16

Анонимен

преди 3 години

ЕТО, на умниците на ИТН и ЕВРОПА им го казва! НЕ може така, 8 дена да си на 2-ро място и да си написал 3 изречения във ФБ!

15

Банана мама

преди 3 години

Кралят на Тонга също е добро решение. Вамос танганайци, да го изберем.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Ох, още отсега си представям взаимните обвинения кой е по-виновен, че са омазали пейзажа.Боцко само трябва да се ди отстрани и да глецка хитро.

13

Анонимен

преди 3 години

Сега ще замразят субсидиите и ще лапаmе мухи. До края на април ако не се внесе плана за възстановяване - направо си изключете хладилниците защото няма да има с какво да ги пълните. Точат си лигиmе за онези 29 милиарда лева. Но ще ги видят като им цъфнат налъмиmе. Европа лесно пари не дава. Трябват гаранции и политическа стабилност.А сега си яжте храната, където мятахте по НС. Яжте яйца и си носете старите дрехи! Ще видите пари когато баба ми стане мъжка. Сбогооооом, турбомутротруповееееееее!

12

Анонимен

преди 3 години

Няма да стане, какавато я мислехме, другари господа. 30 години ни лъжат.Като се съберат на 15-ти в Партийния дом, да вдигат германския флаг и да пеят Дойчланд юбер алес. Аншлус, Меркел идва, посрещаме я с цветя и се обединяваме и получаваме германски доходи.Народът напразно страда с тези избрани нелегално от Запада васали управници на България.Запада иска да оправя булката без пари.

11

Анонимен

преди 3 години

Сега ще се раздействат западните посолства. Главния глупакк на републиката им бе супер удобен. Ще търсят заместител за колонията си. Няма да им е трудни никак като гледам. Но по лошо от това не може да стане. Най много същото.

10

Вероятно

преди 3 години

Много хора в ЕС се чудят на българските предатели и пРезиденти, които се продават почти за без пари само от любов към Русия

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5"Защото европейците биват два вида - богати и бедни"Ц. Европейците, както и всички останали, биват два вида - кадърни и работливи или некадърни и мързеливи.Просто в ЕС първите живеят много добре, докато вторите, колкото да не са ужасно зле.На някои други места дори и първите не живеят добре, камо ли много добре. Оставям на всеки да се сети сам кои са тези места.

8

Sk

преди 3 години

Даже е много стабилна БГ. Постоянно се управлява от комунисти. Последно от комунистите Борисов.

7

Анонимен

преди 3 години

Доста преувеличено ми се струва това.

6

Анонимен

преди 3 години

Що че правим?

5

Интелектуалец

преди 3 години

Няма никаква несигурност. Това са манипулаций. Генерал Борисов спечели изборите и разби комунистите за пореден път. Ще управлява с кабинет на малцинството.

4

Анонимен

преди 3 години

Станахме 27-*** република на Европейския съюз. Но останахме бедниРешението е да станем провинция на Германия и да искаме да бъдем равноправни германци.Защото европейците биват два вида - богати и бедни.

3

Анонимен

преди 3 години

Извинете, а къде има политическа сигурност или стабилност? В Гърция ли? В Запада ли? Кой Запад? Франция, Германия, Великобритания, Италия, Испания, Португалия... и много други държави няма политически партии, които да са водещи и доверието в тях да не се срива и политическата ситуация да е сигурна. Да не говорим за САЩ, там нещата са плачевни.

2

Анонимен

преди 3 години

Запада управлява България. Германия финансира с държавни пари кой да управлява провинция България.Българите искат сами да се управляват.Ако Германия смята България за своя провинция и иска да я управлява, да ни плаща германски заплати.

1

Анонимен

преди 3 години

Ми вечи и времи, запада да на анаксира и да на напраиии ... кат бели хора!