138

Анонимен

преди 2 години

За всичко е виновно нашето мръсно общество с неговите грешни порядки. Кога ли най-после обществото ще разбере, че да станеш майка не е нещо срамно и грешно. Кога ще престанат да свързват майчинството само със "секс" и с някакъв "животински инстинкт". Майчинството е смисъл, то е нещо свято, а не нещо мръсно. Според глупавите хора за една жена е по-добре да остане стара мома, да е цял живот сама и никой да не я погледне, така ли? Никой няма право да кара насила жените да остават стари моми!

137

Анонимен

преди 3 години

До ЗънЕдинственото нацепено на "батките" са задните им части.Скрий се у панелката и си пусни Слави Учиндолски.

136

Анонимен

преди 3 години

Как да е иначе хората които са решили да бъдат родители имат нужда от средства за покриване на базови нужди-вода,топло,светло, храна, медицинско обслужване и това струва пари. Не говорим за луксозни почивки и ядене на хайвер и т.н. В несигурна среда и в икономическа ситуация и преди това с масово ниски доходи как да стане. Стоките са с пазарни цени само трудът не е. Но не са се появили опашки от инвеститори тук.

135

Антинаталист

преди 3 години

Нормално е - колкото по бяла страна ставаме,толкова по-малко хора ще си осмислят живота чрез размножаване.

134

Анонимен

преди 3 години

Видими резултати

133

Ментора бай Иван

преди 3 години

Мутрата Борисов създаде идеални условия за затриване на нация , народ и държава!Той се надява , със заграбеното да се засели някъде далеч , например Мадагаскар, Коста Рика , Аруба и т.н.Но ....ще го открият!

132

РДЛ

преди 3 години

Да си отговорим на въпроса на кой му трябва Територия без население и има ли той партийно представителство и застъпничество. Отговора трябва да се каже ясно от останалите партийни субекти и да се търси адекватно решение. Но не трябва да се отнемат права а да се дават това е начина. Електронно и задължително гласуване, пререгистрация на партиите, отпадане на многомандатните райони, образователен и имуществен ценз за гласуване, задължително писменно владеене на български език. Толкова ли е трудно.

131

Зън

преди 3 години

Аз пари да издържам цяло семейство имам, дори отгоре, но не съм батка , а това е което дори и обикновените момичета търсят вече. Ако някой не е нацепен, нахакан и не кара бърза кола то не става. Еми тогава ще си харча кинтите сам и с авери по островите, а България ще си изчезва. Случва се.

130

Зън

преди 3 години

В България цари простотията. Тук интелигентите не раждат особено, а прУстаците го правят . Интелигентните дори ги унижават и подиграват, смятат за ненормални . Еми какво да очакваме тогава, народа става малък и още по-***. Пари в днешно време има, знания също, никой не ни е виновен за демографията.

129

HeinrichHimmler

преди 3 години

Говори се за демографска криза от края на 90-те години. Какво направи мутроландия за над 20 години, от които над 10 с банкянския на власт ? Въведена ли е една държавна политика за справяне с кризата ? НЕ! И тук приключваме темата и всички герберасти може да затворят вратата и да се метнат от някъде! Мутропартия гр*б няма интерес да стимулира раждаемостта и младите семейства, на тях приоритет са само асфалтите и как да се гепи! За народа нищо, абсолютно нищо! Безсрамници!

128

анонимен

преди 3 години

Докато не почне да действува естествения подбор, поне донякъде, няма да има никакво оправяне. Ама имал бил деца, ама не си бил намирал работа и други подобни. Винаги ще има разни отворковци и тарикати, дето ще намерят начини нито да работят, нито нищо, само ще пищят за повече е повече, докато някой се трепе и то не за яхти и дворци.

127

SHEFA

преди 3 години

До СЛАВИ-АКО НЕ СТОАВА СМЕНЯМЕ-ДОКАТО НЕ СТАНЕ.-АМА НЕ ГУБИ НАДЕЖДА ЩОМ АЗ МУ ВЯРВАМ ЗНАЧИ ТОЙ Е.

126

анонимна

преди 3 години

Какво ще стане с много деца? Вие Бангладеш ли искате? Много директно ви беше казано в един от коментарите, че малко са тези, дето ще издържат жена с пет деца, то е от ясно по-ясно. Не е необходимо огромна раждаемост, а съвсем друго - нормален живот, без да мислиш за прехрана и за сметки, да не си принуден да работиш на две места и т.н. Също против раздаване на пари ей така. Може би в бъдещето, но сега, когато някой блъъъъска в мини и и къде ли не, в никакъв случай.

125

анонимен

преди 3 години

До шефа - точно така, да се гледат както трябва и тогава можеш да разчиташ, че ще работят и ще има и за държава, и за всичко. Но явно не е лесно и затова или духват навън, или пък с по едно, че дори и едно не искат. Мисля, че трябва да се престане с това раздаване на пари, като е безработен, една год. максимум помощи, и край. Също никакви детски и темподобни, дето само развращават и стимулират тарикатите. Не сме стигнали супертехнологии, че да се раздават пари наляво и надясно.

124

загиваме!

преди 3 години

До предникаКъде са бъдещите и настоящите строители на комунизма? Къде е БКП?

123

SHEFA

преди 3 години

До един-2 АМА ДА ГИ ГЛЕДАШ КАТО ХОРАТА-А ТЕЗИ С ПО 4-5 ЗНАЕШ КОИ СА--ЗНАЧИ АЗ МИСЛЯ ЧЕ ИМАТ ПАРА И ЗАТОВА СА СИ ПОЗВОЛИЛИ.-КАФЕВИТЕ

122

SHEFA

преди 3 години

ДО СЕГА ВСЯКА ГОДИНА Е ТАКА.-ГЛАСУВАХ ЗА СЛАВИ И ОЧАКВАМ ОБЕЩАНОТО.-ТОЕСТ-ДА ЖИВЕЕМ НОРМАЛНО.-НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ 40 ЛВ ЗА ДЕТЕ НА МЕСЕЦ?-500ЛВ МРЗ-А?-ПЕНСИЯ 320 ЛВ-А?-ДА ДЕЙСТВАМЕ.-ИСКАМ СПРАВЕДЛИВО ЕВРОПЕЙСКО ЗАПЛАЩАНЕ СЛАВИ!-ТОВА Е ПЪРВОТО ТИ ОБЕЩАНИЕ.

121

един

преди 3 години

Не се вбесявайте, защото само някой мнооооожко глууупав може да обвини само жените. Причините са доста, не са единствено в индивида, нито проблемът е единствено тук при нас. Също мисля, че не трябва повече от две деца.

120

анонимна

преди 3 години

Също съм вбесена от това оплюване на жените - имам достатъчно познати и дори роднини, мъже, дето принудиха момичетата да направят аборти, понеже не искали да ги хранят, докато се излежавали в къщи с детето, представете си само разсъжденията им. Мъжете далеч не са толкова невинни и е доста глупаво да се обвиняват само жените.

119

анонимна

преди 3 години

Защо обвинявате жените? Знаете ли колко малко са тези, дето гонят кариера? Повечето са съгласни да родят и повече деца, ама колко от вас ще издържат жена с пет деца? Я ми обяснете и после врещете срещу жените! Познавам скромни и работливи момичета, ама не ги поглеждат, понеже не са атрактивни за сегашните, дето искат да се похвалят пред приятелите каква са изч..........ли!