78

Анонимен

преди 3 години

До ТелегониятаАбе и това не е баш така. Просто жената може да си запише някаква информация ако я намира за качествена и да я вгради ако желае... И изобщо не е задължително да има физ. контакт за тази цел.

77

до 76

преди 3 години

ей ти нормалния , ако всяка двойка има по едно дете , както съветва гениалния ти мъзък Тоест на поколение двама възпроизвеждат едно .Всно ли ти е какво ще се случва с населебнието?Кажи си че те мързи и не ти се раправя с ревливи и спооливи бебета .Висенето по заведения и смуикане на кафе е далеч по-приятно .Нъл тъй !

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Тоя модел си го наври на себе си !

75

Бай Иван

преди 3 години

Да не забравяме и какви ценности проповядва новия "елит"- на глисто иванОФФ клоуните, по този начин деца не могат да се правят, колкото и да опитват ;) !!!

74

Това и искат

преди 3 години

До V Да бе ,ще им правим кефа да се махнем ! Напротив ,тук ,напук на либералите .и на ценностите им .

73

Анонимен

преди 3 години

Абе , нещата са си наред !Е , за миналата година повече надор са имигрирали в БГ от колкото емигрирали от БГ.Населението од 50г си расте, макар и механично.

72

До Ужасена

преди 3 години

кво ти пука - ти и без това ще умреш от коронавирус

71

Анонимен

преди 3 години

Нормалните хора искат да имат едно но да го отгледат и изучат колкото може по-добре.Само полуживотнте гледат да се плодят като бълхи.Възрожденският и селският модел с по 10 деца трябва да остане в историята осмян.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Проблема е ,че баш демократ- фашистите ни затриха .

69

Телегонията

преди 3 години

най-пазената тайна от Юдеи-Семитите!

68

V

преди 3 години

То само това да е .Вчера се обесиха още двама човека заради мафията герб и еврогейския. И никой не казва че по добре да не сме в еврогейския при тия условия отколкото да изчезнем като нация .Както казва Тръмп по добре никакъв договор с ЕС отколкото лош договор. Първо ни казаха че АЕЦ а е лошо нещо да го затваряме ,а сега и ТЕЦ овете да затваряме .А ние на свещи ли да останем ??? По добре да се махаме ;)

67

Анонимен

преди 3 години

Аз пък твърдя, че така е по-добре, защото и без това сме пренаселени.Ще ви се стори странно но е така.

66

Анонимен

преди 3 години

До "Прагматизмът при младите побеждава..."Де така да разсъждаваха твоите родители...

65

Coyntri Meters

преди 3 години

До Анонимен ЛЪЖЕТЕ ,ЛЪЖЕТЕ СВОБОДНИТЕ И НЕЗАВИСИМИ ,ЛЪЖЕТЕ ,КАТО ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИ. МИНАЛАТА ГОДИНА СА ПОЧИНАЛА 2200 ПО МАЛКО .ОТ 108....Х.. ЗА 2019 Г ,НА 106...Х ЗА 2020 Г. ЗАБРАВИТЕ ЧЕ ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ,ЗА 2020 Г .,БЯХА ОБЯВЕНИ ПО ТВ И ДРУГИ ИНФОРМАЦИОННИ КАНАЛИ . ЕЙ ЗАТОВА ,ЗАРАДИ ТОТАЛНИТЕ ВИ ЛЪЖИ ,ДЕМОКРАЦИЯТА ОТПЛУВА ...НАЛИ ЗНАЕТЕ КЪДЕ ???

64

Анонимен

преди 3 години

Прагматизмът при младите побеждава животинското плодене.Така трябва!

63

Анонимен

преди 3 години

И какъв е проблемът, че не разбрах?Освен сълзите и сополите на комуно-фашиситие, че щели сме да изчезнем?

62

Анонимен

преди 3 години

Ако бяхте гласували категорично за правителството Борисов 4 той категорично щеше да се погрижи за раждаемостта. Не че не спечели изборите. Спечели ги. Но сега е зает с конферентен разговор с евролидерите и няма да може да ви свърши работа.

61

Анонимен

преди 3 години

След Преглед на тази ужасна статистика за изчезването на българския народ, ще продължавате ли да инвестирате в имоти?

60

До 62

преди 3 години

Е може пък и тя да прояви инициативата. Честно казано най-щастливите двойки според мен са тези при които жената е поела инициатива.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Аа, не се знае. Никога не се знае. Нали виждаш, че тя го написа след като Истукания се оплака... Даде заявка момичето. Ама Истукания явно е срамежлив и затова няма скоро да му се получат нещата.