54

Всичко е ясно

преди 3 години

Слави е принудил Радулов да се откаже и той отстъпва място на Антон Адамов, собственик на селището Делта Хил, където живее Слави Трифонов

53

Анонимен

преди 3 години

До пайТочно обратното,българите не са искали да има такава турска партия,но европейците казват,че няма да ни приемат в ЕС,ако не създадем ДПС,партиите в България не са български,нито една от големите партии не е българска.

52

Анонимен

преди 3 години

За Радулов е пълно с досиета на ДС и компромати, той е напълно компроментиран, вътре в листата на Слави е и сина на шефа на олинеза, също разследван, а тая Юлия дето се отказва е учител в село черноочене и слави я представя като експерт в образованието

51

Анонимен

преди 3 години

До пайГлупости дрънкате.ДПС е европейска партия,може би е единствената европейска партия в България,затова турците от ДПС ги уреждат на работа в Брюксел, централата им е също в Европа и Лондон.Това е най-разумната партия в парламента.Виж ,когато бесепарите и червените им стане напечено,бягат в САЩ,а не в Европа,те са американска партия,също като Слави,а от ДПС отиват в Европа.

50

Пет години по-късно

преди 3 години

Мозъчното сътресение почти го няма, нервната ми система се пренавърза, травмата върху гръбначния ми стълб изчезна почти, кракът ми почти е както беше преди и мога да тичам и поставих европейски и световен рекорд за монументално произведение на изкуството, още имам бели петна в паметта и все пак искам да кажа:ИСКАМ СИ МОДЕРНИЗАЦИЯТА ДЕТО Я ЧАКАМ 14 ГОДИНИ, ИСКАМ СИ СТЕМ ЦЕНТЪРА И СИ ИСКАМ СКСПАНИТЕ ЗАВЕСИ В РАБОТНАТА СРЕДА...

49

акуд

преди 3 години

чист БЪЛГАРСКИ парламент ГЕРБ - СДС ще бъдат представени от 75 депутати, партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" - от 51, "БСП за България" - от 43 = 169 гласа. слави трифонов ще предаде ли БЪЛГАРИЯ ?????

48

Преди пет години

преди 3 години

Аз изказах грубо несъгласие със изборното законодателство, ситуацията в образованието и колониалният режим на Сакскобургите. Не аз не съм против Европейският съюз, все едно да съм против Васил Левски, но съм против това "да не сме равни с другите европейски народи" и позицията ми винаги е била да сме първи след равните. Да водим с пример, а не със селяндурщина, корупция, шуробаджанащина и религия до шия. В деня на изборния ден си спомнят средните ми пръсти в линейката, събудих се в Пирогов...

47

Абе,

преди 3 години

До Осман бей сюргюнлияСлед като са му поливали да се помие, не са ли му почиствали аналната тръба с телескопичен кожен шомпол?

46

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГлупости, ДПС ни е наложена от ЕС, казали са,че ако не се създаде ДПС,няма да ни приемат в ЕС,виж,че централата им е в Лондон и Европа.

45

Ина

преди 3 години

Нямат право да се отказват преди да са се заклели в Народното събрание, така е по закон!

44

Падат като круши

преди 3 години

Агент Радулов, който бистреше световната конюнктура в 7/8, защо се отказва? Нямаше ли да оправя държавата? Много отрано почват да сдават фронта. То беше лесно да лаеш от студиото. Да видим сега как ще управляват. Всеки ще ги подкрепи освен ГЕРБ, откъдето лъсна кой зад кого е. Бойко и днес показва нови отсечки, зали, салони. Разбира се, с европейски пари. Да видим на Слави кой ще отпусне такива и той в състояние ли да направи нещо, извън дебелашки присмех. Силно се съмнявам. Най-малкото е болен.

43

Мухамамамеди ибн Али

преди 3 години

ДПС и дост в коалиция и да управлават

42

Анонимен

преди 3 години

Това е подмяна на вота на суверена.Трябва да се забрани.

41

Анонимен

преди 3 години

Бандитските протестърски партии в момента се договарят задкулисно зад гърба на българския народ.-------- Да ти припомням ли как ГЕРБ дойде на власт през 2015 година? С неофициална договорка с ДПС...

40

Анонимен

преди 3 години

Един не се отказва. Той се крие в банята и търка татуровките на гърба си. Трави място за нови татуси. Не му харесват вече старите татуси на сатанист."Без милост" - No mercy, Аз идвам и водя Ада със себе си" - I am coming and hell coming with me Един търка билетчета, друг търка татуиравки, трети ще търка наровете в затвора за това драпа да има втори мандат и президентска република. Това е положението. Сейбъл, мейбъл, България!

39

izh

преди 3 години

Матряля такъв, мисленето не е от най силните му черти. Мутроприватизационния червен бизнес преди плати на царя, сега на чалгаря и сие, само и само да не се рови откъде им е имуществото и парите. Та следващата година ще трябва да им платим разходите, заедно с начислените лихви. Който не е вземал мерки да ограничи щетите , си е негов проблем, който се надява, че като се класира да ближе червени *** ще оцелее ... виж първата дума !

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44Доган и ДПС са създадени през 89 година, даже се наложи да вкарат Сокола на топло за 2 месеца, нали требва да е дисидент, борещ се за правата на българските турци :))) После го знаете...той живее в палати а вие го правите под вода като всички останали в БГ :))

37

ДО З9

преди 3 години

АКО 1200 ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ--- СА РОМСКИ.... ЗА СЛАВИ ОТ СЪЩАТА МААЛА 1000.... ИТН ПОЛУРОМСКИ ЛИ СА ?

36

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКак управляваха БСП и ДПС заедно в управлението,а сега не може?Защо да не може?

35

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДПС е европейска партия,не е турска,това,че участват турци и помаци в нея,не я прави турска партия,макар,че турци се възползват от това.И ДПС трябва да участва във властта!