448

Анонимен

преди 3 години

Франция > Германия

447

Анонимен

преди 3 години

Германия загубила всички войни с армия по-слаба от полската, къде се бута сред великите.

446

Deutschland

преди 3 години

Германия е най-великата страна - люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят!Deutschland uber alles!

445

Що за шушумиги са

преди 3 години

западняците!? Къде отивали руските войски!? Където си искат, ако искат цялата си армия ще стоварят на границата, те са си на своя територия. А защо не пискаха на Турция, която въпреки забрана, навлезе с танкове в Сирия, защо тогава мълчаха?

444

Анонимен

преди 3 години

Абе той Хрушчов през 62 им разказа играта! Ако много искат USA кораби в Черно море, със сигурност ще изплуват руски подводници пред Манхатън и в Мексиканския злив!?

443

Анонимен

преди 3 години

Satanata USA demonizira Rusiq ne vsichkoto otgore iska ES da napadne Rusnacite toq pyt pravo v tikvite kravarski schtee

442

БПФ

преди 3 години

Смешната германия, дето допреди месец се молеше на Русия за още газ, въглища и петрол, няма право да задава такива въпроси - нито по селата на правото (защото Русия е суверенна страна), нито по правото на силата - защото в съвременната реалност при война Русия ще прегази германия за 24 часа максимум. Германските войници ходеха на учение с боядисани дръжки от метли, защото нямат пушки !!! Наистина ли тая гнъсна и уродлива леcбийка - дето им е "министър" си мисли, че може да държи сметка на Шойгу?

441

АНДОН КИРИЛОВ

преди 3 години

До Митко....ТИ УСРАИНСКИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ ЛИ ЗАЩИТАВАШ....ИЛИ ВОЕННИЗИРАНИТЕ ФАШИСТИ ОТ АЗОВ...ИЛИ АЙДАР....ИЛИ ФАКЕЛНИТЕ ШЕСТВИЯ...ИЛИ УБИЙЦИТЕ ОТ ОДЕСА

440

Анонимен

преди 3 години

До МиткоТук не става въпрос за това, дали някой защитава Русия или не. Ако Русия започне да търси обяснения от България, защо сме си преместили изтребителите от Пловдив във Варна, аз лично ще напиша коментар, че това не е тяхна работа и да си гледат Русия-та. Същото пиша и сега - не е работа на немците или французите, къде и кога руска армия се придвижвала на територията на Русия, че чак и отчети търсят. Елементарно, но не е за елементарни хора...

439

Анонимен

преди 3 години

Австрийската империя вече иска сътрудничество с Москва.Германия може пак да се разпадне на десетки държавици.

438

Анонимен

преди 3 години

Германия да мълчи, още не е минал и 1 век от извращенията които правеха , нямат право на мнение.

437

Анонимен

преди 3 години

Забавно заглавие, питали Москва , войските накъде ? Е как накъде , към Берлин , разнира се :)))

436

Забравиха Сребреница

преди 3 години

От руска страна имаше изявления, че няма да допуснат опити на Киев да "реши руския въпрос" на териториите на Донбас по метода "Сребреница", т.е. с масовото му изтребление. Нищо не пречи на Франция и Германия да дадат гаранции, че и те няма да допуснат такова решение на "руския въпрос" на тези територии. Само че те не само не правят това, а дори дават всичко от себе си информация за опасенията от появата на нова Сребреница да не намери място на страниците на френските и немските медии.

435

Анонимен

преди 3 години

Тези натовци преди да почнат учението вече се изпускат ...

434

Митко

преди 3 години

Ама много защитници на Русия. Незнам дали България така пламенно защитавате или само я плюете. Великата Русия избива лошите украинци - защото виждате ли, заплашена е Матушката. Е как бе - с всичкото това оръжие, след гаранциите да не се закача Украйна, но да не им се дава да станат ядрена сила... Ако Украинците не си бяха дали ракетите дето си ги бяха направили, какво щяха да правят сега Руснаците се питам? А нашите рублажии са си ясни.

433

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Товарищ Песков ако знае колко го обичаме заедно с неговият Амо,веднага ще ни присъединят към руския свят,да ни защитят от лошите западняци!!Защото Русия е най миролюбивата страна в света и на Луната и на Марс!!Я другой такой страной не знаю где так волна дъйшит человек,как Навалного,например!!А ний сме решили за гергьовден да ядем украинско агне,щот сме мирен вълк,а това агне ни мъти водата от отдавна!!Друго си е да си имаш територийки наоколо и зомбита да се трудят за Руский мир!!

432

Анонимен

преди 3 години

Франсетата пък кой ги бръсне за слива?

431

Анонимен

преди 3 години

Германия е на път да загуби и третата световна война.

430

Juls

преди 3 години

Все едно комшията да ми държи сметка що си държа бухалката в коридора а не в спалнята. Натовците изнагляват !

429

Анонимен

преди 3 години

"Германия е държава член на НАТО. Всеки член на НАТО има правото да задава въпроси за дислокацията на руски армейски части." - Това по силата на кой договор? ... :) ... За да имаш право на нещо, трябва да е уредено правно, иначе нямаш право. Или викаш ти НАТО има всички писани и неписани права в цялата вселена... :) ... Аз като съм гражданин на държава членка на НАТО имам ли право да знам кой руснак си мес_ти пушката от спалнята в хола? Питам те, защото явно си наясно с материята... :)