243

Анонимен

преди 3 години

Само 3 мил?? Кажи поне 30 милиона бе Боко. Като лъжем да лъжем, нали сме сериозни политици и сме на цело на ЕС? ахахахахааа......

242

На БХ

преди 3 години

Му е през оня работа... нали няма да е премиер, може да обещае всичко на всеки, само да го усети какво му трябва...Не, ме не е патологичен лъжец, осъден на всички инстанции..И в това сме първи - имаме си осъден в съда премиер за лъжа!

241

Гого

преди 3 години

Този най- големия лъжец , до сега има ваксинирани 234 000 души ,най -малко сме в света ,а тоя хвалипръцко все сме най - най- и сме винаги на дъното. НАРОДЕЕЕ!?

240

истината

преди 3 години

Трябват ни работещи ваксини , и резултати , а не празни цифри и ваксиниране със спорни ваксини.Къде е руската ваксина?

239

истината

преди 3 години

Не се издържа повече да слушаме как сме супер , най- добре , а по- смъртност и бедност сме първи! По- бързо ги разкарайте и да се лекуват и да си харчат откраднатите млрд от народа

238

И

преди 3 години

Не 3, направо 5.

237

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"На отказалите ваксина, да си плащат лечението от ковид, ако се разболеят."А ваксинираните ще се откажат ли от лечение, ако се разболеят от ваксината?

236

Анонимен

преди 3 години

На отказалите ваксина, да си плащат лечението от ковид, ако се разболеят.

235

Анонимен

преди 3 години

До Доктор тиквунВиж, приятелю. Работата на вирусите е да се разпространяват и никой не може да ги спре. Илючзия е, че някакви мерки ще го направят. И тези го знаят. Но въпросът е, след като го знаят, защо ни лъжат и ги налагат тези мерки?

234

Анонимен

преди 3 години

А вие ще видите Белене какъв хубав, огромен проект ще стане!!! Ще видите, ще видите, ще видите.... А, разни неща се срутиха!!! Метрото протече. Пътищата са като след война. Видяхте ли??

233

Анонимен

преди 3 години

Пожарникар разбиращ и от медицина. Доктор на науките!! Защо не го номинират за Нобелова награда? Или да отиде в "България търси талант". Пази Боже пожарникар да ни управлява отново!!!

232

Доктор тиквун

преди 3 години

... и "морският бриз ще спре вируса". "Колко умно постъпихме, като оставихме вируса да се разпространява...". Европа се учи от вас.... Лека им пръст на починалите, за които няма ВМА.

231

Анонимен

преди 3 години

Академик:Абсурд.Колективен имунитет ще има най-рано в края на годината.

230

Стига бе!

преди 3 години

Вече никой не се интересува от този инспектиращ нещо си с джипката. Стига сте ни занимавали какво бил казал, той и без това само глупости ръси. Сбогом герберинго!

229

HeinrichHimmler

преди 3 години

Сутринта специалист по заразни болести имаше интервю в сутрешен блок, където заяви, че с тези темпове на ваксинация няма да достигнем скоро стаден имунитет. Е мутрата от Банкя явно е по-вещ в тази сфера, щом обявява, че до май месец ще го имаме. Кога ще потърсим сметка на мутрата за всекидневните му лъжи. С какво ще бъде наказан за поредната си лъжа?

228

иван

преди 3 години

всички знаем , че не може да смята. всички знаем , че от нищо не разбира. и все пак оставяме това нещо да ни диктува на всички за какво трябва да мислиме..... журналистите създадоха чудовище и продължават само с него да ни занимават...

227

Анонимен

преди 3 години

Добре, че след няколко дни ще се отървем от тоя

226

ДДРОнег

преди 3 години

То боко друго, освен строежи, нищо ман не направи, или се лъжа ?!Сякаш не е премиер, а зидаромазач ?!

225

Антвак

преди 3 години

Дай боже да има толкова доброволци , че дане закачат инас , ограничават и занимават с глупости.

224

Анонимен

преди 3 години

Туй докога ще го гледаме и ще му слушаме глупостите?