17

Анонимен

преди 3 години

Ганивце говорят за крипто балони докато чакат цените на апартаментите да паднат от 20 години, защото и те били балони хихихи

16

до 12 Криптолог

преди 3 години

Да, купих си от тея стиковете на Трезор.Разчитам на това, че никой не знае, а даже и да го видят, едва ли ще могат да го различат от флашка :)

15

Стинката

преди 3 години

Даже в загубената Тиквария и ток не плащат а го крадат като стоварят по един Тир компютри по разни забутани и изоставени ТКЗСта и ние го плащаме на енергото!Но Гешефта се прави на неразбрал щото тия пак са хора от шайката!Не всеки може да купи тирове с компютри и да краде ток!

14

Анонимен

преди 3 години

Ами нормалните валути да не са зелени ? Те се създават на основата на дълг, а тяхното изплащане е за сметка на увеличаваща се пропаст при изплащането му. Вечен растеж няма, за това са се емнали да внасят милиони ***, ама не се получава.

13

до 9 до 8

преди 3 години

Ами то още никой не знае, че ги имам. Не съм споменавал даже и на най-близките щото ще се почне една върволица.... А аз така или иначе тези пари никога не съм ги слагал в сметките си.Подозирам обаче, че има още хиляди хора със забравени биткоини.

12

Криптолог

преди 3 години

До пича с 20 биткойна. Честито, браво. Не забравяй да ги пазиш защото много лесно можеш да ги затриеш, да ти ги откраднат и т.н. и няма връщане назад. Ако не си проучил - действай. Има колд уолети и кви ли не варианти. Аз направих нещо подобно на теб, но продадох малка част на сегашни цени за да не ме е яд ако падне хаха така че и това обмисли.

11

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо *зелено* в теслите, нито в биткойн.За всички си трябва ток, а той все още се прави по мръсния начин. Да не говорим за елементите за батерии. Там е смъртВсичко е една добре замислена и планувана стратегия от която ще ядем хурката всички

10

Възмутен

преди 3 години

Дръпвайте им шалтера ,шайба и биткойните им!

9

До 8

преди 3 години

Завидях! :))Със здраве да си ги харчиш!Финансовата свобода е нещо безкрайно хубаво. Можеш да отделиш време на наистина важните неща - дом, семейство, приключения, а не да седиш от 9 до 17 и да се чудиш защо животът ти изтича между пръстите с такава тъпотия.

8

Анонимен

преди 3 години

Мдаа, преди десетина години с един приятел на майтап си бяхме купили по 20тина биткоина за едва няколко евро, когато почна да се говори за тая "валута". След това забравих за тях, докато преди 2-3 години цените не скочиха. Така и не съм ги пипал. Сега се оказва, че стойността им в момента е дори повече отколкото мога да изкарам за цял живот работа. Да видим след няколко години как ще стоят нещата ;)

7

Криптолог

преди 3 години

До Анонимен: Не е необходимо да си направил това, което Мъск за да критикуваш действията му. Мъск има правото да си прави както иска бизнеса, но остава фактът, че е леко лицемерен. Прави се на новатор и поддръжник на екото пък помпа цената на Биткойн, който е точно обратното. Безсмислени цифрички, изкопани с огромно количество енергия.

6

Анонимен

преди 3 години

Така, биткойн се копае с antminer s9, който използва ток. По тази логика, биткойн е точно толкова зелен, колкото и са електричките на мъска. А мозъка на този, който е писал статията е точно толкова изгнил, колкото е бъдещето на хартийките, които държите.

5

Азимов

преди 3 години

Особено зелено е производството на кобалта и никела за батериите на електрическите консерви.

4

Boto

преди 3 години

Automedia реши, че Мъск е направил гаф. Боже докъде стигнахме..Па от парите са сечени дървете. Айде сега горско споранство Павликени да излезе със статия.

3

Анонимен

преди 3 години

Най ме кефи как из разни форуми путинските ботове съскат злобно защото Мъск погреба Роскосмос и показа как частната инициатива е на светлинни години от държавните допотопни компании блата на корупция и некадърност.

2

Анонимен

преди 3 години

Добре де, ако си купя Тесла с Долари, някой сметнал ли е колко струва производството и подръжката на тази валута? Да не се окаже по-зле от производството на биткойни?

1

Анонимен

преди 3 години

И кой е тоя дето е решил че Мъск е направил гаф? Дали е създал 4-5 компании за стотици милиарди и дали прави ракети дето кацат и хиляди сателити и не знам си какво че ги разбира нещата повече?