163

Анонимен

преди 3 години

Да,да ,ама не както казва Карадаяъ

162

Лекар

преди 3 години

Протестърските партии отричат Коронавирус, горяха маски и казваха, че мерки не трябва да има.В момента те са на власт, а броят на заразените постоянно расте. Протестърите ще избият стотици хиляди българи само и само да са на власт и да не признаят, че са пожертвали народа си заради това да влезнат в парламента.

161

Бай Ганя

преди 3 години

Все таз фадрома или багерБойко или Слави

160

Съвестта им нашепва

преди 3 години

Крият данни. Ще има съд след време.Овреме да си признаят дорде не късно.

159

Анонимен

преди 3 години

До май месец не остана много време ,кога щял да ваксинира 3 000 000, а и знаем как по милост от Европа отпуснаха тези ваксини за държавите с малоумно управление. Това му е заслугата за ваксините, а да се хвалиш, че 50% от хората са придобили имунитет след боледуването е нещо извън здравия разум.

158

Баалсаматоръ

преди 3 години

Бързат.Да ваксинират.Ама колко ваксинирани умряха. С ковид.Семейно. Не се шегувам.

157

VVVVVVVVV

преди 3 години

ЗА КАКВО НИ СА 2700000 ВАКСИНИ ПРЕЗ ЮНИ СЛЕД КАТО ДО МАЙ ВЕЧЕ ЩЕ СМЕ ВАКСИНИРАНИ

156

Анонимен

преди 3 години

Къв имунитет бе бате. 50 семейства в блока се имунизираха и си помислиха че вече са защитене. Спряха да се пазят и ела да ги видиш до един се натръшкаха заедно със семействата си. Разнасят зяразата и се чудя как да предпазя семейството си. Това с имунитета си го тури на оная работа да не оди пеша. Няма спасение от това биологично оръжие. Този вирус е направен за масово унищожение. Той не е грип.

155

Анонимен

преди 3 години

Маниполатори комунистически май само вие си вярвате .Нищо не сте направили за таз страна ,при вас е само разруха ........избори до дупка маниполатори ама никой не ви вярва комунисти.

154

Анонимен

преди 3 години

За чий е Пфайзер. Израел се отказват от него. Май за нас остават ваксини, от които се отказват много страни. И ако в крайна сметка се окаже, че руските са далече по-удачни излиза, че ЕС и управляващите са подложили на убийство собствените си народи

153

Анонимен

преди 3 години

Бягайте при Корн... тя ваксинира с крушовката ваксина с добавка импексов ишиас.

152

Анонимен

преди 3 години

Ердоган ще пусне мигрантите и балета на Слави ще ходи да ги плаши на границата заедно с плаашилото башата на фалшиви новини арменския от гробовното трио.

151

Анонимен

преди 3 години

Избори до дупка, комунистите трябва да не помирисват власт, расипниците на държавата.А Слави прецака младите ......с комунистите.

150

до 167

преди 3 години

милиардите са 29 Не са 20

149

Анонимен

преди 3 години

Ще го търсите Борисов много скоро ще разберете от къде изгрява слънцето. Но за българина винаги става по трудния начин. Докато не се опари не знае къде е опасно. Кой ще ви бърше кирливите бакии? Европа вече спря фондовете един път през 2014 по времето на БСП и Орешарски. Сега ще ги спре отново. Няма да пуснат 20-те милиарда на нестабилно правителство без план за излизане от кризата.

148

Анонимен

преди 3 години

Бай-бай, Бойко!

147

Баче Кико

преди 3 години

Май месец частното лице Бойко Методиев Борисов няма да ваксинира или инспектира. Ще си стои затворен у къщата в Банкя.

146

bocko

преди 3 години

Тоя се изчерпа откъм умерени хвъркати фрази и мина на дебелото, 3 млн ваксинирани до Май!?Боце ходи почивай некъде със заграбените млрд-и и си трай. Свърши с политиката. По-добре гледай как да изпереш парите, че млрд-и не се харчат толкова лесно. Тежко е да ги гледаш и да не можеш да ги харчиш. То и затова ревеше тия с мерцедесите, с бентлитата, майбасите и т.н. Тежка е участта на грабителя в овча кожа.

145

Анонимен

преди 3 години

До май ще имаме колективен правителствен имунитет срещу гнусни нагли герберчета

144

Не!

преди 3 години

Kъде ще намериш толкова будали :ДДД