18

🐬

преди 3 години

Правене на бебетата е просто глупаво занимание и зловреден навик водещ до жалка смърт за жертвата, продукт и плод на този сърбеж. Води началото си началото си ще от времето когато едната х хромозома се чипи и мутира и животните развиват склонност да се чешат като го засърби без да мислят. И така милиони поколения вече този капан така наречен дар се увесва на вратовете на невинните си жертви като бесило. Инвалидна количка смърт, и така милион пъти.

17

-

преди 3 години

Не е възможно да има 16 652 повече умрели от 2020-а. Всички знаем, че вирус няма. ;)

16

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканЕ, ти се мотай още и съвсем няма да можеш да намериш. С възрастта изборът се свежда до разведени или също ненамерили някого...

15

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяха мерките щяха да умрат с 15% по-малко от миналат година. Нали така антимаскъри?

14

Сержант

преди 3 години

За да правиш деца, най важното е да не си егоист.

13

СТАТИСТИК

преди 3 години

Как само ви хвърлят на черешата не е истина.

12

Анонимен

преди 3 години

Кой ще ражда като в бг останаха пенционери а младите си биха камшика и в чужбина. Никой няма да чака още 20 г, та ГЕРП ще забогатеят.

11

Хах

преди 3 години

Прави впечатление, че все повече млади хора не са сериозно обвързани дори след 30 годишна възраст. Като нивото на претенции при повечето девойки и жени корелира отрицателно с външния им вид и умствените им възмжности. При мъжете положението е още по-трагично, не се котират, освен ако не са псевдомутри с 15 годишна кошница БМВ.

10

Анонимен

преди 3 години

Дори по чумавите времена сме били по-добре. Последния да изгаси лампата...и да ритне едно текме на Тиквата...

9

Нормално

преди 3 години

За да правиш деца, най-важното е сигурността. Вярата, че утре ще е по-добре от днес. Покрай пандемията затвориха хората като животни, децата не могат да ходят нормално на детска и училище, а големите нормално на работа. Много я загубиха. Как да създаваш деца в този несигурен свят? Навсякъде в цивилизованият свят са по-малко децата. Повече деца направиха само необразовани, неуки народи, които обричат и децата и себе си на мизерия и бедност. Надявам се, не са ни такива за пример.

8

Анонимен

преди 3 години

гЕРП и ОП искаха да се внесе работна ръка от Африка след като допуснаха бг да се изнесе без визи и на държавна издръжка.

7

Ето резултата от

преди 3 години

Герберскито управление.А те от сутрин до вечер по телевизията се хвалят. Големи лъжи на големи зад**ици.Но няма кой да им вярва вече. Боко чао чао:)

6

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканНяма смисъл да търси жена, защото ще те обере а децата бягат в чужбина. По-добре икономсай някой лев и си живей живота докато си на 30, че после идва трудното след 40 г. и нямаш пари за един зъп да ти извадят и болка.

5

7

преди 3 години

Нямам намерение въобще да имам деца пък камо ли в тая скапана дупка наречена държава!

4

Истукан

преди 3 години

Ами аз съм на 30 и още не мога да си намеря жена за семейство или поне за сериозно приятелсво. Животът ще мине и ще стигна до пенсия да търся нищото дето го няма.

3

Анонимен

преди 3 години

Просто няма смисъл от бг населението и ГЕРБ със СДС правят реформи към закриване. Магистралите и метрото са по-важни от заплатите и безработицата в селата. Това е като слушат ЕС и НАТО и ще закрият държавата,

2

Анонимен

преди 3 години

В Мали и Бангладеш са се родили с 35% повече бебета

1

Анонимен

преди 3 години

Слави сега ще прави много бебета