36

баба мара

преди 3 години

западът няма работа тук на балканите ние конфликти с русия не искаме а мири дружба дали е разтревожен ес изобщо не ме интересува махаите се от черно мореи не се заяждаите с русия никои няма да напада украина

35

АнонимеН

преди 3 години

СЕГА СМЕ В ПЕРИОД - ЗАТИШИЕ ПРЕДИ БУРИЯ!ИЗКОМЕНТИРАХМЕ ГИ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СЦЕНАРИИ И СЕГА ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ КВО ЩЕ СТАНЕ

34

Василев

преди 3 години

Крим е украински, Косово е албанско!Въпросът е затворен!Агент Чарли Доусън!ЦРУ!!!

33

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно ,че за първи път в историята БСП са трета политическа сила.Трети бяха и когато Симеон Сакскобургготски спечели изборите през 2001год.,2ри бяха СДС със 18%.

32

ГЕРБ

преди 3 години

Много късно се усетиха за шпионите в президентството. Мислеха си изглежда че са си обикновени червени продажници, а в крайна сметка нещата се оказаха прекалено напреднали. После не искаха САЩ да се намесват и се опитаха със собствени сили да се справят... Сега понякога си мисля дали Слави не е в някое мазе на Американското посолство за инструктаж, защото са преценили че Боко е много лежерен.

31

Анонимен

преди 3 години

Изборите минаха и в Zamunda отново можем да видим нещо друго освен руски филми и музика ...Русия влага сериозен ресурс във връщането на България в руската орбита и ми се струва, че усилията им ще се увенчаят с успех ... имайки предвид интелектуалния потенциал на средностатистическия българин.

30

Анонимен

преди 3 години

Приветливия към Русия президент, завоалирано казано руски шпионин.

29

до 33

преди 3 години

Да. Това е същата графика от преди дни. Не е съразмерно.На око е правена графиката. Много ясно е, че трябва да е 5 пъти по-ниска. Но според мен трябва да е по-ниска от тревата. Защото Манолова е провалена отвсякъде. Знаем я от цяла вечност.Помним я с потника Подкрепям Орешарски. На всяка манджа мирудия. Най- голямата мутра е Манолова. Не, че другите не са, но Манолова е бивша на боса на ВИС.Тя предложи Пеевски. Сега ламти като за последно за пари.Дъщеря и Ралица и зет и Мартин са в кабинета ББ.

28

Само

преди 3 години

Стоичков трябва да се върне. Друго спасение няма.

27

Анонимен

преди 3 години

Вие независима държава ли сте или обслужвате интересите на Кравария и Евро.гея. Искате ли да ви въвлечат във войната с Русия. Искате ли черно море да стане арена на интересите на Краварите. 30 годишните не знаят каква е била бг преди 1989 година но по възрастните помнят и знаят ще допуснат ли да станат пушечно месо. Руски ракети са насочени отдавна срещу нашата територия заради оня синявец от драгалевци който им разреши да си направят бази на БГ територията. За 20 г. не са платили и цент..

26

Анонимен

преди 3 години

На снимката: Главата на Манолова е на нивото на Борисов средата !

25

Анонимен

преди 3 години

Службите на Европа не спят. Всичко се знае. Знае се и как се готви подмяната на вота на българите от последните избори като се бламира пълвия в изборите с ОФ всички срещу ГЕРБ. Тука става дума за геополитически и геоикономически интереси. Ключа към Европа е Черно море. Няма да се остави Европа Русия да избира правителство на България. Стабилно оперативно правителство искал Радев. Но Евпора знае кой е Радев и кой стои зад него. Дубайски парфюм и руска водка лъхат към Европа. Няма да рискуват.

24

Анонимен

преди 3 години

Гответе се за стягане на коланите,драги !Заради ***,които ги изманипулираха разни фалшиви медии и олигарси с компроматите си,за да спасят кожата,ще ни набутат да ни управляват пълни политически неадекватници ! Мутра бил Борисов ,крадял бил и само това .Но какво и как е откраднал - няма !Рекетирани -няма !Пародия,цирк ! Разбирам да имаше доказани и опитни хора,които да сменят Борисов,но да избереш тоя целия шит и да вярваш,че Слави,Мая,Атанасов ще те оправят тряя си напълно луд и невменяем

23

Анонимен

преди 3 години

и какво сега,ако на ЕС не им харесва какво сме избрали трябва нови избори докато не изберем такива каквито на тех им оттърват,че да могат да цуцат докато могат..така ли

22

Анонимен

преди 3 години

Изберете си направо един селски цар, турете му шапка на шут и го провъзгласете за владетел на целите Балкани. То е пределно ясно, че сте се върнали в средновековието и изобщо нямате съвременна политическа мисъл.

21

Анонимен

преди 3 години

... Дясноцентристката партия на премиера Бойко Борисов...Който пише такива глупости за комуниста и бодигард на Живков Бойко Методиев Борисов е сериозно болен!Не ми е ясно защо приятелите на България силно искат тя да няма индустрия, да няма собствена енергийна зависимост, да не може да се снабдява със селскостопанска продукция, която имаше едно време!За каква политическа несигурност се тревожат? България умира, а те правят съчинение на свободна тема! Все сме последни!

20

Анонимен

преди 3 години

Казвам се Станислав Христов Христозков, абе къде е батко?!?

19

Анонимен

преди 3 години

България спешно се нуждае от нови избори!

18

до 4

преди 3 години

Казвате: "там нещата са плачевни." Така е. Но има едно голямо НО - те не са на границата с Черно море. Върнетете се и прочетете отново:"Членка на НАТО и ЕС, в западните очи България подозирано е с ролята на стратегически аванпост на брега на Черно море и на индикатор за намеренията на Русия. С нарастващото напрежение в съседна Украйна, с провеждащи големи военни учения от Балтийско до Черно море Русия и НАТО, и със засилващата се риторика на Москва и Вашингтон в стил Студена война...............

17

Анонимен

преди 3 години

Ох, още отсега си представям взаимните обвинения кой е по-виновен, че са омазали пейзажа.Боцко само трябва да се ди отстрани и да глецка хитро. ФАКТ! ФАКТ! ФАКТ! БАЦЕ дори го е играл този филм! А ако ИТН вземе, че направи правителство подкрепено от БСП и ДПС, познайте дали няма да работят СРЕЩУ него!!! При един бърз провал на правителство на ИТН, най-много ще намажат БСП и ДПС, и по-малко ГЕРБ и ДАЙ България!!! ЩЕ ги разчекнат!