65

ха-ха

преди 3 години

Вигенин, БСП умря. Проблема ви е, че си избрахте най, най- неподходящия човек за лидер. От нея спасение няма, докато ви срине съвсем. А вие не можете да я махнете.

64

Анонимен

преди 3 години

Това Българската селска партия ле е?Значи всичкото софийско поле се напълни с потенциални еректоранти.

63

Анонимен

преди 3 години

И в какво качество му тиражират глупостите по медии?

62

Анонимен

преди 3 години

Хахах - хитър номер. Ще ги "подкрепите" сега, а после ,акто дойде време за гласуван, ще биете конра на ВСИЧКО, па ако ще и да е някаква промяна, дето ще има минимален доход за всички от по 1000 лева или ще изкара България в топ 20 иконимики на света!После ще разпалите протести и ще се надявает, да оберете недоволните от ИТН. Знаем ги тея филми!

61

Анонимен

преди 3 години

Смърт за БСП, смърт за БСП. Това е партия тумор. БСП уби 300 хиляди българи 1945 г. БКП уби 23 хиляди българи във Вардарска Македония. БСП фалира България 1995 г. БСП мрази България. БСП искаше Пеевски за шеф на ДАНС. БСП е тумор. Който гласува за БСП, е престъпник.

60

Зозо

преди 3 години

До АнонименТонката не знам кой е. Аз от години се забавлявам в този форум, как комунистите бавно и сигурно си заминават. Много ме кефи да се подигравам на неграмотните Кутевци и руски слуги :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

59

Анонимен

преди 3 години

Ходете се скрийте. Народът ви мрази. Е Сибир!

58

истина

преди 3 години

Корнелия Нинова с присъствието си в партията ви отписа вече

57

помнещ

преди 3 години

до 68. Пропусна да споменеш освен администрацията му.И пожарна и полиция! И там са дружина "преданна" на ГЕРБ!-:) А само как биеха протестиращите млади българи ,по време на протестите срещу разбойко а? -:((( Амиии,в момента си плащат вече! И още ще си плащат вересиите на Борисов!-:)))

56

Анонимен

преди 3 години

Аз немаше да забележа тази партия от миналото, ако не ни е набиваха постоянно в лицето :))) Съгласен съм, че Нинчето ще ги довърши, ще й стана фен, има големи "очи" също, това е предимство :)))

55

Бойко

преди 3 години

разгроми червените кхмери а Кори ги довърши.Никога повече престъпна власт.

54

Пурко

преди 3 години

Такива като Вигенин са като бирата за мъжкото достойнство-превръща го от гръмоотвод във водопровод. Тоя и такива като него "опи..аха"стогодишна партия.

53

Анонимен

преди 3 години

До А бе, к.63Хайде да не се обиждаме: за 3 мандата единственото, което успя да направи Боце, е да създаде една над 400-хилядна армия от държавна и общинска администрация, чиито членове заради работните си места са ви предани. Добавете 300-400 хил. роми и ето ви гласовете на парламентарните избори. Само че внимавайте: Костов и парният машинист-генерал на извънредните избори ще ви отнесат, а и гласовете от чужбина ще обърнат адресата.Този,когото наричате Фигурант,има много, ама много да ви връща

52

Анонимен

преди 3 години

Закривай!

51

Анонимен

преди 3 години

До " Зозо"! Тонка ти ли си бре? Питам,щото Тоя " Зозо" се хили без спир,както Ти в коментарите си под "ника" " Тонката" до сега през годините тролейки тук за Г..Б! Вие вече сте с предизвестия със " Странджата" от работодателя си а " Зозо"? " Тонката" де?!-:))) Какви времена дойдоха а Тонка? А какви бяха до сега?!-:))))

50

Анонимен

преди 3 години

Г-н Вигенин, ваши хора се готвеха да си дадат дупето на ГЕРБ и ви отписаха: Георги Свинаря, Пирински, Станишко, Дъбчо, Кр.Янков, Медузата и поне още 40-50 души. Грешката ви беше, че избрахте селянката от Крушовица за втори мандат и тя ще ви разтури великата вече победима столетница.

49

истина

преди 3 години

другарю Вигенин, вас вече никой не ви брои. БСП е в реанимацията и диша през маркуч.Каквото зло направихте на народа, направихте. Закривайте партийката.

48

А бе

преди 3 години

Кой се интересува от полуумрялата ви партия?

47

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....Време е за новото....Кое е новото? Манолова 4-ти парламент, Дончева 5-ти парламент. При Слави се намърдали стари ДС служители и изключени от всички партии.

46

Зозо

преди 3 години

А БСП умре, але, але, але /2/ :)))))))))))))))))))))))))))Това беше моята прогноза отдавна, може да проверите тук във форума. БСП с всеки избори си заминава бавно и сигурно. Мори ги оръжието ЕГН :)))))))))))))))))))))))))))