката гнида в него!

59

До 61

преди 3 години

Стига с тия СС23. не са толкова страшни с конвенционален заряд. Руснаците в Афганистан са изстреляли на 5000 от тях. Ние с нашите 32 сме плашили гаргите. Да, хубави са с голям обсег ама 32 са прекалено малко без ядрени бойни глави.Помисли малко.

58

Бай Иван

преди 3 години

Да питам клоуните от дб, какво мислят за асимилацията и преследването на българи на тази територия от укрОпите ;) ???

57

Анонимен

преди 3 години

60 Нагорни Карабах, станал арена на неотдавнашен въоръжен конфликт с Азербайджан, обявиха, че са приели закон, който прави руския втори официален език, предаде Франс прес.

56

the greek

преди 3 години

американски изродииии вън от европа не ви щем войните

55

Анонимен

преди 3 години

51 идва от едни ракети сс 23 навярно. които някои нарязаха от страх.

54

Анонимен

преди 3 години

Нагорни Карабах е под контрола на Азербайджан, с помощта на Турция.Армения и Русия бяха пребити като ***.Гледайте видеата в ютуб.