38

Вибрацията

преди 3 години

На мнозинството биологичните им тела , не е това за което си мечтаят европейците .Пето . Франция ще излезе от тази форма на ЕС първа . Шесто . Как да се раздели надгробната плоча Б- я на три . Седмо - Ако европеец бъде попитан кое е последното на ЕС , познайте коя ще е страната . Осмо . Нито на Славчо ,нито на Бойко ,нито на Никой му се управлява в момента .Девето . Какъв е изводът ? Десито.Ще е новият премиер .

37

Патрашкова

преди 3 години

Няма свестни мъже, така е. С Гала сме съгласни, но няма.

36

Ямболски цървул

преди 3 години

До 37Ти си ужасен.

35

Галена

преди 3 години

Няма свестни мъже тук.

34

Анонимен

преди 3 години

До НанеСоциализма не беше лош, а... ужасен...

33

Гер Нъкол

преди 3 години

Няма свестни мъже в тая държава. Жени слънце, мъже ... нъцки

32

Сузанита

преди 3 години

Няма свестни мъже.

31

Анонимен

преди 3 години

Важно е качеството, а не количеството...Няма драма в това, че малко се раждат, а е лошо, че много умират...

30

До 24

преди 3 години

Да се оплакваш в коментарите тук за такива неща е честно казано налудничево... Ако наистина мислиш,че няма свестни мъже значи сама изразяваш причината поради, която нямаш бебче. Била си наранена от мъжете по някакъв начив в живота си? Не си ги прицинила добре или не си имала избор,че са в живота ти?

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Ей тука има един Истукан, дето си търси жена. Съберете се и се множете.

28

Тракторист, хулиган!

преди 3 години

Видими резултати!

27

Анонимен

преди 3 години

нищо не се губи.фертилните жени избягаха в нормални страни и там си раждат.тук останаха само бабите - 25% от българките са над 65 години.

26

Бай Иван

преди 3 години

Нормално, кой ще иска да ражда в държава, в чиито парламент влиза дб- партия срамуваща се от собствения си народ ;) ???

25

Анонимен

преди 3 години

логично - какво направи правителството за хората с деца - нищо!!! Имаше за пенсионерите, келнерите, клерковете, медиците, малцинствата, инвалидите и т.н. но нищо за хората с деца. Това естествено ще е до време защото пирамидата стъпва вече на все по малко хора и ще се срути под собствената си тежест. Няма да ми е жал!

24

Нане

преди 3 години

1970 година над 138 000 родени живи бебета от, които повечета Българчета...2020 година под 60 000 родени живи бебета от, които наполовин шведчета...Социализма бил лош...

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Шшш оопааа! Ко стааа! Аре тука, питаш за мене нещо! Аре прайм работата! Аз са кзваааам ... пешо. Живееяяя .. ей там живея.

22

Анонимен

преди 3 години

Ако бяхме построили Южен Поток сега България щеше да е ключов енергиен играч в ЕС. Още повече при сега при covid кризата щяхме да станем незаобиколим фактор в ЕС, все едно кой управлява и печели изборите. Вместо това българите предпочетоха да са васали на САЩ и Брюксел и да изпълняват жалката роля на куче което лае срещу Русия. За кучeтата - кучeшка съдба.

21

Анонимен

преди 3 години

И аз искам бебче, ама няма свестни мъже.

20

айде пак

преди 3 години

Мрън мрън мрън мрън мрън мрън. Докато вие мрънкате и си търсите удобно оправдание да нямате деца, брадчетите шведи имат по 7-8. Вижте общините с шведско население имат близо 20 промила раждаемост, докато българските са с по 5-6 промила. Чудете се още и обвинявайте всичко и всички.

19

Ужас

преди 3 години

Ами това е реалната оценка на управлението на герб, а и не само, за последните години, както и реалните резултати в смъртността от пандемията. Умрелите са точни данни, не могат да се скрият. Не говоря, че са само от ковид, но са заради всичките проблеми последната година. Лоши резултати, много лоши...