193

джо

преди 3 години

Положението може се реши много бързо. Украинските войски се изтеглят от територията на Донецк и Луганск, приема се федеративно споразумение, всички с еднакви права и ще се кротнат. Ако вървят по този път, Югославският сценарий им е в кърпа вързан.Никой не се е.....ва с Руснаците. Тия тръгнат ли , само лошо ще става.

192

Ангел

преди 3 години

Администрацията на Байдън надъхва Украйна да възстане и си върне Крим . Путин знае плана и струпва военни сили. Украйна очаква помощ от НАТО но много скоро ще остане разочарована защото САЩ изобщо не мисли за военна помощ а по скоро на медийна пропаганда. Накрая Украинците ще почувстват толкова излъгани от обещанията на Байдън че ще направи Световна война заради тях,че ще вземат пистолета и ще си пръснат про.стата кратуна!!!

191

Анонимен

преди 3 години

Дрееее ми. И баба Пена от Попово се е спънала и паднала, но за нея нищо не пишат.

190

Анонимен

преди 3 години

Ще поживеем и ще видим какво ще се случи, има някои фактори обаче, които бутат САЩ и Русия към война, а това ще е най лошият сценарий за света! Лично аз нямам изявени пристрастия нито към Щатите, нито към Рф, но се притеснявам от пряк конфликт между двете супер ядрени Сили, защото от пряк сблъсък между тях всички ще сме губещи! Отговорните политици във Вашингтон и Москва трябва да спрат ескалацията и да почнат да си говорят, както беше преди 2008 г! За жалост виждам, че лудостта е заразна като К

189

Анонимен

преди 3 години

Ердогане, пускай дроновете и набийй жужето за пореден път ;)

188

Анонимен

преди 3 години

След като Обама и Байдън подариха Крим на Путин,сега се чудят как да да поднесат и останала Украйна на приятеля си!

187

VVVVVVVVV

преди 3 години

САЩ ПРАВИ ВСИЧКО ЗА ДА ПОДАРИ УКРАЙНА НА РУСИЯ ...КАТО ЧЕ ЛИ СКОРО ЩЕ УСПЕЕ

186

То ясно!

преди 3 години

Не става дума да Украйна - става дума да се прави сечено на Русия.

185

Ей затова:

преди 3 години

До Анонимен"Тези дни в Брюксел се очаква да води разговори и държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън.В сряда Йенс Столтенберг ще се срещне с министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин."

184

Анонимен

преди 3 години

Всяка седмица урките дават фира - какъв е тоя новинарски интерес точно сега?

183

Марин

преди 3 години

Сталин руснак ли е? Гласоподавателите на слави в действие :Д

182

Анонимен

преди 3 години

До 197"България е НАТО, и НАТО е България!!!" - абе верно ли е че натовците соломон паси и александър йорданов помогнаха на полуруснака луканов да спаси бкп/бсп от разпад и лустрация защото мразеха българите и България?!

181

figil

преди 3 години

До 202 '' Истинският българин'' Една от основните причини България да падне под византийска власт 2 века и да загуби голяма част от самоличността си е Киевска Русия ... вземи и ти поучи история преди да пишеш. Всяка силна/голяма държава гледа да ни използва за интересите си, вкл. и ЕС !

180

Анонимен

преди 3 години

На ви Косово сега! Много отворени бяхте, а? Само да припомня, че вече 400 000 (четиристотин хиляди) жители на ДНР и ЛНР са с руско гражданство. Познай дали ако падне косъм от главите на тези руски граждани, Шойгу няма да каже "Вперeд!"

179

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 193Хрушчов дава РУСКИЯ Крим на Украйна през 1954-та. ФАКТ.След 60 години Русия си ВЪРНА Крим обратно. ФАКТ.

178

българин

преди 3 години

Стига с тази Русия бе!!! Аман от руска пропаганда, пропищяха ми ушите!!!Мразя, ненавиждам агресорите и държави като Русия нямат работа покрай нашите граници!!! България е НАТО, и НАТО е България!!!Няма да отстъпим на азиатските орди нито метър българска земя!!!

177

Анонимен

преди 3 години

до 193 - в Донбас живеят предимно руснаци - Русия прави това което смята за необходимо за да ги защити, Крим е част от Русия от два века, бил е разпределен служебно на Украйна по времето на СССР. Това е Русия - горда държава, която си защитава хората, не е като нашата например...

176

Анонимен

преди 3 години

Масово в коментарите се говори за фашизъм.А "фашизъм" имаше в Италия.В Германия беше "национал-социализъм".А в русия пък беше "социализъм".Защо Съветите въведоха "фашизъм", говорейки за Германия?Прочетете второ и трето изречения горе и се сетете кои две явления са сходни.Правете разлика между понятията и ги използвайте правилно!

175

АНОНИМ

преди 3 години

РУСИЯ ЩЕ ЗАЩИТИ РУСНАЦИТЕ В ДОНБАС И ТО С РИСК ЗА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА,АКО НЕ ГО НАПРАВИ ТО ЩЕ СИ СРИНЕ АВТОРИТЕТА ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ-ТОВА РУСИЯ НЯМА ДА ГО ДОПУСНЕ И ЗАТОВА И МЕРКЕЛ И ЕРДОГАН НАСТОЯВАТ ДА СЕ ИЗПЪЛНЯТ МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯСАМО САЩ ИСКАТ ДА ИМА КОНФЛИКТ ЗА ДА СИ ПРОДАВАТ ОРЪЖИЯТА НА ЕВРОПА-НО В ТОЗИ СЛУЧАЙ САЩ ЩЕ СВИЯТ БАЙРЯЦИТЕ И ЩЕ ОСТАВЯТ МЕРКЕЛ И МАКРОН ДА ПРИТИСНАТ УКРАЙНА ДА ИЗПЪЛНИ МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ-ИНАЧЕ ЯДРЕНА ВОЙНА

174

Анонимен

преди 3 години

Факт"Украйна от месеци струпва войски за атака на Донбас в нарушение на Минските договорености и прави ежедневни провокации.Какво друго да очакват в отговор."Русия преди години атакува със зелени въоръжени човечета украински Крим. Заплашва Донбас, Украйна, в нарушение на договорното си задължение да е гарант за суверенитета на Украйна, и прави ежедневни провокации, мащабни учения по границата, внос на техника и сериозно въоръжение в чуждата страна.Какво друго да очакват в отговор.