370

Анонимен

преди 3 години

ВСП и ДПС искат всичко деструктивно за България, затова ще подкрепят чалгаря и уличните отровни, за да могат после, в мътна вода риба да ловят. Да дойдат, като спасители на една фалирала, стагнирала държава, в чието правене искат да участват.

369

Празников

преди 3 години

Тя:Не подкрепя референдума,иска повече пари от левче.Сега щяла да прави политики със Слави!Няма вирус, всичко е лъжа.После ББ не можел да се справи с пандемията! ББ играел с дпс.Всички знаем кой беше с тях и то официално! Всички знаем кой издигна президента!Всички знаем какво е направила още на 27 години!"Борба с корупцията" 😉 Има още в партията на "кой"..но да споменем и бившите кадри в"новите"партийки или няма смисъл те се виждат и чуват почти всеки ден!А мълчанието е злато за някой сега

368

Анонимен

преди 3 години

То не беше Сполука,то не беше Визия...Аре чиба бе.....На седващите избири 8-10%.

367

Д-р Ох Боли

преди 3 години

ИСКАХМЕ ПРОМЯНА!, ПОЛУЧАВАМЕ ЧАЛГА! Такава е съдбата на столичани от селата!

366

Атака си е Атака

преди 3 години

Атака и в нейно лице нациолналист номр едно-г-н Волен Сидеров кой ще подкрепи?

365

О..

преди 3 години

Леле !

364

Влак GT

преди 3 години

Естествено!Петата колона на русия ще подкрепи всичко деструктивно за България!

363

Анонимен

преди 3 години

ДРУГИТЕ ИЗБОРИ: ГЕРБ- 28% СЛАВИ-15% БСП-12 ДЪ БЪ-10% ДПС-9% ВМРО-5% , А ИЗПРАВЕНИТЕ МУТРИ ПОД 4%.... ПАК ГЕРБ И ВМРО -- НЯМА ДА МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСВО.... САМО ПАРИ НА ВЯТЪРА

362

Анонимен

преди 3 години

За съжаление жена не става за ръководен пост.От скромния ми опит има два типа жени: истерич ки и флегматич ки.Нинова е от първия тип.Ние мъжете имаме топки и от нас зависи как ще се движи света.С една малка забележка, мъжа да не е мека китка.

361

"БСП е сила...

преди 3 години

без която не може в гробищата,където почива в мир и покой,по-голямата част от електората им!Бог да ги прости!В прашясалите архиви на историята с техните минали "геройства,подвизи и слава",както и на доизживяване по-градовете и селата!Другото е ала -бала за играта, за жалките останки от електората и най-вече за парата!ПАРИЦА-ЦАРИЦА,това е истината!

360

Митко

преди 3 години

До Анонимен : Много пуши и ѝ е дрезгав гласът...

359

Стара социалистка

преди 3 години

Питам аз:КОЙ ще ми даде парррииии?

358

Т К О

преди 3 години

Няма ли кой да и каже, че е ЖИГОСАНА на челото с надпис ТЕХНОИМПЕКС и колкото и да се пъне все по дълбоко ще заорава!!!Тя няма срам и достойнство и тези около нея са длъжни да я спрат!

357

шопендар

преди 3 години

и най вероятно ДС СЪТРУДНИЦИТЕ на слави ще приемат под сурдинка,след което ще се присламчат и министрите на мая,и истината ще лъсне,сеира ще започне,а народа ще плаща

356

Анонимен

преди 3 години

Такова падение на бсп до сега не е имало. Стигна се до там, че от една страна предлага подкрепа, която изобщо не е искана, а от друга - копира това, което предлагат от дпс т.е. което предлага самия Ахмет Доган. Е, ако има и целувка между Корнела и Сокола, тогава Станишев и Местан биха им завидяли.

355

Анонимен

преди 3 години

'' Нинова призна: БСП ще подкрепи кабинет на Слави ''..................в момента наблюдаваме цирк с коне ... Дпс, Бсп и Герб казаха че ще подкрепят Слави, а Слави ще хвърли мандата, защото си мисли, че на нови избори ще вземе пълно мнозинство ...

354

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

353

Стара социалистка

преди 3 години

Питам аз:Койще ми даде парриии?

352

Анонимен

преди 3 години

нинова е секси,аз бих направил коалиция с нея

351

Анонимен

преди 3 години

Слави лесно може да направи кабинет - подкрепата я има, но става заложник на партиите осигуряващи тази подкрепа. В крайна сметка най-лошия вариант е отново мутрите да са на власт, а дали Слави ще направи правителство или ще има служебно правителство, все е много по-добре.