74

Анонимен

преди 3 години

Ще плати ли Информационно обслужване неустойки за неработещите машини за гласуване? Кога ще затворят тази паразитна компанийка?

73

Защо

преди 3 години

Защо бьрзате сьс заключения .Ще коментираме след решения.

72

Чиста измама

преди 3 години

Няма смисъл да се коментира! Вид измама, но не като да купиш месо пълно с вода, а като да купиш месо, а да ти дадат краставици.

71

1

преди 3 години

Разбрахте ли сега какво ще е правителството.

70

Ааааа

преди 3 години

Значи гласуваш за човека а той се скрил идва друг на неговото място за когото ти не си гласувал??????????????????

69

правилно

преди 3 години

Депутатите ще ги следят под лупа!Усетили са се на време!

68

Анонимен

преди 3 години

Много разумен ход на тези които се отказаха, понеже знаят какво ги очаква в най-скоро време всички депутати, а то не е никак хубаво.

67

Анонимен

преди 3 години

До 72Ти Славчовите революционери ли имаш предвид?Ами те са там за македонската наденица,пишман революционери.Цяла седмица се крият вече в шумака.

66

Защо се отказват????

преди 3 години

Защото са меки китки. Или патологични лъжци като ББ.Един с характер няма.Неслучайно сме били 5 века роби.Една дузина революционери НЕ стигат..

65

Вирус

преди 3 години

Пак мафиотски номера на ония - в сянка.

64

Анонимен

преди 3 години

До мак"....Защо се кандидатират, щом имат намерение да се откажат?..."........................................................................................Те НЕ СЕ ОТКАЗВАТ! Шефовете на партиите им ги карат "доброзорно" да се откажат. За да влязат следващите в листите, дето не са успели да се класират:)Ако си 25- ти, а си събрал преференции за 1- ви, нали се сещаш, че изместваш първите, а те обикновено са се отчели предоволно. И ти казват да се откажеш, иначе....

63

Въпросът е господа:

преди 3 години

Че тези дисциплини точно развиват най-важните черти,умения,способности,които са функционални и са дълбоко свързани с останалите дисциплини междупредметно.И докато не се вгледате дълбоко в корена на проблема кое ни прави"неравни с другите европейски народи",а именно върховенството на закона и че срещу конституцията не се скача,добра или лоша тя е закон,който е грубо нарушен и погазен.Изтриваме член 13 ал.1,2,3,4 и Конституцията е супер,както и сметката "преобладаващо източноправославно население"

62

Въпросът е господа:

преди 3 години

За ония 720 часа по изкуства и спорт,които само настоящият министър на образованието Красимир Вълчев намали на 700,въпросът е за селяндурските чалга нагласи,които нали да не напомням за"ниската относителна трудност"на Гайдарски,квота Сакскобурготски,мълчанието на Рашидов като министър на културата и тези 52 функционална неграмотност.Няма научни данни, че техните твърдения са верни, напротив хилядолетия образователна практика твърдят точно обратното и с тези изказвания те са "булгарчета с потури"

61

Анонимен

преди 3 години

Чувал съм история за ДПС, че ако се откажеш от място, за да влезе правилния човек след теб - после било по-доходоносно от това да си депутат.

60

мак

преди 3 години

Защо се кандидатират, щом имат намерение да се откажат? За да кацне на тяхно място нЕкъв бо.к.ук, който иначе нямаше да има шанс за сладко място? Кога ще забранят тези машинации или поне да ги глобят, това е подигравка с гласувалите за тях и най-обикновено мошеничество. Какво биха казали на драгия избирател и дали са длъжни да посочат причини по-сериозни от това да речем - ама аз предпочитам да си остана кмет (и късно се сетих за това).

59

Подмняна на вота

преди 3 години

Срещу какво и Колко се отказват!!??Забележете: българки се отказват в полза на турци!

58

akudд

преди 3 години

чист БЪЛГАРСКИ парламент ГЕРБ - СДС ще бъдат представени от 75 депутати, партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" - от 51, "БСП за България" - от 43 = 169 гласа. слави трифонов ще предаде ли БЪЛГАРИЯ ?????

57

Анонимен

преди 3 години

А бе да се отказват всичките .И без това не стават.Славчо ,Мравчо и тем подобни.

56

Анонимен

преди 3 години

До жакПодготовката за влизане на България в ЕС,започва още преди 1989 година.Още около 1986 година.

55

елементарно

преди 3 години

Това са отстреляни от листите, които са имали "нещастието" да съберат преференции и да изместят непредвидено фаворитите/ тези, които са си платили/. уж, че се отказват.