310

Анонимен

преди 3 години

Трифонов е очевиден лузър.Същността му не е лидерска.Да, бива го в гротеската, но това ли иска от него НАРОДЪТ-живот във водевил?!

309

ДО 319

преди 3 години

СЛАВИ БЕЗ АДМИНИСТРАЦИЯ ЛИ ЩЕ РАБОТИ ??? ЕДИНСТВЕНО МОГАТ С РАДЕВ ДА ИЗГОНЯТ ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ..... ЗА КМЕТОВЕ И ОБЩ.СЪВЕТНИЦИ ИМА ОТДЕЛНИ ИЗБОРИ..... УЧЕТЕ ГИ ТЕЗИ ПРОСТИ НЕЩА.

308

Анонимен

преди 3 години

Борисов смело да връща мандата на Радев.Единственият начин Борисов да смачка Радев на следващи избори е да остави въпросният да състави служебно правителство за да му видим истинската същност.Повтаряме ценария Орешарски 2.

307

до 3 1 8

преди 3 години

Защото има фобия, че някой ще му подхвърли наркотици. На всеки 6 мес. прави тестове на гардовете си с детектор на лъжата. Ей.. много трият тука направо с фадромата се махат коментари. Хаахаха загубих си граматиката от смях.

306

Анонимен

преди 3 години

Ех,душички! Как всичко между вас си лъсва като дупе на месечина..

305

до 320

преди 3 години

Защото има фобия, че някой ще му подхвърли наркотици. На всеки 6 мес. прави тестове на гарбодевете си с детектор на лъжата.

304

Недоразбрал

преди 3 години

Дрогарьо Славуца,а и вие другаре Бойкикев,Атанасов и вся борческая класа против статуквото и мутрите,въпрос с невисока трудност към вас?!Само ГЕРБ ли се оказа накрая от статуквото,щото не чувам да мяцате против офертите на С ла нинова,на ДПС то,Данчо Мен тата?!А те тези две групи от ползватели на Парламента не само са статукво,ами направо са статус?То май вие се забъркахте в мантрите,заканите,пучите си масали и измамите?!Нечестивите ще бъдат уловени от въжетата на собствените си беззакония!

303

ТРЯБВА

преди 3 години

Много се кефя на квиченето на гербаджиите , бесепарите отдавна спряха да *** .Разбирам злобата им - ще си изгубят добре платените Заплати в Администрацият и няма да могат да тъпчат Народа .

302

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО СЛАВИ ИМА ПО-ГОЛЯМА ОХРАНА ОТ БОРИСОВ....???

301

Анонимен

преди 3 години

Всички системни партии с КЕФ очакват провала на Трифонов, а освен ИТН, всички други партии са системни.За Трифонов важи максимата:Внимавай какво си пожелаваш, защото може да ти се случи!Трифонов очакваше да е опозиция, НО хайде да видим как ще управлява,!

300

Анонимен

преди 3 години

Шат-шат-шат на Нинова главатааа :D Ниеее сме лошите в страшния филм.тъй пожела си съдбата Мъжки момчета сме, знаем сами - лоши ще бъдем докрай!Някога всичко ще свърши така - някой пред нас ще застане с два пистолета във всяка ръка, търсещи наште сърца.

299

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 3 години

ТАЗ *** ЧИМШИРА ШИ ГУШНИ ,НО КОКАЛА НЯМА ДА ПУСНИИИ!!!!

298

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 312Боко си е мутра, бил е в техните среди, противняк си е, обаче Славчо пее песни за мутрите, прави се на такава а какво излиза насреща....едно голямо недоразумение :))) После ме обвинете че за никой не искам да си дам гласа, щото са ми еднакви всичките :))

297

Анонимен

преди 3 години

289 Горкият, чалгарят от Учин дол си е въобразявал, че аплодисментите и сълзите са за него?! Не, Славчо, те са за България, която ти искаш да разсипеш.

296

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха само Нинова успя да изчагърка БСП и да я обърне с хастара. Честито на пропадналите! Мощно урааааааааааааааааааааа!

295

Анонимен

преди 3 години

Бодигардът на чалгаря е типична мутра като него. Противен външен вид, малко по-"симпатичен" от шефа си. Отврат, и това ми било лицето на промяната.

294

Анонимен

преди 3 години

Никой не излезе да обясни защо отстраниха Корнелия Нинова за корупция през 2007 г

293

42

преди 3 години

След това и изявление, докато тя е начело на БСП няма да се случи да гласувам за тях.Като се замисля и да не е тя, пак няма да случи, но да подкрепяш Станислав Трифонов е жестоко падение.

292

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 296Да изпее ние сме лошите момчета, да сложи черните очила, че да не вземат феновете му да разберат че го е страх :)) С приказки мутра не се става Славчо, виж по плюене може и да станеш някога, къде изчезна "железния човек"....а да, забравих, скри се :)))

291

Анонимен

преди 3 години

Г-жо Импексова, изказвам съболезнования за смъртта на Болгарское Струтище Позитано 20. Изпращам 20 червени рози на паметника Бесни Страшни Пенсии.Почивайте в Мир!