37

Tseh

преди 3 години

Хахах, ако си мислите, че някоя от гигантските компании ѝ пука за природата сте в голяма заблуда. Отделно когато правите подобно сравнение, кажете колко ток отива за производството и поддръжката на сегашната монетарна система или и тя е зелена? Ама джъкфута ахх нюза да върви ....

36

Анонимен

преди 3 години

Битойна е спестовна книжка. Ако всеки влага, ще расте. Страшно става, ако големите решат да си осребрят битовете, като 5те фамилии през 1929г в щатите.

35

demolitor

преди 3 години

Тесла те точно толкова зелена, колкото Еди Мърфи е бял.

34

Истината

преди 3 години

Или просто на банковата система не й е угодно да я прескочат, защото не може да следи финансите , състоянието и потреблението на човек. А и после да те предаде на полицията ако нещо им се стори подозрително

33

Културният поляк

преди 3 години

Някой пак разлайва бге поммиярите.

32

Анонимен

преди 3 години

Ще е добре сeлян(к)итe днесаджии да не се опитват да разсъждават по теми, които са над интелектуалното им ниво.

31

отСиднейАавстралия

преди 3 години

Хораа! Спрете се! Тесла НЕ се продава в биткойни. Повтарям! Казаното от Мъск е лъжа и то доказана вече с хиляди видеа в тубата. Вие още ли не сте в час? Тия манджи са преди половин година. Хора, НЕ можете да купите тесла с биткоини. Когато платите пише долари че и данък в долари плащате. Това което селскиия хитрец ви излъга е че на место ви превалутира битконЯ в долари ползвайки посредническа клирингова къща с деебееееела комисиона. Но в края купувате тесАта в ДОЛАРИ!!!

30

сс

преди 3 години

По-голяма простотия не съм виждал написана.

29

Анонимен

преди 3 години

я, сменил си плочата, какво стана с промяната радев? Май стана реалност. А мутри ще има за теб единствено, просиш си боя от доста време.

28

Последния софиянец

преди 3 години

Почна се! Връщаме се в 90-те и мутренските времена!

27

Анонимен

преди 3 години

Алоу, бедняка с видеокартата, кой ти плаща тока, колко струва една карта за копане, колко струва една конфигурация? Видяхме ви как се закачате за стълбовете като последните ***. За времето което ще висиш да тролиш другите 97 % като теб да се закачат с глупашката наивност да "спечелят " от един два коина, можеш да работиш нещо свястно и да изкараш реално пари, че и повече от лъжливата ти реклама.

26

До 13

преди 3 години

Жив и здрав колега, добра инвестиция - съвет от мен, в момента биткоина се готви да влезне в така наречен супер цикъл, графиката ще е само напред и нагоре, така,че дръж и не продавай.Към Септ.-Октом. се очаква крах на цените, заедно със стоковите борси, няма да е хич приятно, та виж преди това да направиш малко кешаут.Но като цяло, кеша изчезва, идват цифрови валути и сега институциите започват яко да купуват биткоини, за нищо за света не продавай, това нещо ще струва милиони.Със здраве :)

25

Ангел

преди 3 години

Как тесла ще е зелена компания ?!? За направата на батериите се замърсява околната среда не по малко от нафтата.ДОри имат много общи неща. Тесла и Биткойна се движат на ток !!Освен това най-големите ферми за криптовалути използват зелена енергия.Също и най-големите инвестиции във фотоволтаици в момента се правят от компании които добиват койни а НЕ от фабрики и предприятия! Статията ви е пълна помия!!!

24

do мислиФ

преди 3 години

Да, това е проблема с биткойна - рекат ли хората да си осребряват евротата и доларите от него, ще гръмне балона. Както и всяка една валута де.Докато се използва за купуване на стоки, проблем има само купувача - усеща се как миналата година е купил Тесла на цената на 3-4 Тесли или Порше на цената на 2-3 Поршета или там каквото си купи :)

23

Анонимен

преди 3 години

юислиФ не, мислих исках да пиша

22

Анонимен

преди 3 години

То аз мислиФ, юислиФ, па катУ друго не ми до'де нЪ ЪкълЯт, измислих сичкото народ да инвестира у биткойчета и тъй да си сидим дома и да пичелим. Сладка работа то. За кво той да сейш, па да работиш на фабриката, па да такоош, тъй ами. Колку му е?

21

Анонимен

преди 3 години

Копаенето на криптовалути е възможност хората да печелят. Всеки бедняк с една видеокарта може да спечели някой долар за да живее! Сега нова теза - замърсявала се околната среда. А ШЕЛ не я ли замърсяват? Някой говори ли да ги забараним? Двуличен свят, в който само гледат как да мачкат хората и да не им дават да живеят нормално!

20

Анонимен

преди 3 години

Много хитър ход на Мъск . Цифровите валути са бъдещето и биткойн е прехода .

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19"Много ми е чудно, ако му платят всички нови Тесли на Мъска в биткойни.."Ами опции много, въпреки, че се съмнявам той да го направи. Първо, много малко хора биха купили тесла с биткойн. От една страна имаш стока, която увеличава своята стойност със средно 200% на година, а от друга, кола която се амортизира и губи около 10% (теслите по-малко) на година. Дори и да се стигне до там, винаги може да използва услуги като blockfi hodl hodl и тн.

18

Анонимен

преди 3 години

Много ми е чудно, ако му платят всички нови Тесли на Мъска в биткойни, той как ще плати за частите, логистиката, заплатите, данъците и всичкото съпровождащо производството, пласирането и обслужването на гаранционния период стока.Как ще му приспаднат държавните субсидии на клиента?