93

Анонимен

преди 3 години

американофенските тролчета са влезли в действие,ще са пукна от смех на техния *** акъл

92

Анонимен

преди 3 години

Дроновете Bayraktar TB2 - сигурна ваксина срещу кремълския вирус!!!

91

Анонимен

преди 3 години

НАТО е отбранителен съюз. Украйна не е член на НАТО.Великобритания е член на НАТО и трябва НАТО да се намеси срещу сепаратистите от Северна Ирландия.

90

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаДаааа и молдова не е за подценяване. Имат 6 ръчни колички на въоръжение. А рушките ихтамнети в Тираспол ще се присъединят на първия ред при вагнеровци за секунди.

89

Анонимен

преди 3 години

Сигурен съм, че жертвите на Ковид в Украйна са в пъти повече, от тези от военните действия.

88

Анонимен

преди 3 години

Руските *** с пяна на уста пак "оправят" света.Другаре, защо ВИЕ ЛИЧНО сте БЕДНИ, задавали ли сте си този въпрос?

87

Анонимен

преди 3 години

Мдаа помним, така защити и Източна Европа....и цели 45 години я защитава...от народите и.

86

Анонимен

преди 3 години

Путин се чуди как да се задържи на власт и ще прави провокации с оръжие. Вече гръмна и първото оръдие при Майнила! Да си спомним какво стана в тн. Зимна война 1939г. и как героичните финландци,бранейки земята си,сцепиха трътката на руснаците. Украинците да им сцепят главите с мотиките и да ги изгонят от земята си. А не е лошо и НАТО да поошамари Путин и неговата клика...Путин ще капитулира...

85

Истината

преди 3 години

Беларус и Молдова са също в района и са проруски. Още няма да са излетели американските самолети когато Украйна ще е на парчета, нападната от всички съседи. Беларус имат старо оръжие, но доста ракети. Пазят и още СС23, които имахме и ние. Не са за подценяване, за Русия да не говорим

84

Анонимен

преди 3 години

Каквото е САЩ това е и Русия само кръв

83

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

Веднага Русия да бъде Нападната!

82

Анонимен

преди 3 години

Американците се самопоканват американизиран *** на ДБ. Точно както в Сирия и в Ирак и в Косово и и навсякъде. Но вече не могат. Дори във Венецуела не мина онзи Гуайдо.Бой ще ядете соростутки.

81

Анонимен

преди 3 години

Русия като има интерес да подкрепи руското население в Украйна да си прибере руснаците както го направи Турция през 1989

80

Анонимен

преди 3 години

Клоуна стриктно изпълнява препоръките на британската МИ-6 и на старчето Джо, без да си дава ясна сметка, че ако спровоцира война с Русия, това ще е края на Украина в този й вид!Западните области ще се отделят и една част ще преминат към Полша, друга към Унгария, а трета към Румъния.А, Източната част към Русия!Клоунът няма да доживее до старост, където и да избяга!Украинските националисти ще го намерят и....

79

Rrr

преди 3 години

Пусть хохлы выполнчт минские соглашения и прекратят обстреливать Донбасс, тогда не будут получать ответку от Донбасса и не будут погибать. А вам чего не так, придурки? Когда турки будут вас резать Россия будет стоять и невмешиваться. Думаете вам НАТО поможет против турое? Не дождетесь, они уже Кипру помогли, и вам также помогут. Так что сидите ровно и не дргайтесь.

78

жалкари

преди 3 години

Сами са си ги утрепали укронацитата, за да имат аргументи като се просне чи%ута Зеленски на килимчето пред Столтенберг.

77

Анонимен

преди 3 години

Американците са там , където са поканени. В случая Украйна ги покани с Полша.

76

Лъжеш

преди 3 години

Азербайджан Никога не е приемал руския език за втори официаленПровери руско троличенце - това е в Казахстан и Киргизстан!А в Казахстан изхвърлиха руската азбука и се върнаха на латиница.

75

Анонимен

преди 3 години

татул, а турция дали има интерес да подкрепи роднините в КърджалитО? изродди

74

"бяхме братя,ве

преди 3 години

Познати украинци ми казаха,че никога няма да простят Голодомора на Русия!Откачените съветски комунисти предизвикаха Втората св.война!Добре,че им пречупиха гръбнака!