368

Анонимен

преди 3 години

Мисля че на Путин му се клати режима. За това търси да измисли проблем навън. Обикновенно държавниците на които са под заплаха да загубят властта си, те правят война. Война за отвличане вниманието на хората от вътрешните проблеми.

367

1

преди 3 години

"Ако Съединените американски щати и НАТО започнат да подкрепят Украйна и да нанасят удари по Донецката и Луганската народни републики, Русия със сигурност ще влезе във военен конфликт, каза военният анализатор Сивков."Русия СЪС СИГУРНОСТ ще влезе в Украйна, независимо какво прави Украйна или НАТО, тъй че по-добре НАТО да помага открито на Украйна да си защитава официалните държавни граници.

366

Анонимен

преди 3 години

Добре,че с тези нямаме граница.

365

Анонимен

преди 3 години

До 403"в Украйна не върви ли срещу Русия ...?"Украйна не се кани да напада Русия, приятелю, Русия се кани да нападне Украйна. Повтарям, Русия се кани да нападне суверенна държава.И ще си намери майстора.

364

До 397 ЧЕБУРАШКАТА

преди 3 години

Дай информация за това дете през 2014 или си съчиняваш...това че в Русия върви пропагнда..съм съгласен...а в Украйна не върви ли срещу Русия ...? Чакаме те да отговориш..

363

1

преди 3 години

До Чебурашка"В самата Русия пропагандата война и сатанизацията на украинците се вихри с пълна сила."По руските държавни медии нон стоп се бълва пропаганда, пускат се филми от ВСВ и се интервюират висши военни, които говорят за "неизбежността" на това да трябва да "защитават" Русия ... като влязат в Украйна.Това си е съвсем официално, дори не се крият какво мислят да правят.Реално Запада трябва да разтовари няколко дивизиии и два самолетоносача да влязат в региона, но Запада още се"надява"

362

Генерал Куропаткин

преди 3 години

Украини - еть Рассии !Болгарию - еть Тракии и Мизию = Всьох етьт Греческих Регионами .

361

До 379

преди 3 години

Напрежението расте Къде ще ходи Сидеров,бе? Този не може да разичи дръжката на автомата от пълнителя.Даже не е ходил войник.

360

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаПо същество по-голямата част от руснаците са неграмотни ***, които искат кръв. Точно като българските русофили, които не се свенят открито да подкрепят политически убийства, мъчения, мачкане на човешки права и т.н. Газдовците и комунизма се привличат .

359

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 395Фантазиите на русофилите край нямат.Между другото, какво ще спре руснаците да "поискат" да завладеят цял Украйна? "Добротата" на Кървавото джудже ли?

358

трезвомислещ

преди 3 години

Не е на добре това!Русия не е същата- в момента тя е най мощната най оборудваната и най боеспособна в света.ЕС е буквално безпомощен и с никакъв респект.Спомням си войната в Сърбия и многото жертви.В Украйна е подобно.Трябва да се намери дипломатично решение.Направо съм изумен как в 21 век се водят кръвопролитни войни.Сърбия Сирия Украйна - това са войни все в наше време и все близо до нас!

357

Анонимен

преди 3 години

Ако поиска, Русия може да стигне до Берлин в рамките на 3 дни. Европа е слаба и разпокъсана, опоскана от мигранти и ковид измислици. Докато Европейския парламент съставен от орел, рак и щука се събере и реви нещо, всичко отдавна ще е свършило. Същото може да направи и Турция с Балканите между другото.

356

Анонимен

преди 3 години

"The Russians are coming, the Russians are coming" комедиен филм от 1966

355

Анонимен

преди 3 години

До IQ 2.28Вече не ни доят както искат (макар че още ни доят де), а страни като Полша, Чехия и пр пък съвсем. А това, че тия там се самоизяждат за да му слугуват на султана е ясно. Те не знаят какво е това права и свободи, но когато живеят мизерно и морала пада, а оттам пада и желанието да правят неща и това ще им изяде главата. Трябва буквално да ги върне в 60те, за да тръгнат отново.

354

Крокодила Гена

преди 3 години

До IQ 2.28Що не дойдеш да ме вземеш ?Само да няма оплаквания после по SNN и косово TV помако ?

353

IQ 2.28

преди 3 години

До Предупреждениесамо да не ударат Южно Кокаинск, че външната им политика отиде в киреча

352

Настрадин Ходжа

преди 3 години

До Анонимен382другови гледални, фала лепо лепа брена , за бобан зравковичкия, и айде та при аркан

351

Предупреждение

преди 3 години

Звъни Лавров на Шойгу и му казва : Слушай, Кужугетович, не удряй по Ню-Йорк, дъщеря ми живее там. Шойгу възмутено: Стига бе! Песков ме помоли да не удрям по Лондон и Париж, Медведев по Берлин, Мизулина по Белгия, Жириновски по Швейцария... Още от нашите звъниха, списъка е дълъг. Лавров, все пак къде да ударя ако се наложи? Ммм, бомбардирай Воронеж, там от нашите със сигурност няма.

350

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 366Мдаааа , Ирак беше с най-силната и мощна армия в света . По-велика от тази на САЩ .За Афганистанската да не говорим . А Панама какъв великан е бил , каква супер армия е имала през 1989цял ден може да се пише за нападнатите от САЩ страни , и как са превъзхождали военно САЩ Пита се , колко шоколада ще завият мармотите през това време

349

Еее

преди 3 години

Американците само един кораб с оръжие доставиха и пияните напълниха гащите че ще загубят донбас и официално изпълзяха от дупките