390

798099

преди 3 години

Слави е политическа ***. Помните ли знака "забранен завой наляво, а?Е, зави наляво, нали

389

Анонимен

преди 3 години

- Ванка, не издържам вече в това Бесепе, всички ме хулят и мразят, искам пак при тебе в старото Седесе, да ме правиш пак шефка на предприятие за крадене...- Трай, Кyри, още малко остана и го закриваш Бесепето, разкара старите, разкара младите, роследно разкара наборите, останахте само ти, разни заспали, презендента и баджанака му.

388

Анонимен

преди 3 години

Страхотно решение Нинова. Комунизъм, чалга, то си е все селения. Пък и нали сме те сложили да я унищожиш тая столетница най-накрая. Имате токова подсъдими олигарси, които ще са страхотна експертиза за новите кражби.

387

Анонимен

преди 3 години

Техноимпекс? Фронтиер? Халкидики?

386

Щирлиц

преди 3 години

Да посрещнем поредната тройно-четворна коалиция,зад гърба на която са наредени отбор аййййдуууци.

385

Анонимен

преди 3 години

До 405 Я ми кажи коя партия не е клиентелистка ,че да гласувам за нея?Сите са отворили едни усти като лами,само да лапат.Особено Майчето и мокрите ***,зер ,огладняли са зверски.

384

Анонимен

преди 3 години

до к.335По съдържанието на коментара си личи, че си гербер. Накрая си се изложил, написал си "конграДЮейшън". Боце казваше: "конграЧУлейшън". Учи се от Пожарникаря. А вярното е конгратюлейшън. Има една песен, започваща с "Конгратюлейшън енд селебрейшън..." Като постоите в опозиция един мандат ще научите и английски език. Но вие сте клиентелистка партия и като минете на гладен режим, без да крадете, още на 6-ия месец ще се разпаднете.

383

Анонимен

преди 3 години

"Според нея БСП е ключов фактор, без който не може да се състави правителство."===Така ли? Тръбеше, че няма да се коалираш с ГЕРБ, сега със сигурност си хапеш ушите от яд, че си го казала. Сега нямаш друг избор, освен да се мазниш на вторият с най-голям процент, толкова ниско падна. Само че Слави неведнъж те е нападал открито за простотиите ти и няма да иска коалиция с теб. А аз самият се надявам, че ти и "партията" ти ще заминете на бунището на историята.

382

Нинова

преди 3 години

Сега разбрахте ли другари!Не курдисаме ли РОМ-ЖЕНДЪР да води БСП власт няма да видим!Назначихме МУТРИ-МИЛИЦИОНЕРЕ за капиталисти и сами се прекарахме.Не може *** салам да вардят!Шумкарите изядоа кашкавала другаре,но оставиха поне слама!

381

Анонимен

преди 3 години

Пожарникар ,ама мина 12клас в управлението на държава,а шоуменът тепърва ще се учи.Ако изобщо е способен на това .Ама нищо ,ще ви раздава телевизори ,вместо заплата.Аре,радвайте се!На аванта сте

380

Как Сийка

преди 3 години

Мо,Нинова,мо,всички разбраха,само ти се оказа пак неразбрала - НИКОЙ НЕ ИСКА ДА БЪДЕ В ЕДНА КОЛА С ТЕБ !!! И СТИГА СИ ПЛЕЩИЛА ВИЦОВЕ - НЕ СА ИНТЕРЕСНИ,СЪЩО КАТО ТЕБ !!! Чиба от политическата сцена - само досаждаш на всички !

379

Стара социалистка

преди 3 години

Пита аз:КОЙ ще ми дадее паррииии?

378

seira

преди 3 години

До Нищо ново 397:"ЛЕГИТИМНОСТ" НА ИЗБОРИТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА КАТО ПОНЯТИЕ!ИЗБОРИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ЗАКОННИ ИЛИ НЕЗАКОННИ."ЛЕГИТИМЕН" Е ОНЗИ ПАРЛАМЕНТ В КОЙТО РЕШЕНИЯТА СЕ ВЗЕМАТ С ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА 50+1 % ОТ "ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС" ИЗБИРАТЕЛИ!НЕ Е ЗАКОННО ДА СЕ ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МАЛЦИНСТВОТО ОТ "ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС" ИЗБИРАТЕЛИ!В БЪДЕЩИЯ "УЖ" ПАРЛАМЕНТ НЯМА ЛЕГИТИМНО МНОЗИНСТВО!ПАК "ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА" ИЗВЪРШВА ИЗМАМА!ДОКОГА?!НАРОДЕ!!!!!

377

ноятс

преди 3 години

Еййй, тъз кака вожд голем! 6 месеца се туткат за Радев, а само за 6 минути проведе и конгрес и референдум за подкрепата на Славча. :) Хвала, другарко!

376

ЗА 30 години

преди 3 години

До Време за промяна:абе тая промяна я гледаме вече 30 години бе,ти де живееш ,че и са прайш ,че мислиш ,че от тебе зависи нещо!Кой си ти бе?Като нямаш мъни си никой и само си сънуваш промяна бе!

375

Нищо ново

преди 3 години

До seira: При 50% избирателна активност изборите са легитимни.А сеир винаги има.

374

seira

преди 3 години

"Грехът да се мълчи, когато трябва да се протестира, превръща хората в страхливци!"Елла Уилър Уилкокс"ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ", ДАМИ И ГОСПОДА,ДОКОГА ЩЕ БАЛАМОСВАТЕ НАРОДА?!ПРЕД ОЧИТЕ НИ СЕ ИЗВЪРШВА ПОРЕДНОТО БЕЗЗАКОНИЕ:"КОНСТРУИРА" СЕ ПОРЕДНОТО НЕЛЕГИТИМНО "УЖ" НАРОДНО СЪБРАНИЕ!ОТНОВО ЦИК ОБЯВЯВА ИЗБОРИТЕ ЗА "ЗАКОННИ", ПРОПУСКАЙКИ ДА УДОСТОВЕРИ, ЧЕ В ПАРЛАМЕНТА ВЛИЗАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МАЛЦИНСТВОТО ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!ПАРЛАМЕНТА Е НЕЛЕГИТИМЕН!НЕОБХОДИМИ СА НОВИ ИЗБОРИ!НАРОДЕ!!

373

Време за промяна

преди 3 години

Коалиция с ГЕРБ е 150% невъзможна". Това е. Големият губещ е Бойко. Министерският съвет вече отдалеч ще го гледа. Никой от новите парламентарни партии не иска даже и да разговаря с него.А БСП ще подкрепя правителство с мандата на ИТН но не безусловно, а за определени политики.

372

13000

преди 3 години

Принца ритна камбаната на 99 ,а бисипету на 130 и още диша!Ега ти и дълголетието!

371

Анонимен

преди 3 години

Славчо чалгаря излъга за пореден път, имал симптоми...Как пък, точно сега?