136

Анонимен

преди 3 години

Верно ли, човек е излетял в космоса. Ай стига бе. И него сме покорили.

135

Щирлиц

преди 3 години

Първият човек,полетял в космоса е Гагарин.А вие може да си фантазирате всякакви небивалици.Нескопосаният социализъм пръв изведе в орбита изкуствен спътник,а скоро след това и човек.Развитият запад,пред когото се *ъзите не успя да го стори.

134

ПроСоТо

преди 3 години

До Вирусся за последно от мен,махам се,защото едно такова ..селско издребняване-дали е Иванов,или Стоянов,или..Петров,ме отегчава.Само ще ти кажа:-Моят баща също е записан като "Иванов".аз обаче нося друга фамилия..."Защо"?..-Не е твоя работа,а и няма никакво значение...айде чао!

133

Вирус

преди 3 години

До Анонимен@"Защо не е известен с фамилията си "Какалов"?"---Питай руснаците. ТЕ знаят защо! ;)

132

Анонимен

преди 3 години

"Георги Иванов е роден в Ловеч на 2 юли 1940 г., в семейството на Иван Иванов Какалов и Анастасия Какалова."----Точка!Защо не е известен с фамилията си "Какалов"?Може би, защото е рядка фамилия.Къде къде по-патриотично и по комунистически звучи "Георги Иванов"!Да е жив и здрав

131

ПроСоТо

преди 3 години

До Вирусбаща му е носил тая фамилия-Кокалов.не знам дали и Георги я е приел,но така или иначе той е известен като "Георги ИВАНОВ"....за него става дума.м/у другото,и бащиното име на баща му е Иванов!..та се не знае коя фамилия е приел,но във всеки случай,както споменах,той е известен като "ИВАНОВ".

130

Ямболски цървул

преди 3 години

Вечна слава на Героите.Те не умират! Умират всеки ден днешните "герои"!

129

Вирус

преди 3 години

До ПроСоТо@"Вайрус /специално за теб го изписах така,защото виждам мераците ти/,първия ни космонавт НЕ беше "Кокалов",а Иванов!"---Иванов е БАЩИНОТО му име (второто), а реалната му фамилия е КАКАЛОВ, но е сменена по "технически причини". ;)

128

Стават грешки

преди 3 години

До До Стават грешкиИ още нещо за минусите.Не бих сложил никога минус на водка "Белуга" (нищо, че е руска) нито пък на качествен руски хайвер.Дано ти се е изяснила позицията ми.

127

Стават грешки

преди 3 години

До До Стават грешкиЧерпя инфо от блога на Иво Инджев.Това стига ли ти?

126

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,не само че съобщиха веднага за проблема,но дори отбелязаха ...с гордост,може би,че нашия запазил пълно самообладание и пулса му бил 65,докато Рукавишников едва ли не изпаднал в кома.Разбира се,бързо се е съвзел,защото беше командир на полета...Та така.Щуротиите ви са безкрайни..

125

ПроСоТо

преди 3 години

...та сега,поне от 12 години си немаме космонавт,но пък за това си имаме ШОФЕР на ДЪРЖАВНА "джипка",при това с "втора професия"-..АСФАЛТЧИК!!!!..."Рибата се вмирисва откъм главата"..

124

ПроСоТо

преди 3 години

До ВирусВайрус /специално за теб го изписах така,защото виждам мераците ти/,първия ни космонавт НЕ беше "Кокалов",а Иванов!..Второ:-Биенето на тъпана "с луканката" беше ПРЕДИ въпросния полет!Още тогава,почти веднага,истината беше съобщена.И от руснаците,и от нас...Дори се появи и виц:-"Като се приземили Иванов и Рукавишников,ръката на нашия била посиняла,защото руснака непрекъснато го пляскал:-"Не пипай това!..И това не пипай!"Но така или иначе,ИМАХМЕ ДВАМА космонавти!Сега си имаме е

123

Вирус

преди 3 години

До Щирлиц@"Къде са доказателствата,че са откраднати чертежите?"---Доказателства колкото искаш, даже и имената на шпионите арестувани в последствие, които са предавали новите технологии на СеСеСеРетата, под формата на индустриален шпионаж и КаГеБе програмата Directorate T.

122

Щирлиц

преди 3 години

Сякаш случаят,който цитираш,е единствен,няма други катастрофирали самолети при демонстрационни полети?

121

Щирлиц

преди 3 години

До ВирусКъде са доказателствата,че са откраднати чертежите?

120

ПроСоТо

преди 3 години

че те И СЕГА америчките астронавти ,возещи се на руските "таралясници",викат:-"поехали!"..Е,с малка разлика в ударението:-При Гагарин беше "поЕхали",а сега,трудно учещите руски език кравари,викат.."поехАли"....такива ми ти работи...............едно ми е любопитно,макар и не съвсем:-Кога Мъск и жъ съ прежали да яхне руското "магаре"?

119

Вирус

преди 3 години

Другаре, топ далаверата с нашия касманавт Георги Какалов и Рукавишников, чиито Союз-33 се беше "скачил" с орбиталната станция Салют-6 и наш Георги разразял българската луканка и черпил домакините.Така се получава, когато информацията в гъзетниците, изпреварва събитията.NASA на секундата отбеляза, че двата фърчащи обекта са се разминали на километрично разстояние, а и световните мръсни капиталистически радио и ТВ-станции съобщиха немедлено за някаква неизправност в модула за скачване.

118

До Стават грешки

преди 3 години

Светът признава, че Юри Гагарин е първият човек, летял в Космоса. Откъде черпиш инфо, за да твърдиш боратното? Тъпо е да поставаш само минуси към Русия - това е признак на ограничено мислене. Твърденията ти олеквват и хорат спират да те възприемат насериозно

117

Стават грешки!

преди 3 години

Не е летял в космоса.Спуснаха го от бомбардировач, и капсулата му...ама забравиха парашута на катапулта!