428

Анонимен

преди 3 години

"Германия е държава член на НАТО. Всеки член на НАТО има правото да задава въпроси за дислокацията на руски армейски части." - Това по силата на кой договор? ... :) ... За да имаш право на нещо, трябва да е уредено правно, иначе нямаш право. Или викаш ти НАТО има всички писани и неписани права в цялата вселена... :) ... Аз като съм гражданин на държава членка на НАТО имам ли право да знам кой руснак си мести пушката от спалнята в хола? Питам те, защото явно си наясно с материята... :)

427

fff

преди 3 години

Как накъде? Към Берлин!

426

баба мара

преди 3 години

а двата ам кораби за какво навлязоха в черно море създавате нарочно обстановкана конфликти и след това се заканвате на русия махаите се от балканите и черно мореправете си ученията в мексиканския залив аз искам мир и не желая конфликти сникои ето ви пример комик избран за президент които го премятат както си искатние пък си избрахме чалгата

425

.....

преди 3 години

Дядо и какво стана Берлин беше пред нас врага беше на колее

424

полковник Колев

преди 3 години

Анегретката,външния министър на Франция и всички останали на командни постове в НАТО да обяснят защо се навират по цяла Европа и директно в близост до границите на Русия!?...Имат късмет че не е жив Сталин.

423

HeinrichHimmler

преди 3 години

До 2 години светът влиза във активна частична световна война, след като вече над година е в тиха световна война! Всички държави се въоръжават! Русия, Китай и Азия ще господстват и ще наложат новия световен ред над тираните от САЩ, Великобритания, Германия и парвенютата от Франция. Турция чака, но най-вероятно ще подкрепи братушките. Иран също! Честито и наздраве. Съветвам ви да укрепите мазетата по вилите си на село, който има. Изчистете старите пушки и се запасете със храна и си засадете!

422

HeinrichHimmler

преди 3 години

Братушките не дават отчет не разбрахте ли ? И не ги дразнете, че в тази чуплива ситуация, много лесно с Китай могат да минат през половината свят и да лепнат един звучен шамар на Щатите и западна Европа. А тогава ще дойдат Иран и Северна Корея. Китай са толкова силни вече, че почти сами могат да завладеят света. Дюшеш ще им дойде ако конфлитка в Украйна стане международен, защото тогава ще имат причина да изринат всичко с помощта на Русия и после джендерастията и толерастията спират!

421

Анонимен

преди 3 години

Германия е държава член на НАТО. Всеки член на НАТО има правото да задава въпроси за дислокацията на руски армейски части.

420

Анонимен

преди 3 години

Днес.бг цензурират думата мес_ти ... хахаха ... Вие нормални ли сте? Какво й е нецензурното? ... :) ... Светът изтрещя тотално...

419

Анонимен

преди 3 години

Който се интересува какво се случва да чете Бжежински и Жордж Фридман.

418

Анонимен

преди 3 години

Интересно, направо военните на всички държави в света да започнат да дават седмичен отчет на Германия и Франция, кой, кога и накъде смята да си мести войските... хахаха ... тези тотално изчаткаха. Ако Германия няма намерение да напада други държави направо да споделят с останалия свят всичките си военни тайни и планове за следващите 10-ина години. Не съм русофил (и рософоб не съм), но думите на немския министър ми звучат като някакъв виц. Защо пък руснаците да дават отчет на някой?

417

Койчо

преди 3 години

Германия от позицията на какво или на кой ще иска такава информация.Да задават въпроси за придвижването на руските войски на територията на Германия, разбирам, ама в кой крачол ще си го мести и кога, никой не е задължен да им дава отчет.Ако нямало какво да крият да си кажели всичко. Хаххахахах, добре.Мисля си, че скоро запада ще си понесе отговорността за надменното си отношение към целия останал свят, много скоро.

416

Анонимен

преди 3 години

Какъв въпрос - войскките накъде? - 15 миниту са в Киев и за 30 минути - Берлин. Или са забравили?

415

Бъдеще!

преди 3 години

Докато съществува Космическа Америка, примитивна Рус няма бъдеще, без бъдеще са и българските комунисти...

414

Анонимен

преди 3 години

Както винаги, една дума и умствено скопените *** бълват безкрайно русофобски заклинания!Още веднъжР у с и яДръж! Дръж!

413

Анонимен

преди 3 години

НАТО накъде?

412

Анонимен

преди 3 години

Рашките побеждават с помощта на САЩ, ама то трябва и акъл, иначе нямаше да има рашка

411

Анонимен

преди 3 години

Бандеровците убиха едно четиригодишно детенце в Донбас,но на запад за това нищо не питат. Затова има войски, защото укрофашистите убиват дечица

410

komitata

преди 3 години

някой май задава въпроси излишни -всяка държава може да се придвижва каквото си иска и където иска -какво правят военни части на Нато в Черно море и на територията на съседни страни на границата на Русия

409

до 451

преди 3 години

Коя е победената държава от Втората световна война.