25

И ДБ полудяха!

преди 3 години

Трябва им виновник!Сега ще набедят СДС за виновник, а не виждат, че самиса си виновни! Те не са десни политици, те са розово-червени с големи претенции!Идолът им Костов е дясната ръка на Луканов, икономист в суперсекретния проект "Нева", там *** икономист, ако не е свой човекне може да припари! Та това лице Костов изгони честните и почтениседесари и напълни редиците с ДС кадри.

24

Иван Иванов

преди 3 години

Човекът беше добър и компетентен външен министър.

23

Гошо...Тъпото

преди 3 години

СДС вдигна...рейтинга на ГЕРБ и се...добраха до N-та победа.По този случай да направят...възпоменателна плоча,за да се помни,как един...файтон хора помогнаха ГЕРБ да не се...срути окончателно.

22

Анонимен

преди 3 години

Поздравявам ***!Браво! Браво! Браво Господине!

21

Анонимен

преди 3 години

Бърка си в носа

20

И до 21 и 22

преди 3 години

От ужас сте се побъркали!Чудите се каква глупост да измислите!Чудете се, ваша воля!Само, че това не отменя фрапантната загуба на БСП!!!

19

до 31

преди 3 години

Ами няма. Няма и да има. Къде са отчетите за парите от касата на БСП? Цялата партия питаме другарката Нинова. Тя мълчи като пукел.

18

Анонимен

преди 3 години

Вигенен да вземе малко да си свери часовника. На дебатите преди изборите му дадоха 30 секунди за представяне и той почва да обяснява как щели да спечелят. Е спечелихте ли, май не сте и втори. Сега пак глупости ръси, да видим дали ще има разлика на следващите избори.

17

Анонимен

преди 3 години

АМИ ДА...ТО С ЦВЕТЯ И ОСМОМАРТЕНСКИ УСМИВКИ НЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ...ТРЯБВАТ И ПАРИ,КАКВИТО СТОЛЕТНИЦАТА НЯМА!

16

Анонимен

преди 3 години

Троловете на Бее Сее Пеее се бъгнаха. Не са си пили валидола. В момента получават комвулсии и ръцете им са в състояние на артрит. Проценти, мроценти главата им е боза. Пред инфартно е.Глобяват ги за некъдърност. Нинова им даде 5 каруци долари да пишат против бат Бойко. Ама те така се оляха, че го Бетонираха за Борисов 4 с агресията си към читателите. Народа мрази агресори. Продължавайте да копаете дъното и ще си направите дупка, в която лично вашите съпартийци ще ви бутнат!

15

Споко бе!

преди 3 години

Никой не я отписва. Но пък все по-малко ще се съобразява политическия живот с нея!

14

До 7, 10, 12

преди 3 години

Опорките са ви прозрачни,но то удавник и за сламка се улавя!

13

Анонимен

преди 3 години

ДА ВИГЕНИН НА ТЕЗИ ИЗБОРИ 3-ТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА А НА СЛЕДВАЩИТЕ 4-ТА И ТАКА ДОКАТО НЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА...

12

Явно

преди 3 години

...БСП иска да " подкрепя" Слави, за да му се бърка с удоволствие. Дали Слави ще приеме да го яхат БСП, ГЕРБ ИЛИ ДПС ??? АКО НЕ ПРИЕМЕ - ИДВА РАДЕВ СЪС СЛУЖЕБНОТО ТАКА ЧЕ - ЗА КОГО ИГРАЕ СЛАВИ ЩЕ СТАНЕ скоро очевАдно и за слепите!

11

Анонимен

преди 3 години

КОЙ ЩЕ МУ ДАДЕ ПАРИ НА ТОЗИ?КОЙ ЩЕ ГО ИЗДЪРЖА?ПИТАМ!С ТОВА ЛИ ИСКАТЕ ДА ЗАЛЪЖЕТЕ НАШИЯ НАРОД?

10

Анонимен

преди 3 години

Бесни Страшни пенсии да нокаукт. Не заблуждавайте народа!

9

До 12

преди 3 години

Не заблуждавай читателите!Резултатът на БСП е с 11% по-нисък от този на ГЕРБ!!!

8

Анонимен

преди 3 години

че тез тежки загуби ви станаха ежедневие, бе ***! ми то народа отдавна не е видял нещо по различно от тежките ви загуби . нито е чул нещо по различно от пошли оправдания и неизпълнени обещания!

7

До 7

преди 3 години

Нещо си се объркал!!!БСП е с 11% по-нисък от този на ГЕРБ!

6

Анонимен

преди 3 години

също като сдс бесп се превърнаха в най-обикновена клиентелистка партия от популисти-демагози при това алчни,некадърни,корумпирани,високомерни и безскрупулни.от тук нататък при всеки следващ вот бсп ще падат още и още...а това че този на снимката не иска да го разбере си е негов проблем.бсп бяха дотук!