14

Само питам

преди 3 години

Слави става депутат! А спомняте ли си как феновете на Чалгаря се кълняха, че той няма да стане такъв?

13

Големият въпрос!

преди 3 години

Защо има пълно затъмнение по въпроса с контролното преброяванена машинните бюлетини в 93 СИК?Отговорете на следните въпроси:1. Отговаря ли преброеното на записането на протокола от машината?2. Ако не отговаря, в чия полза са променени протоколите и от когоса взети гласовете?3. Ако не отговаря ще има ли пълно преброяване на машинните бюлетинии съответно преизчисляване на изборните резултати?

12

Анонимен

преди 3 години

До Е, и ?!Няма да стане с избори ако ще и 100 избора да направят. Спасението е нова конситуция и връщане към комунистическа система с чиска на ГЕРБ, ДПС и СДС.

11

Ф.С.В.

преди 3 години

Така става когато има Преференции! Демокрация made in BG!! Защото ТЕ са решили да си слагат "правилните' хора а НЕ тези за които е гласувал народът! И ако някой пишман депутат се обърка и влезе --после партията Майка ще му *** май,ката--народът е както винаги ИЗЛЪГАН!! Но медиите и разли Халаанковци раичевци и всякакви 'анализатори" си мълчат като заколени агнета!

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6 Aдекватните от Факултето

9

Е, и ?!

преди 3 години

Нищо няма да се промени. Новоизбраните депутати не са в състояние да променят нищо, защото след 2- 3 месеца ще има пак избор и.

8

Анонимен

преди 3 години

Оставка! Всички да излезем на улицата и да искаме оставка! Оставка и нови избори!

7

Анонимен

преди 3 години

2013та важното е да свалим ГЕРБ, всеки друг ще е по добреБСП + ДПС + Волен2021 важното е да свалим ГЕРБ, всеки друг ще е по добреСлави + Мая Общата + Лодкаря + БСП или ДПС

6

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори, само машинно гласуване. Ще гласува, който може. От тези дето не могат не може да зависи управлението на държавата.

5

Анонимен

преди 3 години

За пореден път се видя че ГЕРБ и Бойко нямат алтернатива. Естествено това е очевидно за адекватните хора.

4

Анонимен

преди 3 години

Според мен Октопода ще продължи да съществува.

3

Анонимен

преди 3 години

Сричащият депутат - футболен съдия - Стефан Апостолов от ГЕРБ верно ли е събрал 9 000 преференции или баща му, кметът на Симитли, който има взаимоотношения с Боко Тиквата, е платил, колкото трябва?

2

Решетников

преди 3 години

Благодарим ви драги българи, успешно се справихте със задачата да свалите Бойко Борисов. За останолото няма нужда да мислите, ние сме се погрижили.

1

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на машините е намален наполовина броя на недействителните гласове. Това е важно, вчера в 24 часа беше водещо заглавие.