368

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКой ти е чито, викаш Джо... Да не е онова сенилно старче, което не различава жена си от сестра си?То може и да няма разлика между двете де...

367

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 422"Това е доста различно - руснаците говорят за отношението на официалем Киев към мирното население на страната!"Руснаците да си гледат тяхната кочччина. Нямат работа в делата на други държави, военни или други.Смешниците сте русоробите с лицемерието.

366

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 409Това е доста различно - руснаците говорят за отношението на официалем Киев към мирното население на страната! Отправна точка за размисъл (ако го можеш) Югославия/Сърбия и Косово, Югославия и Босна, Сирия, Иран, Либия...Това бяха официалните предексти за нахлуването в тези страни (но не от Русия)!Защо насила искаш да си смешника на форума?

365

Анонимен

преди 3 години

Има разделителна линия, има Мински споразумения, за чий по дяволите путин пак се вре между шамарите? Никаква война няма да има реално, това е камуфлаж заради немотията в русия, но ако се престрашат путин и компания, живи и здрави да са, ще си го получат четвъртит от Чичо Джо!

364

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТАма другарю, ако ти си като руснаците или по-зле - моите съболезнования.Ние, българите не сме!Как си се докарал дотам?

363

Анонимен

преди 3 години

Че коя е германия?Нейните инструктори защото са на Руска територия?Украина была и будет Россия!!!!!

362

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТИ Хитлер така си мислеше за половин Европа, а после сдъвка капсулата с цианкалия.

361

АнонимеН

преди 3 години

ИЗОБЩО НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ!!!МЕРКЕЛ И ПУТИН СА ЗАЕДНО!

360

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

До Анонимен 413Беше част от Украйна! Минало бешело свършено невъзвратимо !

359

Анонимен

преди 3 години

Е как да не е плакала русия заради маневри на ВСУ на украинска територия, нали точно в това путин, лавров, песков и сие обвиняват Киев? Отделно намеренията на суверенна Украйна да влезе в НАТО направо психясват " великите" споменати по горе таварищи! А това е само и единствено решение на украинците, какво бъдеще искат за страната си, русия да си гледа собствената ***!

358

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

До Анонимен 410Е а дано и унас да има такова "нямане какво да ядат" !Определено е за предпочитане пред асфалта на тиквоня !

357

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ"Донбас е независима територия!"Донбас е част от Украйна, но от русоробите, които са свикнали да крадат от всякъде, е нормално да твърдят, неща, които им позволяват да крадат още повече!

356

Анонимен

преди 3 години

"Германският министър на отбраната към Москва: Войските накъде?"Към Берлин ако не си гледаш работата.

355

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

До Анонимен 409Донбас е независима територия! Каква работа имат там укрите?

354

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТРусоробите пак сте се набълбукали с фантазии, но вие в такива живеете, иначе трябва да се борите с мизерята, в която сте.Сега гледам по руската телевизия: дават манифестации с флагчета пак. Иначе нямат какво да ядат, но им прожектират пропаганда. Това ще вечерят доста хора в Русия тази вечер.:)

353

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 407Само глухите, слепите и русофилите не са "чули" за постоянните ревове от Кремъл за това какво Украинците правят на украинска територия (Донбас), но от нагли русофили можеш да чуеш посред нощ да ти казват "Добър ден".

352

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Германчетата се леко притеснени да не би Руската армия отново да поеме към Берлин ! Споко бе, само ще мине на път за Вашингтон !

351

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 406Лъжите се опровергават с факти, а не с крясъци..... След като твърдиш нещо - докажи го!

350

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 405"Ами тя Русия досега не е "плакала", че Украйна извършва маневри на територията си,"Я пак?Русофилчетата не сте ли нясно, че лъжите ви са очевидни?

349

Анонимен

преди 3 години

До мазепаАми тя Русия досега не е "плакала", че Украйна извършва маневри на територията си, че Франция го прави, че Германия...Само напомня, че Франция, Германия, САЩ извършват "маневрите" си на територията на чужди държави - Сирия, Ирак, Афганистан, Либия ...Отделно, че в България, до "демократичните" промени, чуждестранен окупационен корпус никога не е имало!Та не занм кои са робите - търпящите това положение или...