45

Анонимен

преди 3 години

Вигенин и един друг дето гледах в Днес, се представиха чат-пат добре :)) Имаше едно младо момиче от партията....сричаше заучени фрази, все едно е некаква комсомолка, чак ми дожаля за девойчето, щото изглеждаше отстрани много смешно :)))

44

Анонимен

преди 3 години

Според Крум Зарков не е така. Той упреква Нинова. Посочва, че основената причина е амбивалентното поведение към кандидатурата на Президента за втори мандат. Според Зарков те са разединени и партията има нужда от консолидация.

43

Анонимен

преди 3 години

до 56..Същото важи и за ГЕРБ! Но много не го разбират още! Време е за новото! Старото на бунището вече! -:)))Времето им приключи! Българина,се събуди вече! И още ще се събудят! -:))

42

Анонимен

преди 3 години

Вигенин е поредния подлизурко парашутист спуснат в ръководството на БСП. Партиен мишок!

41

Анонимен

преди 3 години

БСП сами се отписаха.

40

Анонимен

преди 3 години

БСП требва да се примери, че вече нема кокал за тех, ако не го приемат, значи празните им приказки не значат нищо за народеца :))) Единствено Станишеф ми харесваше, щото излъчваше спокойствие, справи се добре като за първа работа :)))

39

Баба Мара

преди 3 години

Кой ще ни даде парррриииии???

38

помнещ

преди 3 години

Другарю Вагенин! АЗ лично съм гласувал и за Живков през соца! За БСП само веднъж след 1989 г! Мисля че БСП след тези избори .НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ФАКТОР ВЕЧЕ! Ако има бъдещи избори скоро.БСП и ГЕРБ ще се свият още! За ГЕРБ НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ НИКОГА! ЗАщо ли? Ами защото помня ЛИЧНО Борисов от едни други времена!-:((( И мисля също,че новото време настъпи вече! И то след 30 г "преход"! СДС тогава ,бяха "приватизатори" И КРАДЦИ! НА огромният ресурс и капитал от соца!ДНЕС след 31 г,СЕ СКРИХА!

37

Анонимен

преди 3 години

Добре, мъдри слова от Вигенин, съгласен съм да е вечно втора :))) Имате 15% подкрепа, при положение, че 58% от гласоподавателите не са отишли до урните :)) Веднъж лъжеш, втори път лъжеш и накрая греда, същото се отнася за клонинга ви ГЕРБ :)) Ония Винету само в главата му е - победа, разбихме ги всичките,аз строя, аз давам парите и т.н....:)) Как няма един свестен челяк, да седне в метрото без охрана, да поговори приятелски със сънародниците си...все требват гардове да го охраняват :)))

36

Анонимен

преди 3 години

аре оди у лево.

35

Со 40

преди 3 години

До АнонименДо 40Най точния коментар за 'бсп.Тази партия от 30 години работи ,в интерс на олигахията...

34

Анонимен

преди 3 години

Вигенин и ***, ще го вдигат на стария мъртвец БСП ....рейтинга, ама друг път.Никакви социалисти не сте. Номенклатура без корен, безлична и непредставителна на слой от обществото върхушка. Абсолютни пътници в дългосрочен план.

33

Анонимен

преди 3 години

*** и Мая са добра комбинация!

32

До гошо тъпото

преди 3 години

Какво сте срутили ?От 31 избирателни района ГЕРБ печели в 25 !3 са по правило на ДПС. Останалите се изпокарахте още преди да се коалирате ?!И каква подкрепа ще имате от народа ?

31

И какво

преди 3 години

Излиза че тези които гласуваха за Учиндолския от Няма такова нещо предпочитат БСП пред Бойко. Господи прости им. Те не знаят какво правят !

30

кашкаваления джо

преди 3 години

До И ДБ полудяха!Много си прав!Как изобщо се намери някой,който да гласува за Бойкикев направо главата ми не го побира!!!

29

помнещ

преди 3 години

Току що МЕ ИЗТРИХТЕ БГ Днес? -:( Защо? Споделих факти,които младите българи днес НЕ ЗНАЯТ!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Вигенин предупреди: Който е решил да отпише БСП, бърка---------------Вигенин.... Вие и вашите родители унищожихте и Партията и Държавата!Днес, сте се превърнали в най-обикновени капитасти-олигарси в "червена окраска"!30 години откакто не защитавате интересите нито работещите хора!

27

Анонимен

преди 3 години

Какво става с Румен пауър пойнта? Ще го правите ли отново президент?

26

Бори Софф

преди 3 години

Мисля, че Радефф и Кордела не си свършиха работата!Изведе електората на БКП-то само до Бузлуджа и Шипка и едвам го свалиха до 15%.Няма старание, господа и госпожи!За какво ви се плаща??!!